Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242240 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #270 poslato: Septembar 26, 2015, 10:30 »
pitam se samo što bi bilo da je rekao da navija za Partizan?!  :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Septembar 26, 2015, 12:13 »
na svu srecu takvih u nasem narodu nije mnogo  :smeh3: :smeh3: :smeh3:
« Poslednja izmena: Septembar 26, 2015, 12:13 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Septembar 26, 2015, 08:11 »

Nadje se po koji... recimo na ovom forumu. Mada im i tu Montosi svesrdno pripomažu.

Nego, overismo opet titulu (iako je taj posao već u Surdulici završen - op.cit. Duletov burazer). Sviđa mi se ova Zvezda (prva nakon Robija. Čak ni Slavišinu "šampinjonsku" ne računam) . Svi trče, svi traže loptu, otvaraju se, ofanziva non-stop. Jedino bih malo zavrtao uši pojedinima zbog preteranog iživljavanja (budalasti udarci na gol sa 30 metara, driblinzi koji su unapred osudjeni na neuspeh itd...). Gruja izrasta u ozbiljnog, ali baš ozbiljnog igrača. "Sin" Donald me sve više podseća na legendarnog Blekija. Gospodari sredinom kao saobraćajac i samo deli lopte čas levo, čas desno, a čas i unazad  :udaraozid:.

Argentinac Lucio me totalno opovrgava. Mislio sam da njemu leba nema nakon Dinama, kad ono...

Mali Plavšić ko Energizer Bunny. Mogao bi kadkad i da uspori malo.

Sve u svemu, dobar ovaj tim. Nego, otkud pare?????????

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Septembar 26, 2015, 08:32 »

Nadje se po koji... recimo na ovom forumu. Mada im i tu Montosi svesrdno pripomažu.

Nego, overismo opet titulu (iako je taj posao već u Surdulici završen - op.cit. Duletov burazer). Sviđa mi se ova Zvezda (prva nakon Robija. Čak ni Slavišinu "šampinjonsku" ne računam) . Svi trče, svi traže loptu, otvaraju se, ofanziva non-stop. Jedino bih malo zavrtao uši pojedinima zbog preteranog iživljavanja (budalasti udarci na gol sa 30 metara, driblinzi koji su unapred osudjeni na neuspeh itd...). Gruja izrasta u ozbiljnog, ali baš ozbiljnog igrača. "Sin" Donald me sve više podseća na legendarnog Blekija. Gospodari sredinom kao saobraćajac i samo deli lopte čas levo, čas desno, a čas i unazad  :udaraozid:.

Argentinac Lucio me totalno opovrgava. Mislio sam da njemu leba nema nakon Dinama, kad ono...

Mali Plavšić ko Energizer Bunny. Mogao bi kadkad i da uspori malo.

Sve u svemu, dobar ovaj tim. Nego, otkud pare?????????
Lucho bre, Lucho... :nono:
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Septembar 26, 2015, 09:03 »
Hrvatski zet dabome...što bi rekao Denda nesrećnik..

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Septembar 26, 2015, 09:17 »
Lucho ustaša, voli Zvezdu i gotovo... :cigara:

on je zapraf Robi 2... :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Septembar 26, 2015, 10:20 »
Lucho ustaša, voli Zvezdu i gotovo... :cigara:

on je zapraf Robi 2... :D

E, sad... hebga - u pasošu mu stoji "Lucio". Lucho mu je nadimak, pretpostavljam. 

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Septembar 26, 2015, 10:27 »
Plavsic je najbolji igrac zvezde.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Septembar 26, 2015, 11:22 »
Već sam napisao nešto slično. "Mali" je za mene najveće otkrovenje nakon toliko godina! Najozbiljnije. Tako korisnog, "all-around" igrača nismo imali možda još od Dekija Stankovića!
Ne znam samo kome da se molim da ga zadržimo barem dve pune sezone? Zamišljam, tj. maštam, idealni scenario: "Mali" je jedan od naših glavnih igrača, mi ulazimo u LŠ i tamo, 2017-18 on bukvalno eksplodira i mi ga utopimo nekom Interu (ko je rekao Deki Stanković?) za nekih 15 milki. Naravno, sve to uz malenu pomoć izvesnog gospodina iz Zagreba čiji brat se zove Zoran   :D  .

Dodje tako prelazni rok, najavljuju se "bombe", te ovaj Brazilac, te onaj Španac, ovo ono, ali na kraju potpuno si zbunjitis jer si dobio neshvatljivo veliko blago u igraču za kojeg jedva da si čuo i koji ti je "pao s neba", bez da si ga nešto posebno jurio!?!
 :eek:
Nemam pojma ko je zaslužan za njegov dolazak, ali ko god da je, pripada mu barem 25% od budućeg transfera Plavšića!
Takodje, duboko verujem da će "Mali" tek da procveta kod Grofa. Već u ovih 5-6 utakmica smo mogli da vidimo naznake njihove saradnje. Odn., čemu TEK možemo da se nadamo sa "Malim" u timu i Grofom na klupi! Plavšić je dobio nevidjenu slobodu u igri, što mu najbolje leži. Dok svi ostali igrači imaju manje-više precizno odredjene uloge, Mali je "sve i svja" na terenu! Gde god je "rupa", odn. otvoren prostor - eto njega! Čas je paker asistent, čas defanzivni MF... čas je levo krilo, čas desna "polutka". Danas se, recimo, nekoliko puta sprintom vraćao u odbranu i onda presecao napad Novog Pazara. Čuvati ili barem pratiti takvog igrača je sci-fi, a to je uloga u kojoj on baš uživa i u kojoj će moći da pruži maksimum. Pogotovu što je brz ko laser, ali ne i bandoglav! Ovo napominjem zato što smo u prošlosti često imali talentovane ofanzivce koji su posedovali sprintersku brzinu na 100m. Da im ne spominjem imena, nažalost, oni su ugl. bili odlični dribleri koji  nisu imali niti gram od nekakve igračke inteligencije! Pregled igre - nula; osećaj za asistenciju i pas - dupla nula; i tako redom...   

