kakvi crni bodovi pa bate nisu prosli.
Pa nije BATE Kairat ili Nefči, već tim koji godinama igra LŠ i to sa kosturom tima koji je na okupu već 5-6 godina. Ko da je neki drugi tim izbacio Steauu, koja je, 100 puta ću ponoviti, igrački jača od BATE-a. Raspoloženje Grobara je zaista promjenljivo kao kod žena u PMS-u.
Sad sam malo pogledao sastave protivnika. Moje mišljenje je da ćemo mi najgore da prođemo protiv Augzburga, protiv njih ne vjerujem ni bod da ćemo uzeti osim ako budu igrali sa rezervama. Jako iskusan tim, dosta dugo igraju zajedno, odlična sezona je za njima. Igrači klase poput Altintopa, Trohovskog, Vernera, Bobadilje, Matavža itd.
Bilbao je najveće ime grupe, imaju odličan tim, ali rekao bih ništa bolji od Augzburga.
Protiv Žiline su izgubili u Slovačkoj 3:2, protiv Intera iz Bakua 0:0 tamo, oba meča su igrali u punom sastavu. E sad samo još neko da mi kaže da su Inter Baku i Žilina jači od nas. Mislim da će se ove sezone Bilbao boriti za četvrto mjesto u Primeri, i tu vidim našu šansu za makar bod na JNA, ako budu odmarali nosioce.
I na papiru, ali u realnosti daleko lakši protivnik od gorenavedenih je AZ Alkmar. Imaju jako mlad tim, dosta neiskusan.
Izgubili su od Astre u Rumuniji 3:2. Astra je inače prošle sezone bila četvrtoplasirani tim zemlje čijeg smo šampiona izbacili u 3. kolu.
U prva 3 kola nemaju pobjedu u Holandskom šampionatu, poraz 3:0 od Ajaksa kući, i remiji sa timovima koji će se boriti za opstanak. Dakle, mi šansu moramo tražiti prije svega u duelima sa Alkamarom.
Milim da ovaj tim, sa 2-3 pojačanja koja će stoka nadam se dovesti u ovih par dana do kraja prelaznog roka, može do učinka 1-1-4 ili 0-3-3, koji su nam potrebni da bi uvećali klupski koeficijent.