Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242088 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #540 poslato: Decembar 12, 2015, 10:34 »
StarSport height=415

Triletovi pioniri... ::)

Pa dobro, šta sam ti ja opet skrivio da me prozivlješ??  :palica:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #541 poslato: Decembar 12, 2015, 11:04 »
inace imam info da grof ide iz zvezde,verovatno na kraju sezone,ne sada na zimu.i da je vec nesto potpisao sa kinezima. to sam cuo od rodjaka koji ga je upoznao kada je bio poslom u moskvi,sedeo je sa grofom u nekoj nasoj kafani par puta. upoznao ih je zajednicki poznanik.i taj lik je sada ispricao tom mom rodjaku da je grof dogovorio sve i da ide iz zvezde. iako sam sa tim rodjakom jako blizak,i sigurno me nije lagao nista,hocu reci to mu je ispricao covek koji provereno poznaje grofa,ipak svemu tome pristupam sa nekom dozom skepse.ne kazem da nije istina,ali videcemo. sve u svemu ako iz zvezde ode u kinu,znaci da je info tacna...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #542 poslato: Decembar 12, 2015, 11:09 »
a ako ne ode znaci da nije tacna?

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #543 poslato: Decembar 12, 2015, 11:11 »
Moram da priznam da imam blago shizofren odnos prema ovom timu!  :stuart:
Sa jedne strane, baš uživam u njihovoj igri. Posle ne znam ni sam koliko godina, volim bre da gledam Zvezdu!
ALI, isto tako se BOJIM  :'( da se sve ovo ne rasprsne kao najobičniji mehur od sapunjare nakon kojeg ostane samo onaj (dobro poznat!) opori ukus...

Hoćemo li opstati do kvalifikacija za LŠ? Hoćemo li biti u stanju da zadržimo naše najtalentovanije klince, a uz njih još i najbolje (tj. najskuplje) "strane plaćenike" ?!? Uh... evo, frka me već trese.
Ponovo.
Naša pesma ponovo...  ;)

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #544 poslato: Decembar 12, 2015, 11:12 »
a ako ne ode znaci da nije tacna?

:smeh1:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #545 poslato: Decembar 12, 2015, 11:34 »
Moram da priznam da imam blago shizofren odnos prema ovom timu!  :stuart:
Sa jedne strane, baš uživam u njihovoj igri. Posle ne znam ni sam koliko godina, volim bre da gledam Zvezdu!
ALI, isto tako se BOJIM  :'( da se sve ovo ne rasprsne kao najobičniji mehur od sapunjare nakon kojeg ostane samo onaj (dobro poznat!) opori ukus...

Hoćemo li opstati do kvalifikacija za LŠ? Hoćemo li biti u stanju da zadržimo naše najtalentovanije klince, a uz njih još i najbolje (tj. najskuplje) "strane plaćenike" ?!? Uh... evo, frka me već trese.
Ponovo.
Naša pesma ponovo...  ;)

Nema čega da se bojiš....zamisli najgori mogući scenario i od njega će biti gori...Pa ko nam vodi klub?
Ima da rasprodaju sve što valja(ako već nisu..Jović je prodan 75%...jebote kao da je reč o parizeru a ne čoveku... :wacko: )Grujić je već na Čizmi..samo se nije još objavilo da li Roma ili Inter...
Katai ko zna gde će taj...ali je sigurno da ga u Zvezdi od leta više ne gledamo...a ne bi se čudio i da prodamo i Plavšića nekim Moldavcima recimo za Ćeten Alvu ili kako se zove ono Tursko slatko sranje što se lepi za usta?...

A onda kad krene nova tura tužbi i pretnji tužbama 45 igrača iz prošle i ove sezone s kojima smo potpisivali ugovore na "Dođem ti...."..itd..itd....

Od celog tima ostaće nam grbavi Anđelković,Petković,Luković i Sava Pavićević ako ne umre prirodnom smrću od starosti...
Naravno ne sumnjam da ćemo dovesti opet gomilu "pojačanja" na kilo...pa napasti plasman u LŠ...koji će završiti i pre početka sezone kupanja.... :rock:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #546 poslato: Decembar 12, 2015, 11:38 »
jel znas ti onu izreku Zorana Radmilovica o mrtvima?

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #547 poslato: Decembar 12, 2015, 11:42 »
Polako Ladja, pa ne prodaju se igrači na kilo.

