Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 281870 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #375 poslato: Avgust 19, 2015, 12:39 »
Trujić nema snage za 90 min. To je njegov najveći problem. Nažalost, nije jedini sa tim problemom.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #376 poslato: Avgust 19, 2015, 12:52 »
Jedno je sigurno. Izvodice se penali! :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #377 poslato: Avgust 19, 2015, 08:21 »
daj leba ti sta je najmanje kriv pa mora da ide na loptu u svojih 5m nemojte zajebavati, dobio je gol sa 5 metara

golman svaba sumaher je onog francuza poslao u bolnicu na 10m cini mi se da je bilo EP, platini je igrao, pera se sigurno seca

Sećam se ali to nije bilo na centaršut iz kornera već na neku dugu loptu na 16 m pa je Šumi polomio Batistona ako me ppamćenje ne vara

Živko Živković je solidan golman sa odrređenim manama koje ekipa treba da koriguje pošto očito boljeg golmana nema u FK Partizan. Igrači nisu ispratili centaršut i krtetanje igrača Borisova a znaju da je Živko linijaš, to je ona stara srpska fudbalska priča da su uvek za sve krivi golman i levi bek a odbrana počinje znamo svi koji gledamo moderni fudbal na protivničkoj polovini presingom napadača.
Lukić je dobar igrač mada neiskusan za ovako jake utakmice pa ja ipak očekujem Ninkovića u prvih 11. on i Tuta bi trebalo konačno da pokažu d znaju fudbala ili da im se Partizan zahvali na saradnji i traži drugo rešenje na tim pozicijama.Problem mogu biti kartoni jer naši igrači psihički nisu dovoljno spremni za utakmice koje nešto odlučuju pogotovo ako treba da jure rezultat.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #378 poslato: Avgust 19, 2015, 08:23 »
Nebojsa, znalo se i ranije da će bijeli rusi da biju, kao i svi sa istoka. Jebi ga, ali im uzvrati jako ili padaj i vataj se za listove.

Penali... Moglo bi. Ja bih ih sad potpisao :-)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #379 poslato: Avgust 19, 2015, 09:34 »
hmm,da Nebojša...
ako ti je ono sinoć bilo "najbolesnije krljanje", onda ti nisi vidio puno toga...
evo ti samo gifa sa zadnje tekme Dinama i Rijeke, pa pogledaj samo jedan start ovog idiota...mogao je ovog našeg pospremiti u bolnicu na duže...
naravno, kao i uvijek kad su Ruglomirci u pitanju, sudac nije ništa vidio, pa za ovo nije dobio ni žuti... :pusiga:
i ti mi onda pričaš o "najbolesnijem krljanju" Bijelih Rusa... :kafa:

« Poslednja izmena: Avgust 19, 2015, 09:35 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #380 poslato: Avgust 19, 2015, 10:33 »
daj leba ti sta je najmanje kriv pa mora da ide na loptu u svojih 5m nemojte zajebavati, dobio je gol sa 5 metara

Dva igrača BATE-a stoje na penalu i na centaršut kreću u peterac, jedan od njih je dao gol.  Trujić je tu samo stajao i blenuo, a bio je tik iza ove dvojice.  Da ne pričamo da je u tom dijelu(5-11m) morao da bude barem još jedan igrač.   Jednostavno, postavka, odnosno timska odbrana kod prekida je katastrofalna. Kad štoperi odrade posao, neko drugi zasere i tako u krug.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2015, 10:33 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #381 poslato: Avgust 19, 2015, 10:43 »

Lukić je dobar igrač mada neiskusan za ovako jake utakmice pa ja ipak očekujem Ninkovića u prvih 11.

Ako Džigi bude u 11, ja gasim prenos.   To bi bilo luđe od stavljanja Ćirkovića i Ostojića da igraju revanš.   Imao je Ninković sasvim dovoljno prilika u velikim mečevima(derbi i Evropa)  i dokazao je da je mentalno i intelektualno nedorastao ozbiljnom fudbalu.

Bio je i Raća Petrović neiskusan 2008. protiv Fenera, prva utakmica za Partizan uopšte, pa namo šta je bilo.

