Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282635 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #450 poslato: Avgust 26, 2015, 10:40 »
Evo, makar sreća za kladioničare.

Kita...Briž nije dao gol tako da suva kurca i ja i Partizan....bravo za  Šaponjića lep  gol.

Neću da kenjam kako sam rekao da ćete ih teško proći jer ja se ne sećam kada je neki naš klub prošao bilo koji Ruski ili Neloruski jači klub?Ikada?Zvezda je pucala od  Spartaka i  Zenita,Partizan od CSKa i  Šahtara itd..pa i reprezentacija

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #451 poslato: Avgust 26, 2015, 10:40 »
 Lepo bogami,svi zadovoljni jos samo zileya da prodaju do prvog
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #452 poslato: Avgust 26, 2015, 10:41 »
Lepo bogami,svi zadovoljni jos samo zileya da prodaju do prvog
Moraće, najavljeni izbori za januar, treba kampanju finansirati.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #453 poslato: Avgust 26, 2015, 10:41 »
A baš me interesovalo da vidim kako Andrija dobija platu od milion eura  :D

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #454 poslato: Avgust 26, 2015, 10:43 »
Pregazili Bate?Daj Milinkoviću  ne seri...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #455 poslato: Avgust 26, 2015, 11:21 »
Ispali jer smo u 1. poluvremenu išli mlako na loptu. Dovoljno je reći da u prvom jedva koji duel da smo dobili, a u drugom potpuno drugačija priča. To je osnovni razlog što danas nismo prošli.

Drugi je taj što je Brašanac glumio zadnjeg veznog, gde je skoro beskoristan, a dečko je klasičan B2B (box to box) igrač koji vrši pritisak na protivnika i stvori brdo prilika u napadu. To nam je nedostajalo večeras.

Moglo se ovo proći, ali džaba sad pričati.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #456 poslato: Avgust 26, 2015, 11:29 »
Jbg, u ovom momentu i sa ovakvim "pojacanjima", ovo mu dodje puna kapa!
Sto Ladja napisa, nasim klubovima oduvijek nikako ne leze ti ruski klubovi, prevashodno zbog vojnicke discipline u igri, fizicke snage pa i kvaliteta na kraju krajeva.
Analizirati ucinak igraca pojedinacno je suludo, jer su svi izuzev Abu-a veceras debelo podbacili, medjutim, Milinkovic mi nikako nije jasan, lik na klupi ima Trujica koji je jak kao bizon, desna strana nam je bila uzasna a on njega ne uvodi?!
Onog nesrecnika Bozinova se moramo rijesiti po svaku cijenu, to sto je on nekad bio dobar fudbaler definitivno ne znaci da ce biti ponovo, covjek je klasicna prevara i samo slijep covjek ne vidi da od njega imamo vise stete nego koristi.
Uglavnom, ako ova uprava hoce nesto vise da napravi u Evropi, nama su pod hitno potrebna pojacanja, zadnji vezni, lijevi bek, ofanzivni vezni i napadac a posto nam se za sve pita Vucelic, nema od toga nista!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #457 poslato: Avgust 26, 2015, 11:38 »
Sad iz kafane, gledao meč sa Faulom...

Šta da više kažem, a da već nije rečeno...

Živković katastrofalan večeras, generalno loš u cijelom dvomeču...
Vezni red ne postoji, Brašanac vjerovatno najgori noćas, ne znam je li koji duel dobio... Lukić pogubljen ali ne bih mu ništa zamjerao, kao nekome ko nije član prvih 11, Babović tek nešto bolji, barem je imao solidan broj tačnih pasova...
Odbranu ne bih komentarisao, samo bih spomenuo da ni oni ne mogu mnogo kad vezni red ne može da dobije nijedan duel ili "ničiju loptu" na sredini...
Batko, da se ne ljubimo... rekoh poslije onog proigravanja za Abua, ovo je njegova utakmica, kad ono malo morgen, nespreman potpuno...
Oumaru  :klanja: :klanja: :klanja:
Šaponja se trudio koliko je mogao i dao odličan gol, poslije Abua najbolji...
Kapiten solidan, ništa više od toga, ali opet najbolja karika u veznom redu...

Na kraju Kiza... šta reći za čovjeka koji ne smije jasno i glasno da kaže da mu trebaju pojačanja? Takav je i trebao ovoj upravi. Solidan je on trener sa solidnim znanjem, ali i šupak najobičniji.

