ja i dalje imam bolove u predelu mozga kada vidim kako nam je ovaj roster sklepan. Verovatno sam ostao u nekim starim vremenima kada se podrazumevalo da Amerikanca dovodiš da bi ti napravio razliku, a ne samo da bi popunio rotaciju.
Od prvih dana imam strašno puno protiv Džamara Vilsona, ali sinoć su granice opet pomerene

.
Prvo, da zanemarimo samu igru, ako se osvrnem na sam prvi dojam, na izgled igrača, mi smo tu omanuli. Ranije kada dođe crnac košarkaš, pa majku mu, diviš mu se, tu je mrk pogled, široka ramena, odmah ga možeš zamisliti kako prebija petorcu ljudi ili devastira međunožje pet silikonskih plavuša. Naš Đamar, s druge strane, liči na zakržljalog roba koji je tek odradio svoju smenu na plantaži pamuka i dobija zasluženu porciju nekog sutlijaša.

A što se tiče same igre, mrtva je trka da li je ružnija za oko ili neučinkovitija po rezultat. Ajde prvo. Nepravilno trči, stopala mu nisu paralelna već ih izbacuje na spolja, u prenosu lopte se ne spušta u stav, ima jako visok tribling i bukvalno te "moli" da mu napadneš loptu.
Izbačaj mu je jedan od ružnijih u današnjoj košarci, obično levoruki igrači imaju sklonost da loptu malo "namaknu" na svoju stranu, kod desnorukih je to jako teško. U mom kraju onako šutiraju samo rukometaši.
Ima jezivih problema sa pregledom igre, ili ima veliko nepoverenje u par igrača. Ako se ovako nastavi, mislim da će ga Novica natamburati do kraja sezone, ovo je već treća utakmica u kojoj primećujem da ga preskače na otvorenom šutu, a protiv Mega su ih saigrači u jednom trenutku razdvojili.
Znam da ga Džile nije birao, da je to pojačanje iz Perinog mandata, ali svejedno mi nije jasno zašto nakon ABA nije otpušten, i zašto na tu poziciju kratkoročno nismo dovukli nekoga iz KLS, pošto je ovo stvarno pobačaj od igrača prve vrste.
Svakom njegovom novom utakmicom u Partizanu pada ugled ovog kluba