Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 320040 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1365 poslato: Jun 02, 2016, 11:16 »
Nisam ja to rekao, samo mi je precudno da policija nikog od napadaca ne uhvati, nego bije one koji su napadnuti
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1366 poslato: Jun 02, 2016, 11:42 »

i meni je čudo to,zato i imam dilemu o celoj toj situaciji

ako je bila grupa grobarska onda je moguće da su oni što su ih "svlačili" od pre nedelju dana krenuli da se osvete ali ako su u kafiću bili samo porodični likovi ond ami to debelo smrdi na neku podmetačinu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1367 poslato: Jun 02, 2016, 02:02 »
Konacno da su se smirile strasti u nasoj kosarci...

Odlaskom Duleta Vujosevica, nema vise saopstenja, nema vise nervoze, nema vise provokacija, sve je bas kako treba :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1368 poslato: Jun 02, 2016, 02:27 »
Konacno da su se smirile strasti u nasoj kosarci...

Odlaskom Duleta Vujosevica, nema vise saopstenja, nema vise nervoze, nema vise provokacija, sve je bas kako treba :D

pa u odnosu na prethodne sezone ovo do sad je bila boza, malo ste zatalasali zbog neodlaska u železnik pa se Čović primio da brže bolje odgovori
no kako vidim ni Džile nije mutav na konferncijama

Jedan je Radonjić Dejan    :respect

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1369 poslato: Jun 02, 2016, 02:39 »
Pa ta Dzile treba da radi? Da cuti? Rekao je da nece traziti da se prekida mec, ako se bude vrijedjao. Ali neko treba da odgovori na ovo sto se desava. Sta ako se stvarno ispostavi da su ovo bili navijaci KKCZV? Sta cemo onda? Da li ce se tad priznati da je Covic bolestan?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1370 poslato: Jun 02, 2016, 03:17 »
Pa ta Dzile treba da radi? Da cuti? Rekao je da nece traziti da se prekida mec, ako se bude vrijedjao. Ali neko treba da odgovori na ovo sto se desava. Sta ako se stvarno ispostavi da su ovo bili navijaci KKCZV? Sta cemo onda? Da li ce se tad priznati da je Covic bolestan?

čak i da su bili navijači Zvezde šta to ima veze sa Čovićem?
neverovatno je koliko ga vi grobari činite moćnim a njemu se ljulja stolica u Zvezdi i samo se čeka neki kiks da ga počiste i ustoliče bracu na čelo KK pa možda i na toj strani treba pogledati kad su ovi iznenadni napadi u pitanju . Po Bg se već nedeljama priča da su među onim fantomima iz savamale najvše bili "janičari" koji nemaju ni veru ni naciju a kamoli klupske boje.
zašto se na tegigardi brišu postovi grobara koji ne pišu baš tako tugaljivu priču o frci ispred pionira? 

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1371 poslato: Jun 02, 2016, 03:30 »
Ne nego sam ja izazvao ove navijace ?A to sto se brise nedje moraces da pises te ljude koji to rade.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1372 poslato: Jun 02, 2016, 06:29 »
Covic junior se odavno svrstao u sabane podapinjanjem Katica.

Policija je prvo rekla da su navijaci zvezde napali, a posle 15 minuta ispravili da navijaci nisu imali obiljezja. Ovo su tvitovi Bojana Brezovca, a nesto ne vjerujem da je on navijac Partizana.

Nemam pojam sta je bilo niti sam gledao utakmicu ali ako je podapinjanje mjera za sbanluk vama je 80 posto igraca iz zadnjih 15 godina doktoriralo sabanstvo.

Znaci nova teorija je da je covic organizovao navijace da bude tuca pa da dodje do prekida ili igranja finala pred praznim tribinama.

Stvarno ste neumorni :)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1373 poslato: Jun 02, 2016, 06:32 »
Pfc,nisi odgovodio sta je pavlovicu skandirano? Posto od nas zvezdasa niko ne zna...
Bila neka tuca ispred pionira,blic pise grobari i delije

Sa više strana sam čuo da su mu je pominjana ćerka, doduše vjerovatno je bilo sporadično (ne onako organizovano kao mi Guroviću)  jer se ni u toku prenosa nije moglo razaznati.

Što se tiče tuče, Delije upale u kafić blizu Pionira i napali navijače Partizana, polomljen nos čovjeku koji tu bio sa dvoje male djece.

ti uvijek nesto cujes sa strane :).

Ja sam bio na svakom derbiju u zadnjue dvije godine i nigdje nisam cuo ( mozda nisam bio na doborj strani) da je pavlovicu pominjana cerka. istovremno sa citao avangardu svakodnevno i tamo nisam cuo.
Prvi put od tebe.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1374 poslato: Jun 02, 2016, 06:33 »

Policija je prvo rekla da su navijaci zvezde napali, a posle 15 minuta ispravili da navijaci nisu imali obiljezja. Ovo su tvitovi Bojana Brezovca, a nesto ne vjerujem da je on navijac Partizana.

Vjeruj.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1375 poslato: Jun 02, 2016, 06:57 »

čak i da su bili navijači Zvezde šta to ima veze sa Čovićem?
neverovatno je koliko ga vi grobari činite moćnim a njemu se ljulja stolica u Zvezdi i samo se čeka neki kiks da ga počiste i ustoliče bracu na čelo KK pa možda i na toj strani treba pogledati kad su ovi iznenadni napadi u pitanju . Po Bg se već nedeljama priča da su među onim fantomima iz savamale najvše bili "janičari" koji nemaju ni veru ni naciju a kamoli klupske boje.
zašto se na tegigardi brišu postovi grobara koji ne pišu baš tako tugaljivu priču o frci ispred pionira?

Pošto sugerišeš da su Janičari bili ti koji su uletjeli u kafić, što će onda njima da biju simpatizere?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1376 poslato: Jun 02, 2016, 08:38 »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1378 poslato: Jun 02, 2016, 09:47 »

Nemam pojam sta je bilo niti sam gledao utakmicu ali ako je podapinjanje mjera za sbanluk vama je 80 posto igraca iz zadnjih 15 godina doktoriralo sabanstvo.

Znaci nova teorija je da je covic organizovao navijace da bude tuca pa da dodje do prekida ili igranja finala pred praznim tribinama.

Stvarno ste neumorni :)

Ponovo ono "moje govno manje smrdi od tvog" sta je problem reci "Ispao je picka i kraj".

Pjer sta kazu tvoji izvori, je li istina ovo sto je sindikat policje objavio? Ne sprdam se nego ozbiljno pitam

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1379 poslato: Jun 02, 2016, 11:44 »
jedino sto je sigurno je da sigurno nisu imali zvezdina obelezja,jel da su ih imali ne bi prisli pored velikog broja policajaca ni blizu pionira.samim tim je glupost ovo  sto se insinuira twitovima ovog brezovca(ne mislim da on insinuira,ali navijaci partizana apsolutno tako tumace),kako su bili navijaci zvezde,ali eto maltene policija ne sme to da kaze,jer eto drzava podrzava zvezdu,pa valjda i pruzaju pomoc delijama u napadu na grobare. znaci glupost je pricati uopste da su imali zvezdina obelezja,jer svako ko je iole isao na utakmice,zna da tako ne bi prisli ni blizu pioniru. onda se postavlja i pitanje kako neko da zna ciji su navijaci ako nemaju obelezja,ili ako su bili obuceni u boje partizana kako se zna da su navijaci zvezde?po cemu se to zna?ako je neko uhapsen,pa se zna ko je to je druga stvar,ali koliko znam niko nije uhapsen,moze se eventualno i videti mozda na nekom snimku ako je rec o poznatim pocioniocima,pa da se zna da su navijaci zvezde.inace stvarno ne znam na osnovu cega bi se to tvrdilo(iako naravno daleko od toga da tvrdim da se to nije desilo).
a kao sto je pera rekao ovo vise nego smrdi cela prica. kao sto sam napisao prvo sam procitao u nekom mediju kako su probali na silu da udju na sluzbeni ulaz sto je glupost. takodje prica o napadu na kafic,pera je vec objanio,pogotovu sto je kafic na punih 20-30m od ulaza gde ulaze grobari za onu tribinu na kojoj je partizanov kop. tako da ako je iko napadnut to su onda grobari,a ne neki porodicni ljudi,ali naravno,na zalost u takvoj situaciji se desi i neko nevin da nastrada.
inace prica ovog brezovca kako je policija rekla ovo ili ono,da se razumemo,ne mislim da je covek izmislio,ali njemu je na licu mesta rekao neki policajac to i to.samim tim to nije nista policija zvanicno saopstila. a kako sam vec napisao,voleo bih da znam kako neki zandarm na licu mesta je mogao da proceni dal su napadaci navijaci zvezde ili ne. moze po obelezjima,ali kako sam vec napisao zvezdina obelezja sigurno nisu imali. samim tim ne vidim da je relevantno sta je nekom novinaru rekao neki zandarm na licu mesta.
sve u svemu sto rece pera ili je bio sukob navijackih grupa,gde je na zalost povredjen neki covek sa decom ili je rec unutar grobarskom sukobu...
« Poslednja izmena: Jun 03, 2016, 12:45 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...