Dobro, sada kada sam malo ohladio glavu ... Ninkovic je konjina, tu se ne mogu o'laditi i tacka!!!
Mnogo je boljih igraca od njega iz partizanove skole fudbala napustilo klub, tacnije, bili su prodati jer su bili panjevi, medjutim, ovaj ce kod nas docekati penziju mada ne razumijem zasto?!
Decko je od samog pocetka svoje karijere pokazao da nije dobar u glavi, fudbalske kvalitete mu niko ne moze da ospori, ali, njegova nonsalantnost, davljenje lopte, igra za svoj gros, su nas mnogo puta do sad kostali i stvarno ne znam zasto on i dalje igra jer je, evo, sinoc, on iskljucivi krivac za primljen gol?!
Po meni je i Milinkovic sinoc napravio veliku gresku samim uvodjenjem Ninkovica umjesto Sase Ilica, Sale je igrac koji zna da stane na loptu i trosi vrijeme, uliva sigurnost ostalim igracima, Babovic i Sale mogu itekako da igraju zajedno a to nam je sinoc i bilo potrebno.
Nazalost, od gotovog smo napravili veresiju, kao sto sam juce i pisao, ponovo se pokazao nas Balkanski sindrom, znao sam da Partizan moze da odigra bolje od Steaue koja je, uzgred, pokazala da im fudbal nije nista napredovao jos od doba Causeskua, odigrao je kvalitetno, moderno, Rumuni se nisu ni vidjeli na terenu i na kraju, poklonjen gol Rumunima!
Nadam se da ce u revansu Milinkovic shvatiti gdje je sinoc gresio i da cemo proci one indijance jer oni ama bas nicim nisu pokazali da su bolja ekipa od nas, doduse, u laktanju i prljavstini svakako jesu ali se ne treba spustati na njihov nivo, jednostavno, mislim da u revansu sve zavisi samo od nas i da ih od starta treba pritisnuti i nikako ne smijemo braniti rezultat jer smo u tom slucaju pukli.