Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242236 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #450 poslato: Novembar 09, 2015, 10:06 »
Vidim, upućen si!?! Pa, kako, KAKO?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #451 poslato: Novembar 09, 2015, 10:09 »
Ah...rumori, rumori.. :zvizvdi:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #452 poslato: Novembar 09, 2015, 10:10 »
"Tko rumori, taj ne žubori" (Grunf)    :rock:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #453 poslato: Novembar 22, 2015, 07:06 »
Ibanjez! :aplauz:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #454 poslato: Novembar 22, 2015, 07:16 »
Koliko penala su nam sudili?

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #455 poslato: Novembar 22, 2015, 07:59 »
Koliko penala su nam sudili?

0    ::)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #456 poslato: Novembar 22, 2015, 09:31 »
dobra vam je ova garnitura... :yes:

StarSport height=477

"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #457 poslato: Novembar 22, 2015, 09:33 »
a Lucho sruši nišku tvrđavu, nakon koliko ono, 14 godina?!  :eek:

jebote, prije bi slavili i u Barceloni... :smeh3:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #458 poslato: Novembar 22, 2015, 09:36 »
dugo je nis igrao drugu ligu.tako da koliko sam razumeo nismo dobili zadnje 4 utakmice...
« Poslednja izmena: Novembar 23, 2015, 11:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #459 poslato: Novembar 23, 2015, 11:01 »
Pobedu pamtimo. Igra jedna od najlosijih u sezoni, em smo gostovali tvrdom protivniku, em je teren nikakav, ali to ne mogu biti opravdanja. Grof Bozovic me je iznenadio sa sastavom, najvise Sikimicem u spicu...nadam se da ce se vec jednom pokazati sta taj covek uopste trazi u Zvezdi, jer to (ni) juce nije bio slucaj. Jovanovic je igrao na stoperu umesto Save Pavicevica (ne znam da li ovaj cisti kartone ili je neka povreda ili je Grof bas tako hteo). Uglavnom, Jovanovic se mnogo qrci za klinca, trebalo bi neko sa njime da porazgovara. Kahriman je imao par nesto nesigurnijih intervencija a i Bog ga je pogledao kod one precke. Petkovic standardan repertoar trcanja, losih predaja, zakasnelih protrcavanja i skandaloznih centarsuteva. Imao je ruku na srce i nekoliko vise nego uspelih poteza. Lune je pokazao klasu u par poteza, ali nas je sa druge strane par puta ni iz cega uveo u problem. Sa druge strane Ibanjez isto toplo-hladno, ali je covek sa svoja dva driblinga pobacao trojicu i resio utakmicu. Donald je odigrao nesto slabiju utakmicu, Gruja samo na mahove pokazivao o kakvom se tu talent radi. Katai od ocaja do sjaja, u par navrata je imao sjajne poteze i to bi bile nebeske asistencije, ali ga saigraci u barem tri slucaja nisu razumeli. Steta. A o golu ne treba trositi reci, decko se izgleda specijalizovao za najlepse golove ove sezone. Predriblao sudiju i pljas kiflu u malu mrezu. Predivno. Bruno Matos nije bio na nivou prethodne dve utakmice pa je kasnije i zamenjen, usao je Hugo Vijeira. Srnic se dosta trudio, a dosta su ga i tukli. Uopste je ekipa Radnickog bas onako geacki udarala sve vreme - posle Rada na Banjici oni su nas najvise isprebijali. Dvojica su bas prekardasila (visoki celavi i onaj plavi sa frizurom) i samo da sudiji zahvale sto su zavrsili mec.

Ovakva gostovanja volim - Nislije su izasle da igraju, da se potuku a ne da se nabiju na svoju polovinu i da traze bod. Generalno su utakmice protiv Radnickog oduvek interesantne, cak i kada je skroman kvalitet fudbala u pitanju kao sinoc, ipak moze mnogo da se vidi.