E, mali Plavšić ima baš tu "inteligenciju". Bude li nastavio ovako, biće pakao od igrača!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Septembar 26, 2015, 11:23 »
Da ne završi kao Bogavac  :D
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Septembar 26, 2015, 11:26 »
Da ne završi kao Bogavac  :D

Pa jel ja napisah, "da im ne spominjem imena, nažalost" ??   :nono:

Laki, Laki...    :palica:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Septembar 27, 2015, 02:45 »
plavsic je jos jedan u nizu dokaza koliko se lose radi u zvezdi,a vala i u partizanu. on je pre godinu dana dosao u spartak iz csk-a iz celareva. mogli smo tada lagano da ga dovedemo. slicno je bilo sa cavricem,sto je bio u ofku,on je iz banata iz zrenjanina presao u ofk,iako se isto spominjao kao opcija jos dok je igrao u banatu. cak je bila neka prica da on nije zeleo da predje u zvezdu,jer je smatrao da nece dobiti sansu i priliku da igra.a posle smo zeleli masno da ga platimo...
sve u svemu,i zvezda i partizan jako lose rade,nemaju skauting,on se u najvecoj meri sveo na menadzere,pa ako neko ima menadzera koji moze da ga progura,moze da dodje na probu ili da potpise ugovor sa zvezdom ili partizanom, umesto da traze sirom srbije igrace po 2,3 ligi i da ih dovode za male pare...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Septembar 28, 2015, 10:28 »
Odradismo i Novi Pazar. Ovo je ipak bila jedna od losijih utakmica Zvezde, bez obzira na (ocekivani) bunker Pazaraca. Par utisaka: Kahriman mora da malo poradi na ispucavanju, a bogami i na levoj nozi. Savo i Lune korektni, Ibanjez mnogo bolji nego u Jagodini, Petkovic opet pravio gluposti ali imao i nekoliko lepih poteza. Donald super, stvarno dominira na sredini, jak, stamen, startan...uopste mi nije jasno kako smo uspeli da takvog igraca dobijemo za kusur...(od onakve majke i nije moglo nista drugo da ispadne  :palac:) . Gruja, sta reci? Igra sve bolje kako sezona odmice. Ako ovako nastavi kandidat je da bude dostojan naslednik Nemanje Matica. Na stranu gol, ali ona lopta za Kataija je kao poezija Laze Kostica. Sjajno. Plavsic takodje odlican. Ne zelim sada da ga ureknem ali i on ima neverovatan potencijal. Ako se bude sa njim radilo kako valja, nebo je granica. Sad, problem je sto je Ristic zbog ovakvog veznog reda na klupi, ali duga je sezona, bice umora, povreda, kup utakmica itd. Vered se bas i nije nesto proslavio, zato je i menjan. Katai je odigrao jednu prosecnu partiju. U dva navrata je bio sebican (to su oni sutevi koje je pominjao Profa), jednom je sjajno zaobisao golmana ali je njihov half uspeo da izbaci loptu sa gol-linije, a u nadoknadi je napravio magiju nakon one lopte Grujica. Ruku na srce, u prilog mu je isao i krajnje mlak start njihovog beka, ali svejedno - onakav prijem, prebacaj golmana i plasiranje u praznu mrezu se zaista retko vidja. Hugo Vijeira se trudio ali ga nije islo, a ni Luku Jovica kada je usao.

Imali smo i prilicne padove u igri u drugom poluvremenu. Tako smo dozvolili na 1-0 da nam Vusljanin udje u mrtvu sansu i - srecom - promasi, kao i da pogode precku u nadoknadi. Nismo dakle blistali ali smo pobedili bez primljenog gola. Sto je sasvim ok. Ono sto nije ok je sramnih 13.000 gledalaca. Ovaj tim zasluzuje neuporedivo vise, a narocito posle igara u derbiju i Jagodini.

Idemo dalje, subota i Subotica.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Septembar 28, 2015, 12:07 »
I jos jedan utisak: mnogo lepe golove dajemo u poslednje vreme: Vijeirini na derbiju, Katai - Plavsic u Jagodini, Katai vs Novog Pazara....sve lepse od lepseg. Bas ima sta da se vidi.  :palac:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Septembar 28, 2015, 12:30 »
 juče u derbiju omladinaca 3:1 za Zvezdu  :clap:

strelci mali Adžić(sin seronje Ivana)kapiten Tufegdžić iz penala i Platiša,za grobare strelac Petrov!

zanimljiv meč koji smo dobili pre svega sjajnom igrom trija pejović-panović-romanić i lucidnost Adžića koji uopšte ne liči na oca ni figurom ni igrom

vidi se rad Đurića koji je od skoro izgubljene generacije uspeo da afirmiše 5-6 zanimljivih igrača
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine