Već sam napisao nešto slično. "Mali" je za mene najveće otkrovenje nakon toliko godina! Najozbiljnije. Tako korisnog, "all-around" igrača nismo imali možda još od Dekija Stankovića!
Ne znam samo kome da se molim da ga zadržimo
barem dve pune sezone? Zamišljam, tj. maštam, idealni scenario: "Mali" je jedan od naših glavnih igrača, mi ulazimo u LŠ i tamo, 2017-18 on bukvalno eksplodira i mi ga utopimo nekom Interu (ko je rekao Deki Stanković?) za nekih 15 milki. Naravno, sve to uz malenu pomoć izvesnog gospodina iz Zagreba čiji brat se zove Zoran

.
Dodje tako prelazni rok, najavljuju se "bombe", te ovaj Brazilac, te onaj Španac, ovo ono, ali na kraju potpuno si
zbunjitis jer si dobio neshvatljivo veliko blago u igraču za kojeg jedva da si čuo i koji ti je "pao s neba", bez da si ga nešto posebno jurio!?!

Nemam pojma ko je zaslužan za njegov dolazak, ali ko god da je, pripada mu barem 25% od budućeg transfera Plavšića!
Takodje, duboko verujem da će "Mali" tek da procveta kod Grofa. Već u ovih 5-6 utakmica smo mogli da vidimo naznake njihove saradnje. Odn., čemu TEK možemo da se nadamo sa "Malim" u timu i Grofom na klupi! Plavšić je dobio nevidjenu slobodu u igri, što mu najbolje leži. Dok svi ostali igrači imaju manje-više precizno odredjene uloge, Mali je "sve i svja" na terenu! Gde god je "rupa", odn. otvoren prostor - eto njega! Čas je paker asistent, čas defanzivni MF... čas je levo krilo, čas desna "polutka". Danas se, recimo, nekoliko puta sprintom vraćao u odbranu i onda presecao napad Novog Pazara. Čuvati ili barem pratiti takvog igrača je sci-fi, a to je uloga u kojoj on baš uživa i u kojoj će moći da pruži maksimum. Pogotovu što je brz ko laser, ali
ne i bandoglav! Ovo napominjem zato što smo u prošlosti često imali talentovane ofanzivce koji su posedovali sprintersku brzinu na 100m. Da im ne spominjem imena, nažalost, oni su ugl. bili odlični dribleri koji
nisu imali niti gram od nekakve
igračke inteligencije! Pregled igre - nula; osećaj za asistenciju i pas - dupla nula; i tako redom...
E, mali Plavšić ima baš tu "inteligenciju". Bude li nastavio ovako, biće pakao od igrača!