Lepa atmosfera, dobro popunjen Cair...blista renovirani stadion pod reflektorima, ali sta vredi kada je teren oranica... koreografija delija posvecena godisnjici ubistva Marka Ivkovica u Istanbulu.

Petnaesta pobeda u nizu cime je izjednacen rekord Slavisine Zvezde. Apsolutni record sa 17 meceva drzi Muslin, nadam se da je dosao trenutak da i on bude oboren. Sluti na dobro.

Idemo dalje, subota i Vozdovac.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #460 poslato: Novembar 23, 2015, 02:58 »
Gledao sam juče skoro ceo meč("skoro" jer me je strim Arene raspale sport gadno zajebavao  :pusiga: ) i meni igra i nije bila toliko loša s obzirom da se igralo na poljoprivrednom dobru...zanimljiva utakmica da je više takvih.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #461 poslato: Novembar 24, 2015, 05:29 »
Složio bih se i sa Ladjom i sa Dulom   :D. Bez obzira na teren, meč je bio baš "muški". NišLIje su udarale samo tako, ali ni naši im nisu ostajali dužni. Pogotovo jedan od  najmladjih - Jovanović. Dule je u pravu kad kaže da se mali previše qrči za klinca. Recimo onaj momenat kada je sa obe ruke obgrlio njihovog igrača koji je bio u punom trku i onda se još bunio kod sudije kao da je dulo lično   :haha ! Mogao je momak tu da popije rdeči i niko ne bi imao ništa da zameri sudiji. I nije mu ovo prvi put da izigrava Homo Balcanicusa. Grof bi morao pod hitno da mu izvuče uši, čisto pedagoški.
Radnički me je iznenadio čvrstom i disciplinovanom igrom. Užasno je teško probiti ih, dok su u napadu prilično agilni i brzi. Umeju i da odrade par dobrih dodavanja, onako u trku, što je baš osveženje za Džej-Es-El.
Ne bih pojedinačno, obzirom da je Dule već pokrio tu temu, nego baš me zanima nešto drugo. Gledam kolektivno ludilo naših igrača nakon Lučovog gola (na čelu sa njim! ) , gledam fotke iz svlačionice (reče neko na jednom forumu, "raduju se kao da su osvojili LŠ ! ") - svima sija kez od uveta do uveta, totalno se raspištoljili... pa se priupitah, kako je moguće da su još uvek ovako predani svom poslu, da su ovoliko napaljeni i da se baš iskreno raduju svakom golu, svakoj pobedi - a PARA NEMA ?!?! Pre nekoliko dana je B92 objavio kratak razgovor sa Donaldom - odn. GOSPODINOM Donaldom - u kojem je on izneo deprimirajući podatak o tome koliko im kasne plate.
Pa, hebemusvecadamuhebem  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:  , da li je moguće da se ovi naši majmuni i dalje šabanišu??? Pa, jel hoće na svu već postojeću muku da dodaju i nove tužbe ??? KO je odgovoran za ovo ludilo? KO ??? I da li ja to dobro kapiram, ali njihova strategija mi izgleda kao, "odugovlačićemo sve do kvalifikacija za LŠ, a onda ćemo - naravski - da se plasiramo i sve će biti OK " !?!?!?!?!?    :udaraozid:

Da sam zbunjen - jesam. Kako je moguće da momci ovako i ovoliko ginu na terenu isključivo radi "časova ljubavi" ?!? Nešto tu ne štima, narode.

« Poslednja izmena: Novembar 24, 2015, 05:33 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #462 poslato: Novembar 24, 2015, 07:55 »
 kako bre profo ne znaš ko je odgovoran?

za sve su krivi Čović i Radonjić :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #463 poslato: Novembar 24, 2015, 09:36 »
Profo, hebo te Dulo!  :smeh3:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #464 poslato: Novembar 24, 2015, 02:20 »
U subotu igramo u 13h  :udaraozid: a onda u sredu kup u 17h...