Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242039 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #150 poslato: Avgust 23, 2015, 09:23 »
kad se vraća Lucho?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Avgust 23, 2015, 09:25 »
Za dve nedelje valjda...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: Avgust 23, 2015, 11:20 »
Ono glavno "Naša Zvezda prva ponovo!!!"

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Avgust 24, 2015, 11:10 »
Pobeda 1-0 na kvalitet Kataija....odličan Ristić kao zamenski levi bek i Vijera koji se mnogo trudi i nervira ali ga gol neće....24 hiljade i kusur ljudi ostalo za zaborav.

Šta bre "ostalo za zaborav"???

Sjajan ambijent, ludnica na severu, odlična poseta, na zapadu ekipa "Stari Cigani", ludilo, pevanje, skakanje, maligani pre i posle pobede za titulu. Na kraju igrači zagrljeni ispred severa dok svi pevaju Čorbinu pesmu o slavnom klubu (i "komšiji malom")...

Šta bi ti još?

P.S. I jedan zaista porazan momenat. Dule je već ranije pisao o nesposobnoj upravi koja ne može da organizuje TRI blagajne pred utakmicu! SInoć su radile dve, a gužva kao pred prvo gostovanje Nade Mamule u Domu Sindikata, 1958. Tu nam pridje lik, "jel treba zapad?" Ja ga pitam, a koliko imaš ULAZNICA? On kaže, "kolko vas ima?" Pa, šest. "Nema problema". Izvadismo vulo, ali on NEMA kove nego je u šemi sa ekipom na ulazu. Mi njemu vulo, a on nama, "samo kažite ŠAH kad dodjete do ulaza" (WTF?!) . Tako i bi. Duletu ne bi pravo, a ni meni, ali, brate, nisam bio rad da udjem u 20. minutu.
Potpisujem Duletov komentar dok smo ulazili, "evo, zbog ovoga propada klub". Dodao bih samo, ne SAMO zbog "ovoga". Ali da je to ozbiljna kradja naočigled i policije i ljudi iz kluba - to stoji.
Takodje, zbog ovakvih marifetluka ne treba nikada da verujete u "zvaničan" broj gledalaca! Ima ih barem još tisuću-dve više. 

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Avgust 24, 2015, 11:30 »
 to je sad već ustaljena praksa za ulazak na stadion, možeš ipreko semenkara( nisu grobari) isto da uđeš bez ulaznice
 Sinoć u prvom timu Rajković-Jovanović-Grujić-Jović-Ristić sve klinci uz malo starijeg Petkovića i svi odigrali dobro, čak se i petković polako vraća u formu
 tu je još Plavšić takođe vrlo mlad i talentovan igrač pa da ima pamati i da nije sve prisutna jurnjava za lovom, ali to je iluzija ...

malo smo tanki na štoperima ali to ispravlja onaj Donald koji ako ga zdravlje posluži biće najveće pojačanje Zvezde 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: Avgust 24, 2015, 01:45 »
Bez obzira na taj problem na ulazu utisci su povoljni. Igramo sve bolje, voljni momenat sve jaci. Ovaj Donald se i meni dopao iako mi se cini da ga je Grof povukao nesto vise nego sto je neophodno. Ristic na beku se ispostavilo kao sjajno resenje. Katai je ako se ne varam strelac na 4 uzastopna meca, sjajan "bicikl" kod gola. Zao mi je sto se Vijera nije upisao, zasluzio je. Dobra stvar je da smo stalno napadali, a losa da smo dali samo jedan gol. Brine i povremena promaja u odbrani. Trebareci i da smo osteceni za cist, skolski penal koji su videli svi na stadionu osim onog ko je morao da vidi. Preko 20000 ljudi i dobra atmosfera. Drago mi je zbog profe, to mu je bila prva utakmica posle bog te pita koliko godina.
Idemo dalje, subota i Lucani.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Avgust 24, 2015, 01:53 »

ja veruejmd a je zbog profe i bio toliki narod sa sve onom decom( beogradskom,bijeljinskom,zvečanskom,čačanskom,niškom ...)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: Avgust 24, 2015, 02:24 »
Kako drugacije  :clap: a ni profa nije ostao ravnodusan, navijao covek iz sve snage  :respect
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Avgust 24, 2015, 02:34 »
 Stara skola ciganska :respect

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: Avgust 24, 2015, 04:27 »
Pobeda 1-0 na kvalitet Kataija....odličan Ristić kao zamenski levi bek i Vijera koji se mnogo trudi i nervira ali ga gol neće....24 hiljade i kusur ljudi ostalo za zaborav.