Za Božinova se slažem, eto mu možda poslednje šanse da dokaže da je igrač za Partizan. Ako bude na nivou prošlih par utakmica, još ako dođe Dević, on je svoju misiju u Partizanu završio.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #382 poslato: Avgust 19, 2015, 11:16 »
prvo, vezano za suđenje, i jedan i drugi karton Jevtovića su imali osnova, ali kada se vidi da su i jedan i drugi bili na polovini terena, i nisu sprečavali čiste kontre (jer je iza bilo xy igrača), nekako čisto fudbalski deluje da igrač zbog toga ne treba biti isključen, tj. drugi karton je trebao biti "progledan kroz prste".

Ipak, znajući Krega Tompsona, ovo je minimum sranja koje je mogao napraviti  :D , tako da s te strane možemo biti zadovoljni. Izuzetno loš sudija (pa čak i u našu korist, poništio je čist gol Lukakua u Briselu pre 5 godina).

Što se tiče utakmice, manje više očekivan rezultat, ovo je daleko čvršća ekipa od Steaue (i tehnički daleko slabija, što dovoljno govori kakav fudbal danas donosi rezultate u ovoj srednjoj klasi), kroz sredinu ništa nisu iskreirali, ali imaju sreće pa je naša komplet odbrana ispod nivoa ove faze takmičenja tako da im je skoro svaki centaršut bio šansa. Jezivo smo inferiorni u skok igri, počev od Žikva koji je tu najnesigurniji, do potpuno neuigrane odbrane.

Šanse? Tehnički smo bolja ekipa od njih, i prolazak nije daleko, ovaj tim Partizana je sposoban dati BATE-u i 2 i 3 gola, ali nažalost slabe tačke postoje, od već pomenute odbrane do najisturenijeg napadača koji je nanizao još jednu utakmicu bez ikakvog učinka.

Za Devića sam ubeđen da je za klasu bolji igrač od Božinova, i šteta je što ga nismo ranije doveli. Čovek se nadavao golova u svim sredinama u kojima je igrao, i u svim situacijama i kontekstima, prosto, čist kvalitet. Osećam da bismo s njim u LŠ bili bar za 20-305 jači. Samo da ne bude kasno.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #383 poslato: Avgust 19, 2015, 11:46 »
Ali pazi priču za Devića, sve smo dogovorili sa njim, samo se čeka još Rubin.    :smeh4:

Pa jaooooo smradovi, za ljekove vam falilo.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #384 poslato: Avgust 19, 2015, 02:31 »
Lošmi i ja gledali. Baksuz tačno ubo momenat kada mali dobija drugi žuti i momenat kada smo popili golčinu.
Za kaznu ga pivo nije išlo, popio je samo 3 komada.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #385 poslato: Avgust 21, 2015, 12:29 »
U kombinovanom sastavu ćemo igrati protiv Borca.  Siguran je izostanak Živkovića, a najavljuje se da neće igrati još Oumaru, Vulićević i Brašanac.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #386 poslato: Avgust 21, 2015, 03:20 »
Brašanac neće sigurno jer je dobio CK u prošloj...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #387 poslato: Avgust 21, 2015, 05:15 »
Skroz sam to smetnuo s uma.

Ako bude ovako kako je najavljeno, trebalo bi da ovo bude sastav:

Odbrana; Bandalovski desno, ostalo standardno
Sredina; centralno Jevtović i Lukić, ispred Babović, lijevo Trujić, desno Ninković, eventualno rokada mjesta Ninkovića i Babovića
Napad; vjerujem da će igrati Božinov

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #388 poslato: Avgust 22, 2015, 01:38 »

kako se bese zove ovaj vas bivsi igrac?koliko se secam iz zemuna je dosao u partizan,neki spic,ofanzivni vezni,ali se ne secam imena. nesto mi je kao bogunovic u glavi,ali nisam siguran uopste...
« Poslednja izmena: Avgust 22, 2015, 01:38 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #389 poslato: Avgust 22, 2015, 01:58 »
Miloš Bogunović.   Upamćen po golu protiv Fenera za 2:0 i onom spektakularnom lobu za 3:0 koji je nažalost poništen zbog ofsajda od 20cm.  :D