iz ovih utakmica što sam gledao, Lučić je tamo uglavnom streč 4, u najmanju ruku tviner...
Ali to u ovom trenutku uopšte nisu bitni podaci, meni je interesatno kako si se ti uvalio u ovu priču o potencijalima

. Znači, hipotetički, ako igrač ne ispuni svoj potencijal (što je prilično klimava kategorija, i vrlo ju je teško metrički izraziti) on je bivši, bez obzira na to što u tom sadašnjem stanju (nedvojbeno lošijem od tog hipotetički projeciranog potencijala) i dalje ima reference solidnog igrača (recimo igrača sposobnog ubaciti 18p Realu u polufinalu plej ofa).
Ja uopšte ne sporim da je to o čemu pričaš moguć scenario, leđa nisu naivna stvar, i možda ovaj nedajbože ode u penziju sa 28 godina kao Trip, ali to je zapravo samo ekstremni slučaj, daleko su veće šanse da će se izvući na neki nivo solidnog evropskog tezgaroša, ili uz baš povoljan splet okolnosti na nešto više od toga.
ali zaista, kad gledam ovu rečenicu
B) Dangubic nije ni blizu potencijal kao sto je bio Lucic, stvarno se počešem po glavi

, jer ne mogu smisliti nijedan narativ po kome bi to bila povoljna okolnost po Dangubu u tom tipu poređenja