Šta bre "ostalo za zaborav" ???

Sjajan ambijent, ludnica na severu, odlična poseta, na zapadu ekipa "Stari Cigani", ludilo, pevanje, skakanje, maligani pre i posle pobede za titulu. Na kraju igrači zagrljeni ispred severa dok svi pevaju Čorbinu pesmu o slavnom klubu (i "komšiji malom" ;) ...

Šta bi ti još?

P.S. I jedan zaista porazan momenat. Dule je već ranije pisao o nesposobnoj upravi koja ne može da organizuje TRI blagajne pred utakmicu! SInoć su radile dve, a gužva kao pred prvo gostovanje Nade Mamule u Domu Sindikata, 1958. Tu nam pridje lik, "jel treba zapad?" Ja ga pitam, a koliko imaš ULAZNICA? On kaže, "kolko vas ima?" Pa, šest. "Nema problema". Izvadismo vulo, ali on NEMA kove nego je u šemi sa ekipom na ulazu. Mi njemu vulo, a on nama, "samo kažite ŠAH kad dodjete do ulaza" (WTF?!) . Tako i bi. Duletu ne bi pravo, a ni meni, ali, brate, nisam bio rad da udjem u 20. minutu.
Potpisujem Duletov komentar dok smo ulazili, "evo, zbog ovoga propada klub". Dodao bih samo, ne SAMO zbog "ovoga". Ali da je to ozbiljna kradja naočigled i policije i ljudi iz kluba - to stoji.
Takodje, zbog ovakvih marifetluka ne treba nikada da verujete u "zvaničan" broj gledalaca! Ima ih barem još tisuću-dve više.

Ajde ajde to zato što si ti bio pa se foliraš.... :D

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: Avgust 24, 2015, 04:31 »
to je sad već ustaljena praksa za ulazak na stadion, možeš ipreko semenkara( nisu grobari) isto da uđeš bez ulaznice
 Sinoć u prvom timu Rajković-Jovanović-Grujić-Jović-Ristić sve klinci uz malo starijeg Petkovića i svi odigrali dobro, čak se i petković polako vraća u formu
 tu je još Plavšić takođe vrlo mlad i talentovan igrač pa da ima pamati i da nije sve prisutna jurnjava za lovom, ali to je iluzija ...

malo smo tanki na štoperima ali to ispravlja onaj Donald koji ako ga zdravlje posluži biće najveće pojačanje Zvezde

Slažem se sa svim a posebno za Donalda u ove jedva dve utakmice što je odigrao pokazao je da će biti da ga ne ureknem možda i najveće pojačanje strano u zadnjih 7-8 godina i više,još se prilagođava i pomalo je bojažljiv  ali vidi se kad stane na loptu da "zna fudbala" a fizički je jak kao bik da protivnički igrači mogu samo da se odbijaju od njega.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: Avgust 24, 2015, 04:32 »
profo,ne treba davati tim govnarima pare za uvodjenje. lepo odes na pocetak reda,proguras se do tamo, i onda zamolis nekog ko je medju prvima u redu da ti kupi karte. gotov si za 2min,imas karte,a kupio si ih na blagajni,a nije neki govnarko stavio sebi pare u dzep(naravno najverovatnije da i neko iz zvezde se tu nesto omasti,bar neki sluzbenik ako ne neko na visoj funkciji)...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: Avgust 24, 2015, 06:30 »

:klanja: :klanja: :klanja:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=ODFvRZlr4xc[/youtube]

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: Avgust 24, 2015, 06:34 »
Što se rasplakao?Jel to Ristić?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: Avgust 24, 2015, 06:36 »
da ristic. otkud znam sto se rasplakao,da li ga je pogodila pesma ili nesto drugo ne znam. vidi se i na klipu da je uplakan,i da mu prilazi rajko i da ga grli...