Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242163 puta)

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #435 poslato: Novembar 03, 2015, 12:35 »
Pa da, ali nikako i nikada necu staviti znak jednakosti izmedju kluba i delija, ili izmedju kluba i uprave. Ne biva. Klub je nesto mnogo vise i snaznije od svih tih koji bi da ga iskoriste ili uprljaju. Da skratim, olosa ce biti uvek, kako na tribini tako i u upravi. Da na taj nacin sagledavam odlazak na stadion pa prestao bih jos pre dvadeset i kusur godina. Ne dam, jednostavno.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #436 poslato: Novembar 03, 2015, 12:53 »
Pa da, ali nikako i nikada necu staviti znak jednakosti izmedju kluba i delija, ili izmedju kluba i uprave. Ne biva. Klub je nesto mnogo vise i snaznije od svih tih koji bi da ga iskoriste ili uprljaju. Da skratim, olosa ce biti uvek, kako na tribini tako i u upravi. Da na taj nacin sagledavam odlazak na stadion pa prestao bih jos pre dvadeset i kusur godina. Ne dam, jednostavno.

ja bih voleo da što pre preovladate i na tribini i u upravi ali što bi neki rekli realnost na terenu je potpuno drugačija
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #437 poslato: Novembar 03, 2015, 01:07 »
Pa na severnoj tribini necemo prevladati sigurno  ;)  mada i tamo ima jako mnogo cestitog sveta. Nisu svi ni kriminalci ni siledzije ni olos, daleko bilo, naprotiv. A sto se ostalih tribina tice, tu smo apsolutna vecina. E sad sto je tu uglavnom jako malo sveta, sta da ti kazem, nije moja krivica. Mada ne sumnjam da ce se prava publika u vecoj meri vratiti i na istok i na zapad cim se jednom, dace Bog, stvari u nasem fudbalu postave na zdrave osnove (citaj: ciscenje saveza i ostalih struktura i privatizacija klubova). A do tada, kada god to bude bilo, sta da radim, previse volim i fudbal i Zvezdu da bih bio kod kuce...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Novembar 03, 2015, 05:29 »
OK, kapiram tvoj stav "prosečnog navijača". Opet, da sam tamo, ipak bih išao na sve domaće utakmice. Valjda sam ja "natprosečan" navijač  :stuart:  ?

Ili ispod prosecan navijac? Sve zavisi sta je gornja, a sta donja granica. :)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Novembar 04, 2015, 03:33 »
Katai se danas pobio sa vlastitim menadzerom (koji je inace clan UO KK Partizan) oko podele procenata od potencijalnog transfera u inostranstvo. Toliko o "cuvanju tima za kvalivikacije za LS".

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Novembar 06, 2015, 11:17 »
Sutra nam dolazi Metalac. Svi zdravi i spremni, Katai ocistio kartone (valjda nije povredjen u tuci sa menadzerom  :no: ), nadamo se novoj pobedi i nastavku ove strasne serije. Dobro je da je termin (nakon trece izmene  :no:) ipak 18h. Valjda ce doci i vise publike napokon.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Novembar 06, 2015, 12:52 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=_LXjEkTHq4E[/youtube]

:pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Novembar 06, 2015, 01:28 »
Opet iskljucili struju?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Novembar 07, 2015, 03:50 »

Friško!
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Novembar 07, 2015, 04:25 »
ček malo, ak sam dobro ubrao - ti imaš ured na stadionu, pa kad Zvezdi isključe struju, nemaš je ni ti?!  :kafa:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Novembar 07, 2015, 04:29 »
Tako je
Jedina prednost je što mogu da gledam utakmice iz kancelarije, sve sa čašom piva u ruci

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Novembar 07, 2015, 04:31 »
Grof je danas briljirao s izjavama u vezi struje...spominjao je Teslu i njegov izum bežičnog prenosa električne energije ta da bi možda trebali krasti struju s okolnih zgrada!Il da svako ponese po jednu sveću! :smeh1:

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Novembar 09, 2015, 01:56 »
Bio sam i na mecu protiv Metalca. Jedna od slabijih ove polusezone. Utisak je da smo igrali taman koliko nam je bilo potrebno. Metalac je igrao dosta cvrsto, sasvim solidno su se branili veci deo utakmice. Napred nisu imali mnogo ambicija. U prvom delu smo igrali okolo, Katai, Grujic, Matos...pa onda nazad. Nista spektakularno, osim zicera sjajne Grujine asistencije Matosu na kraju prvog dela. Matos je kasnije imao i jedan zicer kada je promasio prazan gol. Vijera je takodje dao gol za sigurnih 2-0. Nece se ova utakmica dugo pamtiti. Nadam se samo da Lunetova povreda nije teze prirode, jer je zamenjen krajem drugog poluvremena. Raduje da je Matos opet pokazao da se na njega moze racunati ozbiljnije, buduci da je posle dve asistencije Srnicu protiv OFK-e sada bio i strelac. Desetak hiljada gledalaca iako nije bilo toliko grozno vreme kao na prethodnoj utakmici. Solidna atmosfera koju je predvodila stara navijacka grupa "Red devils" u cast neke svoje godisnjice. Bilo je so 80's sa sve papirnim trakama i pesmama iz tog perioda. Jedina zamerka je sto se dobrih dvadesetak minuta posvetilo nedavnom okrsaju u Atini.

Idemo dalje, pauza za reprezentaciju pa Nis.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Novembar 09, 2015, 02:08 »
Bio sam i na mecu protiv Metalca. Jedna od slabijih ove polusezone. Utisak je da smo igrali taman koliko nam je bilo potrebno. Metalac je igrao dosta cvrsto, sasvim solidno su se branili veci deo utakmice. Napred nisu imali mnogo ambicija. U prvom delu smo igrali okolo, Katai, Grujic, Matos...pa onda nazad. Nista spektakularno, osim zicera sjajne Grujine asistencije Matosu na kraju prvog dela. Matos je kasnije imao i jedan zicer kada je promasio prazan gol. Vijera je takodje dao gol za sigurnih 2-0. Nece se ova utakmica dugo pamtiti. Nadam se samo da Lunetova povreda nije teze prirode, jer je zamenjen krajem drugog poluvremena. Raduje da je Matos opet pokazao da se na njega moze racunati ozbiljnije, buduci da je posle dve asistencije Srnicu protiv OFK-e sada bio i strelac. Desetak hiljada gledalaca iako nije bilo toliko grozno vreme kao na prethodnoj utakmici. Solidna atmosfera koju je predvodila stara navijacka grupa "Red devils" u cast neke svoje godisnjice. Bilo je so 80's sa sve papirnim trakama i pesmama iz tog perioda. Jedina zamerka je sto se dobrih dvadesetak minuta posvetilo nedavnom okrsaju u Atini.
Idemo dalje, pauza za reprezentaciju pa Nis.

po principu " ako se ne hvalim društvu onda kao da nisam ni karao" :slavi:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Novembar 09, 2015, 05:59 »
Par vesti iz kluba: stigla je ponuda za Ibanjeza od jednog bundesligasa za 1,5 EUR...prica kaze da je odbijena na keca. Torino podigao lestvicu za Gruju na 5 miliona. Terzic u Londonu pokusava da privoli malog Veljovica da dodje u Zvezdu a boravak koristi kako bi uzeo milionski kredit na konto iduce rate Gaspromovog sponzorstva. Koliko je to pametno vreme ce pokazati.

Da li iko zna kada se igra kup?