terza nije otisao naravno.a kokeza jeste.i stvarno covek niti dolazi u klub,niti ima neke blize veze sa njim. sa terzom vec neko vreme nije u dobrim odnosima.da klub funkcionise na bazi dobre volje grofa i igraca,ali i nekih sponzorstava od ranije dogovorenih,a iako su mnogi iz vlasti izasli iz kluba,pa cak se i dokacili sa ovih par ljudi koji su u klubu i izasli zbog prozivanja delija,za sada ipak niko nam ne podmece nogu(i u sportsko logistickom pogledu i u finansijskom)...
liga je taman toliko regularna koliko i poslednjih nekoliko godina. cini mi se da je od one godine kada je partizan osvojio poslednju u nizu titulu(znaci ne ovu prosle godine) rapidno smanjeno namestanje,to sam i tada jos pricao. tada se i partizan dosta muci i sl. sa sudijama se vec radi,manje vise standardno.sto generalno osim nekih izuzetaka(kada bas nekog ojade) nije strasno,i desava se svugde u svetu i u sredjenijim zemljama od nase.
a tole tole je bio i ostao i vo i lopov. jedva cekam da mu vidim ledjao,kao uostalom i svi zvezdasi...
sto se tice curkovica,covek je prosto neopevana ljiga,sa tom izjavom je sve pokazao,zato sam ga i spomenuo. sa zekom znas-lopov,jako sposoban i za klub,a jos vise za sebe,i tu si nacisto,slicno je i sa kokozom,toncevim i sl ekipom,nacisto si ko su i sta su.a curkovic je kao ugledan fudbalski radnik,bivsi fudbaler i sl,a sigurno nista manja ljiga i djubre od svih nabrojanih(setimo se kako je pometlao ceptera iz ok,cim je ovaj rekao da trazzi da se sprovede revizija)...