Ako ne dovedu krštenog lijevog beka, zadnjeg veznog(sa jakim defanzivnim karakteristikama) i špica, crkli majci.  :pusiga:

p.s kad se pogleda unazad, najveće jajarenje uprave nije bilo oko lijevog beka, već oko "astronomskog" ugovora Branka Ilića od cijelih 200k evra... e zato je sad Branko u LŠ, a mi možem da ga duvamo...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #458 poslato: Avgust 26, 2015, 11:56 »
Da okrećemo polako novu stranicu.   

Teško ćemo do 3. šešira za LE. Treba čak 7 bolje plasiranih od nas da ispadne,  u teoriji je moguće, jer dosta timova ima nestabilne rezultate, ali ne vjerujem da će više od 4-5 ispasti.
Kako god, ako nas sreća pogleda, može se fino proći na žrijebu. Naravno, preduslov za sve je da stoka dovede pojačanja.
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2015, 11:57 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #459 poslato: Avgust 27, 2015, 12:16 »
kakav god zreb imali,i koga god doveli za pojacanja,vi realno proci necet grupu. samo cete malo manje ili vise lose proci,i to je to...

a bate je najbolji dokaz onoga sto dugo pricam,da kod nas nije problem u budzetu i parama,nego lopovima i prevarantima, svi su navikli da se sve radi na foru, da se utakmice nameste ako treba,da sudija pogura ako treba. apsolutno se kod nas u fudbalu sve pogresno radi, strucni rad ne postoji,a i ono malo talentovanih trenera se rastera, nasim fudbalom caruju prevaranti,dunsteri i neznalice, radi se nestrucno i potpuno bez plana, mito i korupcija cvetaju. zato bate lagano izbaci partizan,i drzi casove na jna iz moderne igre,a to je klub koji igra sa 3 stranca,od cega su sve nasi igraci,i to igraci za koje smem da se kladim da bi ogromne vecine navijaca zvezde i partizana rekli da nemaju mesta u nasim najboljim klubovima,i verovatno bi psovali upravu da su ih doveli.
nemanja nikolic nije imao mesta u zvezdi,ostalo je igrao u grblju,spartaku, ofku i onda presao u belorusiju.
mladenovic je doveden u zvezdu kao mlad i talentovan igrac,ali pre njegovog odlaska vec je polako izgubio mesto u postavi,a navijaci su pricali da nema pojma,i bili su presrecni kada je otisao.
da ne spominjem ovog milunovica koji je pre dolaska u bate ove godine,imao samo jednu sezonu iskustva igranja u nasoj prvoj ligi i to u lucanima,a ima 26god. pre toga je nekoliko sezona igrao za lucane u drugoj ligi,a bio je igrac borca,i nije dobijao prilike da igra,pa su ga prvo pozajmljivali lucanima,dok su igrali drugu ligu,da bi posle presao u mladost.
a to su igraci koji tamo maltene standardno igraju,i koji su izbacili partizan.
a iskreno i sumnjam da bate ima ista veci budzet od partizana...
« Poslednja izmena: Avgust 27, 2015, 12:30 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #460 poslato: Avgust 27, 2015, 12:21 »
Nije Božinov kriv što se povredio..

Fabrisio vam definitivno nije nikakvo pojačanje svaka njemu čast što je Brazilac ali je rupa ma kakva rupa krater u odbrani.A kakva je igra veznog reda i kreativnost dovoljno govori da je morao starac od 38 godina da poveže makar malo.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #461 poslato: Avgust 27, 2015, 01:11 »
Jna...revans...a ja nam davao cak 20%...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #462 poslato: Avgust 27, 2015, 09:42 »
ne znam što bi vam napisao...
žao mi je što ste ispali (prvenstveno zbog vas ovdje, jer znam kak je kad ti klub spuši), al da ste iole zaslužili proći igrom sinoć - niste...
prvo poluvrijeme sam baš gledao, drugo više slušao, jer sam radio nešto na kompu...pozornost su mi privukli jedino vaši golovi...

ma koliko god mislio da je Božinov tragikomičan (a lik to doista je), glavni tragičar u ova dva meča mi je vaš najjači eksponat - Živković...deran je i sinoć bio loš, al kad se uzmu u obzir njegova dva promašena zicera u Bjelorusiji, pa i onaj promašaj glavom sinoć (mada to nije bio zicer, već samo dobra šansa), definitivno mi je titula tragičara njegova...