Grujić odlazi na leto. Cifra 5-7 miliona. Pokriva troškove do leta (dugove igračima, plate radnoj zajednici, blokade računa od strane raznih klubova, dugovi za porez, eps, dobavljači...) i licenca je na dohvat ruke.
Od Jovića može da dodje još 900 000-1 000 000 evra za tih preostalih 25%, sa tim parama pokriva se dva pojačanja i deo plata igračima
Sasvim mirno može da se dočeka leto i kraj prvenstva tj. početak kvalifikacija za LŠ

Još će biti nekih odlazaka, pozajmice, raskidi ugovora, ili dž odlazak za papire, ali to će verovatno biti igrači koji nisu više u planu (Cvetković, Mbodj, Matos...)
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #548 poslato: Decembar 13, 2015, 12:14 »
Ihhh Laki kad bi prodali Grujića za 5 miliona...to bi bilo super a ne 7!
Ajde daj Bože da se izvučemo iz govana nekako....

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #549 poslato: Decembar 13, 2015, 01:32 »
 Ne brini profo zna se ko podrzava zvezdu a taj je dokazano uspesan
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #550 poslato: Decembar 14, 2015, 09:58 »
Kako zivot ume i lep da bude  :slavi:

25000 ljudi, zurka na tribinama, petarda na terenu...sjajno. Nije ovaj Radnik, naravno, nikakvo merilo, ali ono sto prikazuje Zvezda iz utakmice u utakmicu je ipak nivo vise u odnosu na ovu ligu. Voleo bih da u nekom SF scenariju tim ostane3 na okupu pa da vidimo za sta bi to bilo dovoljno u Evropi.

Prizivao sam Uga Vijeiru da udje u seriju i to se napokon dogodilo: 7 komada u poslednje tri utakmice u prvenstvu. Vala je i zasluzio koliko se trudio. Raduje da se Sale Katai vratio i to golom. Ali vise od svega me raduju sjajne igre Srnica i, narocito, Plavsica. Sta taj decko radi, pa to je sjajno. Prosto leti po terenu, svuda ga ima. Dobro je i sto posle duzeg vremena nismo primili gol; za to ipak nije zasluzna nasa odbrana koliko neambicioznost gostiju koji su jedva dva ili tri puta nesto pokusali, ne znam  da li uopste imaju sut u okvir gola.

Atmosfera velicanstvena, ima nesto u tome kada 25000 ljudi rasiri salove i zapeva "Dobro znaj".

Idemo dalje, sreda i Ivanjica.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #551 poslato: Decembar 14, 2015, 10:05 »
Setih se prve utakmice protiv ovog protivnika, tamo, u njihovom selu. Tada je Duletov burazer izjavio čuvenu rečenicu, "U Surdulici overavamo titulu"! Ja sam naravno prihvatio "zezanje". Kad ono - kakvo zezanje, bre!! Najozbiljnije bejaše.

Ovaj tim igra stvarno lep fudbal. Lepši nego i u Robijevo vreme, lepši nego... pa, usudio bih se reći, skoro jednako atraktivan kao u vreme Robija - igrača, Deje, Mihe...

Neka me isprave drugi seniori, ali kada smo poslednji put igrali ovako jednostavan, lep, probojan, atraktivan fuzbal?

E, sad, hebga, treba nekako sačuvati ovaj tim. Možete li da zamislite taj scenario u kojem komšija mali OPET ide umesto nas u kvalifikacije za LŠ !??? I to na kraju za njih verovatno najgore sezone !
Ja mogu. Nažalost.    :'(

Eto ti sinkroniciteta...bas sam se i ja setio price pred utakmicu. Prenosim ti pozdrave i od brata i od ostatka ekipe. A sto se pitanja tice, od Barija naovamo po meni se izdvajaju samo Pizon (Jovicic, Deki, Perica, Zike) Muslin (Bunjevcevic, Pjanovic, Dudic, Boskovic), Zenga (Zigic, Pantelic), Robi (Evandro, Kadu, Borha, Laza) i sada Grof.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #552 poslato: Decembar 14, 2015, 11:12 »
Dule, jel ova?   ;)

« Poslednja izmena: Decembar 14, 2015, 11:13 nyc »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #553 poslato: Decembar 14, 2015, 11:29 »
 :clap: :clap: :clap:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #554 poslato: Decembar 14, 2015, 01:11 »
bravo, bravo... :aplauz:

a glupi Ameri nemaju pojma što je to, misle da je možda nešto od Čajkovskog... :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč