Pobeda 1-0 na kvalitet Kataija....odličan Ristić kao zamenski levi bek i Vijera koji se mnogo trudi i nervira ali ga gol neće....24 hiljade i kusur ljudi ostalo za zaborav.
Šta bre "ostalo za zaborav"
Sjajan ambijent, ludnica na severu, odlična poseta, na zapadu ekipa "Stari Cigani", ludilo, pevanje, skakanje, maligani pre i posle pobede za titulu. Na kraju igrači zagrljeni ispred severa dok svi pevaju Čorbinu pesmu o slavnom klubu (i "komšiji malom")...
Šta bi ti još?
P.S. I jedan zaista porazan momenat. Dule je već ranije pisao o nesposobnoj upravi koja ne može da organizuje TRI blagajne pred utakmicu! SInoć su radile dve, a gužva kao pred prvo gostovanje Nade Mamule u Domu Sindikata, 1958. Tu nam pridje lik, "jel treba zapad?" Ja ga pitam, a koliko imaš ULAZNICA? On kaže, "kolko vas ima?" Pa, šest. "Nema problema". Izvadismo vulo, ali on NEMA kove nego je u šemi sa ekipom na ulazu. Mi njemu vulo, a on nama, "samo kažite ŠAH kad dodjete do ulaza" (WTF?!) . Tako i bi. Duletu ne bi pravo, a ni meni, ali, brate, nisam bio rad da udjem u 20. minutu.
Potpisujem Duletov komentar dok smo ulazili, "evo, zbog ovoga propada klub". Dodao bih samo, ne SAMO zbog "ovoga". Ali da je to ozbiljna kradja naočigled i policije i ljudi iz kluba - to stoji.
Takodje, zbog ovakvih marifetluka ne treba nikada da verujete u "zvaničan" broj gledalaca! Ima ih barem još tisuću-dve više.