Inace, vezano za tu pricu oko Grujica, igrao je 17 utakmica i 17 smo pobedili. Nije igrao 6 utakmica, a od tih 6 smo pobedili samo jednu. E sad, da li je to bas slucajnost? Ne znam, nisam siguran, ali sam siguran da Zvezda ne igra isto kada on nije u timu.
nije igrao dva puta protiv kairatija,prva 3 kola domace lige,i sada u kupu sa borcem.to su tih 6utakmica...
gledaj tim tada...
prva sa kairatijem
Rajković – Cvetković, Pavićević (od 3. Jovanović), Rendulić, Anđelković – Kovačević, Savićević – Vered, Katai, Parker – Orlandić (od 60. Jović).
revans
Rajković – Petković (od 46’ Cvetković), Mbođ, Rendulić, Anđelković – Stojanović, Savićević – Vered (od 70’ Gavrić), Parker (od 60’ Orlandić), Katai – Jović
drugo kolo domaceg prvenstva protiv metalca
KAHRIMAN Damir, CVETKOVIĆ Miloš, JOVANOVIĆ Vukašin, MBODJ Mamadou, IBANEZ Luis Ezequiel, KOVAČEVIĆ Aleksandar, RISTIĆ Mihailo, SAVIĆEVIĆ Vukan, KATAI Aleksandar, GAVRIĆ Nenad, PARKER Joshua
trece kolo sa radnicki nisom
RAJKOVIĆ Predrag, PETKOVIĆ Marko, JOVANOVIĆ Vukašin, MBODJ Mamadou, IBANEZ Luis Ezequiel , KOVAČEVIĆ Aleksandar, SAVIĆEVIĆ Vukan, KATAI Aleksandar, VERED Idan, PARKER Joshua, JOVIĆ Luka
u ovoj zadnjoj utakmici je gruja usao u 54min,ali na kraju je bilo nereseno. reci mi molim te kada pogledas ove timove da stvarno mislis ne omalovazavajuci uopste kvalitet i znacaj gruje za igru zvezde,da je najveci problem tu sto on nije igrao,i da bi samo da je on igrao to i dobili.
tim na pocetku sezone kada smo zaredjali te lose rezultate i ovaj sada su realno dva razlicita sastava,nemaju previse veze jedan sa drugim. naravno grujucu tu pripada zasluzeno mesto,i on je jedan od najzasluznijih sto je to tako,ali reci eto nije igrao pa smo gubili nema veze sa realnoscu.
a sto se tice igre protiv borca,vec sam rekao nije bilo rec o jednom igracu,makar se zvao i mesi,nije mogao taj dan da nam donese pobedu...