Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241292 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #780 poslato: Februar 03, 2016, 11:51 »
Najbolji je Pantela. Lik je bio prvi špic stalno, koliko je ono imao minuta bez gola, 900+?  :klanja:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #781 poslato: Februar 03, 2016, 11:52 »
Ako tako gledas, ne verujem ni ja da je bilo ko od njih zadovoljan onime sto su pruzili za reprezentaciju, ukljucujuci i pominjanog Milosevica. A neke stvari su izvan njihovog pojedinacnog uticaja. To je uostalom pomenuo i sam Vidic prilikom oprastanja od reprezentacije.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #782 poslato: Februar 03, 2016, 12:08 »
Savo Milosevic nije dao gol u od marta 2002. do novembra 2003. u 13 vezanih utakmica za reprezentaciju. Znaci preko 1200 minuta.  :klanja: :klanja: :klanja:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #783 poslato: Februar 03, 2016, 01:49 »
Nije niko poredio karijere Vidica i Milosevica vec ono sta su dali reprezentaciji.

Ako cemo da izvrcemo, onda samo naprijed. Vjerovatno cemo za par godina cuti i za Baneta Ivanovica kako je bio legenda reprezentacije i koliko je samo doprinio brojnim uspjesima  :zbunjen:
da se razumemo,kao sto ti je neko rekao nije savo nista bolje odigrao za reprezentaciju od vidica. ono sto je cinjenica da je savo kada se pogleda njegova karijera,davao neki svoj maksimum u reprezentaciji,tj igrao je na nivou ili cak bolje od onoga sto je pokazivao u dresu klubova u kojima je igrao.za vecinu ostalih igraca,ukljuculjuci i vidica medjutim vazi,da ni priblizno ono sto su pokazivali u dresu klubova za koje su igrali,nisu pokazivali u reprezentativnom dresu...
znaci kvalitet onoga sto su pokazali u reprezentativnom dresu vidic i savo je tu negde,ali je savo dao neki svoj maksimum,a vidic daleko ispod maksimuma...
« Poslednja izmena: Februar 03, 2016, 02:13 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #784 poslato: Februar 03, 2016, 02:06 »
Ja ipak mislim drugacije. Da je dobar deo njih, ukljucujuci i Vidica, dao sjajne partije u reprezentaciji. NIJEDAN nije konstantno igrao u nacionalnom timu, a razlozi su razliciti (menjali su se treneri, saigraci, ciklusi, vecina njih je u klubovima imala kvalitetnije saigrace nego u reprezentaciji itd). Sto se Vidica konkretno tice, pominju se Krstajic i Gavrancic kao "nosioci" odbrane te generacije, sto nema veze sa zivotom. Ako cemo vec tako, sa Vidicem: 10 utakmica, 1 gol. Bez Vidica, 3 utakmice 10 golova. Da se ne zezamo. Dalje mu se stavlja na teret penal protiv Nemacke na iducem SP. Na stranu sto je penal odbranjen i nije nas nista kostao, voleo bih da mi neko nadje halfa koji NIJE skrivio penal. Dalje ga prozivaju za gol Australijanaca. Sve i da je (samo) on krivac - a nije - zaboravlja se sta je sve uradio i na toj utakmici i u tom ciklusu. Konacno, penal protiv Slovenije. E do mojega. Onda bi Del Pjera ili Sautgejta ili Pirsa trebalo da razvuku konjima na repove. Ne, posto tamo znaju da gledaju fudbal i umeju da cene. Ovde to nije slucaj, digla se kuka i motika, "poznavaoci" su poceli da laju (isto kao sto su godinama radili u Piksijevom ili Mijatovicevom ili Dekijem), a Vidic je preuzeo krivicu i odlucio da se skloni. A kako ce ko da to tumaci, zaista me ne zanima preterano; svako u skladu sa vlastitim shvatanjem i poznavanjem fudbala.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #785 poslato: Februar 03, 2016, 02:43 »
A kako ce ko da to tumaci, zaista me ne zanima preterano

Pa onda si mogao bez ovolike pisanije  ;)

Opustite se,reprezentacija se raspada vec vise od deceniju tako da niko nije ni mogao dati dobre partije. Cijela prica je krenula kad je neko rekao da je imao odlicnu karijeru, ako se izuzme reprezentacija. Ako tvrdite da je i tu imao odlicnu (ili dobru) ne slazemo se,ok,vozi dalje. Da se ne vatamo odma za lajanje i poznavanje fudbala.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #786 poslato: Februar 03, 2016, 03:36 »
Dobro, ako se samo u njegovom slucaju karijera deli na klupsku i reprezentativnu a u drugim ne i ako je u trenutku njegovog povlacenja bilo bas bitno potencirati reprezentaciju koja se ionako raspada 10 godina, sve ok.  ;)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #787 poslato: Februar 03, 2016, 03:40 »
Što se tiče Baneta....možemo reći da zadnja dva ciklusa a posebno ovaj zadnji nije odigrao na nivou..neki od golova su pali isključivo njegovom greškom...i za njega se može reći da ne igra na istom nivou..ali i pored svega toga on je recimo i dalje najbolji strelac od aktivnih igrača reprezentacije...a nije da su ostali igrali samo 10-ak utakmica.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #788 poslato: Februar 03, 2016, 04:06 »
Bane i u klubu igra u promenljivoj formi vec neko vreme. Medjutim, on se - za razliku od recimo Kolarova uglavnom - i u reprezentaciji veoma trudi.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #789 poslato: Februar 04, 2016, 12:28 »
jel to opet Milijaša dovodite?! treća sreća... :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #790 poslato: Februar 04, 2016, 01:03 »
 jebo ih milijaš da ih jebo po sto puta :palica:

Kad je Vidić u pitanju setih se jedne moje rasprave sa izvesnim fiziterapeutom reprezentacije SCG koji je u našem društvu ztastupao tezu "Vidić je pička a Deki Stanković car" Posle višeminutne rasprave dođosmo do toga da je taj fzio pozajmio pare od oba naša igrača( trebalo mu za renoviranje kuće) i da naravno ni da pomisli da vrati. kad ga je posle jedno godinu dana Vidić sasvim uljudno pitao kad će da vrati lovu on je odmah Vidića proglasio za "pičku" a Stanković koji mu nikad nije tražio da vrati dug je naravno "car" Slično su radili i mnogi beogradski sportski novinari i zato je Vidić i prestao da daje izjave ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #791 poslato: Februar 04, 2016, 01:06 »
Pa moraju Milijasa dovest jer su mu duzni pare a d amu produze ugovor malo.
On ce biti nas sasa ilic.
S tim da je Milijas ljudina.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #792 poslato: Februar 04, 2016, 01:14 »
Pa moraju Milijasa dovest jer su mu duzni pare a d amu produze ugovor malo.
On ce biti nas sasa ilic.
S tim da je Milijas ljudina.

nije valjda da si i ti nešto pozajmljivao :smeh4:

Milijaš ne može da igra ni 10 minuta ozbiljnog fudbala a onaj ko mu duguje pare neka mu sam vraća od onih para koje je pokrao u FKCZ

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #793 poslato: Februar 04, 2016, 01:21 »
Nisam ali znam ko jeste :).

Pa duguje mu klub po ugovoru.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #794 poslato: Februar 04, 2016, 01:59 »
Nisam ali znam ko jeste :).

Pa duguje mu klub po ugovoru.

zato smo u minusu
nešto se sećam priče da nam je oprostio neku lovu da bi dobio papire da ide u Kinu