Nego, na ovom snimku (konačno) vidim i dva durpana. Sećam se, dok sam gledao onaj prvi snimak, nekoliko puta mi je proletelo kroz glavu, "pa, dje je narodna milicija?"
Onaj jadnik leži na asfaltu i svako malo ga neko od ona tri silosa zavali cipelom u vugla! Prolaze sekunde, prolaze minuti, jebateled, a milicije nidje!!
Jes da je ovo potpuno druga država i jes da mi idu na nerve policijske sirene koje piče li piče, danju - noću... (kuća-poso) . Posebno mi idu na nerve kad se pojave u množini, a ono, neki sitni prekršaj. Ali, brale moj, da je se ovo cipelarenje kojim slučajem dogodilo ovde negde, u roku od 46 sekundi bi tu bilo najmanje 5 patrola, sa sve oružjem, municijom i punom ratnom opremom!
Jebate, gledam na onom snimku, jadnik leži na zemlji, silosi su već pitaj boga gde, ali njemu i dalje NIKO ne prilazi da mu makar flaster doda! ? ! ?
Aloooooo 
??
On se nekako dogegao do onog automobila, jedva stoji na nogama,
ali i dalje - POMOĆI NEMA ! ?
Pa o čem se ovde radi???
Takodje(r), iz komentara na B92 se moglo saznati da su dvojica silosa 100% identifikovani!
Medjutim, narodna milicija se još uvek ne javlja!?
Ajde,
Laki, tebi najviše verujem. Odn., cenim da si najupućeniji, kako u grobarska, tako i u ciganska dešavanja. Objasni šta se (sve) ovde dešava, leba ti!