Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282192 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #225 poslato: Avgust 07, 2015, 05:45 »
Sad sam pogledao malo hajlajtse sa njihovih mečeva u kvalifikacijama.   

Opasni su naprijed, brzi su to igrači, posebno Rodionov i Karnitskiy. Dobro napadaju po krilima.

Od ova 4 njihova gola, 2 su maltene autogolovi, jedan je poslije polukontre kada je Karntiskiy opalio sa 20 metara na asistenciju Rodionova, a i ovaj četvrti, koji im je donio prolaz u 4. kolo je nastao poslije centaršuta vjerovatno iz polukontre, pošto je odbrana Videotona bila prilično razrijeđena.

Njihova odbrana, po ovome što sam vidio, zna da djeluje prilično smušeno(kao i naša uostalom  :D  ).   Loše djeluju pod pritiskom, djeluje kao da se štoperi dosta loše postavljaju(suviše daleko jedan od drugog),  a kao ekipa generalno ne brane baš najbolje kornere, samim tim i sve prekide.

Svaki korner u meču protiv Videotona u Mađarskoj je predstavljao opasnost za BATE, samo, rekao bih smušenoću Mađara nije palo više od tog jednog gola iz kornera.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #226 poslato: Avgust 07, 2015, 07:37 »
Oni imaju skoro nepromenjen sastav u odnosu na prethodnu sezonu. Jedino pojačanje im je Nemanja Nikolić. Niko nije odlazio.

Pitanje je koliko je to dobro za njih, jer su prošle sezone u LŠ imali gol razliku 2:24. Baš su očajni bili. Tako nešto čak ni Partizanu i Dinametu nije polazilo za nogom, niti rukom. U LŠ su ušli izbacivši Škenderbeu, Debrecin i Slovan. Ove sezone jedva prošli neki Dundalk iz Republike Irske i mađarski Videoton. 

Dakle, definitivno smo mi favoriti u ovom dvomeču. U kojoj meri, zavisi pre svega od naše uprave koja mora da dovede bar 2 ozbiljna igrača.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #227 poslato: Avgust 07, 2015, 08:24 »
Kako pišu naši mediji izgleda da je u BATE došao Aleksandar Hleb (zar taj čovjek igra  ??? , ne zato što je star, nego zato što za njega nisam čuo sigurno 2,3 godine). U kakvom je stanju to je pitanje..

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #228 poslato: Avgust 07, 2015, 08:26 »
nije vas usralo ko Mamić UTD, al ste solidno dobro prošli...ak može Voša izbacit Sampu, Rabotnički Trabzona, onda ni vi nemate razloga kukat kak su ovi nešto jako i neprelazno...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #229 poslato: Avgust 07, 2015, 08:28 »
koliko pamtim, ovo vam je najbolja prilika za uletjet u LP, još od vremena Artmedije...

iako, zanmo kak je to prošlo... ;)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #230 poslato: Avgust 07, 2015, 08:40 »
Kako pišu naši mediji izgleda da je u BATE došao Aleksandar Hleb (zar taj čovjek igra  ??? , ne zato što je star, nego zato što za njega nisam čuo sigurno 2,3 godine). U kakvom je stanju to je pitanje..
Ni u kakvom, čim je tamo otišao, a niko nije za njega čuo od FM-a 2002.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #231 poslato: Avgust 07, 2015, 09:51 »
Stvari su proste, ako ne mozes da izbacis BATE onda ni ne treba da udjemo u LS, sto bi rekle lale:"Sedi di si ni za di si nisi"

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #232 poslato: Avgust 07, 2015, 10:14 »
Hleb je igrao manje-više standardno u Turskoj ligi proše godine, prvu polusezonu za Konjaspor, aonda za Genčlerbirligi.  Ukupno 29 utakmica,  2 gola i 2 asistencije.  Ima 34 godine.

Nije baš tolika olupina kao što mi mislimo.   Nadam se da će naši što prije završiti lijevog beka, to nam je goruća pozicija.
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2015, 10:15 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #233 poslato: Avgust 07, 2015, 10:26 »
Sad pročitah da Arenasport prenosi meč u Bjelorusiji.  :udaraozid:    Jeb'o im pas mater.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #234 poslato: Avgust 07, 2015, 10:39 »
Prenosiće i RTS sigurno ne sekiraj se.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #235 poslato: Avgust 07, 2015, 10:42 »
Ako su iz Arene platili ekskluzivna prava za područje Srbije, oće kurac.   Bjelorusi se pitaju, a meč u BG će svakako prenositi RTS.
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2015, 10:43 VolimPFC »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #236 poslato: Avgust 07, 2015, 11:13 »
Pa da i ja prokomentarisem.

Zelio sam Seltik,ali ajde. Ovi bijeli rusi su mi nekako najgadniji ovdje bili. Totalno bezveze ime,a mogu da nas naguze samo tako. Zvuci kao frazetina,ali zaista nam ne lezi istok. Dalje,ovo je mozda i jedina ekipa protiv koje cemo se mi osjecat kao favoriti,a to mi se ne svidja. Ne svidja mi se ni revans na JNA,iako to meni daje solidne sanse da prisustvujem utakmici.

U svakom slucaju,ovo se mora shvatiti krajnje ozbiljno. Toliko mnogo se osjeca na Artmediju. Pamet u glavu,bice ovo djavolski tesko.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #237 poslato: Avgust 08, 2015, 12:12 »

Zelio sam Seltik,ali ajde. Ovi bijeli rusi su mi nekako najgadniji ovdje bili. Totalno bezveze ime,a mogu da nas naguze samo tako. Zvuci kao frazetina,ali zaista nam ne lezi istok. Dalje,ovo je mozda i jedina ekipa protiv koje cemo se mi osjecat kao favoriti,a to mi se ne svidja. Ne svidja mi se ni revans na JNA,iako to meni daje solidne sanse da prisustvujem utakmici.

U svakom slucaju,ovo se mora shvatiti krajnje ozbiljno. Toliko mnogo se osjeca na Artmediju. Pamet u glavu,bice ovo djavolski tesko.

b1 Ne zajebavaj, za koga mi to uopšte možemo da kažemo da nam leži...  :D

b2 Ne znam baš. Ekipa koja je redovan učesnik LŠ, pojačana bivšim igračem Barselone i Arsenala... Igrači i stručni štab ih neće potcijeniti, a to šta mislimo mi je nebitno...

b3 Majku mu valjda razbismo prokletstvo  :D

b4 Vidjeti pod b2  BATE i Artmedija su nebo i zemlja, u svakom smislu...

p.s Vidjeh da je Džonatan par utakmica za Inter igrao na sredini kao centralni vezni... Vazura potpisuj  :D
« Poslednja izmena: Avgust 08, 2015, 12:13 VolimPFC »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #238 poslato: Avgust 08, 2015, 08:15 »
Utakmice plej ofa imaju status grupnih utakmica. Tako ce biti i musema na centru, cuce se himna LS itd.

Zbog toga sasvim sigurno samo jedna televizija ce imati pravo da nas prenosi u Srbiji.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #239 poslato: Avgust 08, 2015, 08:46 »

kme kme kme...jebote, jesi plačipička... :zvizvdi:

ugledaj se malo na srkija, koji dobro reče - ak niste kadri proći ove, i niste za LP...