također, Fabricio je sprdnja od stopera...kad sam vidio onaj njegov dijagonalni pas po zemlji, s jedne strane terena na drugu (što se već u pionirima uči stopere da nikako ne rade), direkt suparničkom napadaču u noge, poslije čega umalo niste popili gol, bilo mi je jasno da ćete i večeras popit bar jedan gol...
nakon toga je imao još nekoliko "bisera", i ne vjerujem da nemate nekog svog klinca boljeg od njega...

al da ne pljujem dalje, sve ste i sami vidjeli...
dobar je bio Abu, a svidio mi se i onaj mali Lukić...možda je tu i tamo griješio, al bar je pokušavao nešto i nije bježao od lopte...o treneru ne znam puno, pa neću ni tupit, al mi nije jasno kako u napad ubacuje ono dijete (čast malom, al ipak je nejako dijete), a na klupi ostavlja Trujića, bržeg i daleko jačeg za duele s gostima, čovjeka koji je na kraju krajeva zabio i Steaui, ono malo što je igrao...

ne znam...niste imali nekog turbo jakog suparnika, a pali ste praktički bez ispaljenog metka...
za razliku od navijača, vaši igrači i trener kao i da nisu vjerovali u prolaz...
s druge strane, prođe jedna Astana, Maccabi (koji je imao jebački teškog Basela) i slični...
dakle, nije da se ne može...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #463 poslato: Avgust 27, 2015, 12:25 »
o treneru ne znam puno, pa neću ni tupit, al mi nije jasno kako u napad ubacuje ono dijete (čast malom, al ipak je nejako dijete), a na klupi ostavlja Trujića, bržeg i daleko jačeg za duele s gostima, čovjeka koji je na kraju krajeva zabio i Steaui, ono malo što je igrao...

Trujić je odličan u zadnje vrijeme, strašan gol je dao i Borcu, ali stavljati njega na poziciju špica je igrač manje...   možda se moglo probati sa Abubakarom u špicu, Trujićem lijevo, ali to je već sad šbbkbb...

Kad se sve sagleda, mnogo smo loše odigrali, ali smo imali i taktički jačeg protivnika, koji nas je ozbiljno skautirao i znao sve prednosti i mane, za razliku od Steaue, koja je tehnički sjajana ekipa, ali nisu obraćali pažnju na ove stvari koje su Bjelorusima donijele prolaz...

Kad se sjetim samo kakav dar-mar su pravili Vulićević i Živković po desnoj strani protiv Steaue...  pa onda Babović koji je imao gomilu tačnih pasova i odigrao sjajno dvomeč, Brašanac koji je bio fenomenalan jer je igrao na svojoj prirodnoj poziciji, a leđa mu čuvao Jevtović...

Sve te stvari su Bjelorusi uspjeli da neutrališu... dobro, ovo za Brašanca i Jevtovića mogu da zahvale Kregu Tomsonu  :D

« Poslednja izmena: Avgust 27, 2015, 12:26 VolimPFC »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #464 poslato: Avgust 27, 2015, 01:29 »
Lose, veoma lose. Stoperi spori i pogubljeni, onaj Petrovic na beku je za Trudbenik a ne za LS, Brasanac nije uopste igrao gde moze najvise da pruzi, Lukic na nivou (skromnih) mogucnosti, Babovic klasicna alibi igra, Zivkovicu nista nije islo, Bozinov je imao jednu stiklu pa se povredio a Saponjic solidan i Umaru za klasu bolji od svih. Ko bi rekao da ce onaj mali smrad Mladenovic da stavi u dzep Zivkovica i Vulicevica, sad je nasao da igra...i ne znam zbog cega Milinkovic tako sablonski mora da pravi izmene..da li bi Sasa ilic umro i da li bi Milinkovicu kruna sa glave pala da je uveo ilica na poluvremenu? Ne, on je zacrtao da Ilic mora u igru uvek u 60om pa bog.
Sve u svemu bolji tim ide dalje. Zao mi je sto je Partizan tako p*ckasto usao u utakmicu, ali sa ovim timom i ulaganjima i LE je lep uspeh.
"This is exactly what football should be about."