Moram se sloziti sa Zgembom, mi jednostavno nemamo odbranu

Nisam nikad htio da komentarisem Petrovica iako se po njemu organizovano pljuvalo, ali, Petrovic je mila majka kakvi su ostali, on se bar bori i grize i svoju limitiranost pokusava da nadoknadi borbom na terenu.
Sta reci, Fabricio je jako prosjecan stoper, to sto nam je liga u teskom down-u pa nam on dodje kao pojacanje je druga stvar, on jednostavno nije igrac koji donosi razliku na terenu, naprotiv, Cirkovic je po meni mnogo sigurniji od njega.
Ipak, ono sto nama najvise nedostaje je zadnji vezni sto ovi slepci u upravi ili nece ili ne umeju da vide, igrac koji ce da kvari igru protivnika i bude vise odbrambeno orjentisan, ofanzivni vezni su nam, takodje za razmatranje jer tu izuzev Saleta Ilica kome se divim kako uopste stoji na terenu, imamo samo Babovica koji ni za 3 zivota nece biti fudbaler.
Jedina svijetla tacka je Trujic, decko je buldog, da imamo bar jos 2 onako srcana i fizicki dominantna igraca bila bi sasvim druga prica, ovako, volio bih da grijesim ali, tesko cemo mi izaci na kraj sa BATE-om na kraju