Katastrofa, ne pamtim kada nas je neko ovako razmontirao na Marakani (a posle sam i proverio, nije ni cudo sto ne pamtim, ovo je najtezi poraz u istoriji stadiona uz 2-6 protiv Veleza sezdeset neke). I moze Grof da se ljuti koliko hoce, mi smo takticki nadigrani i ubili su nas na kontre...cim nam uzmu loptu njih cetvorica odmah istrcavaju visoko i poigravaju se sa nasom "odbranom". Mogli su da nas jos napucaju, jer su imali i stativu i jos najmanje tri velike sanse. Ok, sudjenje jeste bilo lose i dali su nam 1 ili cak 2 komada iz ofsajda. Ali niko nije kriv jednom Lunetu sto im na tacni da gol, Kahrimanu takodje a o ovom indijancu Mbodju da ne govorim. Veceg cirkuzanta Zvezda u istoriji imala nije, to mogu da potpisem. Jos je bilo i smesno malo gledalaca, a i to sto je bilo bolje da nije...taman Zvezda pravi kakav takav pritisak na pocetku drugog poluvremena, daje cak i gol (Jovic) a ovi umesto da podrze pritisak i da grme iz sve snage zapevaju...treba pomenuti i njihovog golmana, skinuo je bukvalno sve a narocito dve Ibanjezove bombe, da nije bio toliko raspolozen rezultat bi bio kudikamo prihvatljiviji. Jovic pored gola napravio tri gluposti koje su nas kostale golova. Da me je neko sinoc pitao sta mi treba da se smrzavam i trosim lovu na ovo ne bih bas umeo da objasnim...
Ali ajde, sta da se radi...bolje jednom 1-5 nego pet puta 0-1...nema velike ljubavi bez velikog nerviranja, kao sto rece rahmetli Ljuba.
Idemo dalje, nedelja i Cukaricki.