ja sam imao 2, 2+ na jednom jako dobrom tiketu...
Mada, moram priznati da sam zaslužio to, sad kada racionalno posmatram stvari, nije u karakteru naših igrača (a možda i našeg fudbala generalno) da se drži ta vera i nada u nešto teško ostvarivo.
U principu da su održali nekih -15 do jeseni, pa možda se pojačali i dobili derbi na domaćem terenu, uz neki malo prirodniji put zvezde do plej ofa bi se to moglo možda spustiti na -10, a onda ulaziš u novi sistem, imaš neku nadu u mečevima Zvezde protiv jačih da je tih -5 dostižno.
Ovako, pošto je u xyz slučajeva dokazano da u Srbiji prof. fudbal igraju uglavnom pičke, nekako je logično bilo da je ovo već na -10 bilo gotovo, kod nas se neki bitniji preokreti u prvenstvima dešavaju jednom u 20 godina (eto i fine teme za raspravu, zašto nikad nismo imali foto finiš za titulu?).
A ja samo mogu sebe blago prekoriti po n-ti put zašto dopuštam ovakav mazohizam i zašto u svom životu treba da znam za moralne gremline poput Vučelića i Mega Vazure.
Šteta što NBA sezona ne počinje u septembru, verovatno bih ranije ovo otkantao od sebe