Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241210 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #555 poslato: Decembar 15, 2015, 12:28 »
Sutra od 15h igramo u Ivanjici. Poslednje kolo pre dvomesecne pauze. Prilika za novi rekord i miran zimski san.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #556 poslato: Decembar 15, 2015, 01:21 »
Ako Liverpul nudi 6 miliona za Grujića, daće i sedam, možda i osam?

Da je Grujić igrač Dinama, Mamić ga ne bi dao ispod 15 !!!

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #557 poslato: Decembar 15, 2015, 01:23 »

moguće ali dinamo igra Evropu svake godine i nije u dugovima kao Zvezda, istina ni Mamić ne može u isti koš sa terzom  :nono: 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #558 poslato: Decembar 15, 2015, 01:33 »
Negde procitah da je u trku sa Liverpulom usao Anderleht. Ako ponudi veu lovu, mislim da je bolje za njega da ode prvo u Belgiju na godinu ili dve, cisto kao prelazni period i priprema za Premijer. Retko ko moze da iz srpske lige direktno zaigra tamo, pogotovo u tim godinama.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #559 poslato: Decembar 16, 2015, 03:32 »

moguće ali dinamo igra Evropu svake godine i nije u dugovima kao Zvezda, istina ni Mamić ne može u isti koš sa terzom  :nono:
u kakvom je stanju Dinamo, vidjet će se tek kad ode Mamić jednog dana...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #560 poslato: Decembar 16, 2015, 03:33 »
ovaj Viera trpa ko sumanut...dajte mu srpsko državljanstvo i u repku s njim... :rofl:

a Ivanjica nema stadion ni za drugu ligu, sramota na što liči...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=ycF2TV-OYA4[/youtube]
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #561 poslato: Decembar 16, 2015, 03:55 »

do tad je dinamo miljama ispred zvezde a ja bih vrlo radi menjao sve zvezdine celnikevu zadnjih deset godina za jednog mamica

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #562 poslato: Decembar 16, 2015, 05:05 »

Od blamaže protiv Kairata do tima koji daje 65 golova u 22 meča u prvenstvu, tako se ukratko  može opisati ovaj dio sezone. Dosta izmjenjen sastav, Zvezdina djeca + Hugo, Donald i Lučo činili su čuda na terenima Srbije, ostvarili 19. pobjeda u nizu i na proljeće se napada Benfikin rekord od 29. A šta reći za trenera, za Grofa – čovjek koji je te momke nakon poraza u Kupu od 5:1, podigao toliko visoko, da su nekoliko dana kasnije drugoplasiranu ekipu u prvenstvu uništili sa 7:2. Sada slijedi odmor, pa pripreme, pa juriš ka tituli i ako Bog da sreće ka Ligi šampiona...
OVO JE ZVEZDA!!!!!!!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=ODFvRZlr4xc[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #563 poslato: Decembar 16, 2015, 07:31 »

do tad je dinamo miljama ispred zvezde a ja bih vrlo radi menjao sve zvezdine celnikevu zadnjih deset godina za jednog mamica
znači, ti bi rado vidio Zvezdu, koja će igrat skupine europskih natjecanja (gdje će je trpat tko stigne), Zvezdu koja bi postala privatni klub jednog čovjeka i njegovo sredstvo za obrt novca, Zvezdu koja igra pred par stotina ljudi, uglavnom članova obitelji igrača i djelatnika kluba...

nisam to od tebe očekivao, tim više što si sličan scenario imao u košarkaškom klubu...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #564 poslato: Decembar 17, 2015, 09:31 »
Ma kakav Mamic, kakvi bakraci....nikad mi nece biti jasno na osnovu cega ta nasmrkana mafijaska ikebana i primitivac ovde ima toliko poklonika ("eh da nam je jedan Mamic"....). Da nam je na svu nasu bedu i nesrecu jos i jedan Mamic bio bi i definitivno taj katanac sto su nam ga mnogi prizeljkivali. Sta, kao dobar je biznismen? Biznismen je kad treba da zavali igraca, to niko ne spori. Ali koji benefit od toga ima klub koji igra na praznom i poluraspadnutom tzv. stadionu? Koji uz sve te vanvremenske i antologijske poteze Mamiceve nije u stanju decenijama da obezbedi prolece u nekom evropskom takmicenju? Pa ovaj smesni Partizan je to uspeo, a i ove godine zamalo. Da nije nesto od svih tih milona zavrsilo u Dinamu? Jeste, kitu lastinu. I ja potpuno razumem navijace Dinama koji klub bojkotuju. Da ne dao nam dragi Bog kojim slucajem jedna takva zelenaska fukara i primitivac zasedne na celo Zvezde ne bi me video stadion.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #565 poslato: Decembar 17, 2015, 10:00 »
Na lepse teme: poslednje kolo pred dvomesecnu pauzu smo odradili kako valja. 19ta u nizu, titula je blizu. Davali smo golove tacno na vreme, tj. na startu oba poluvremena. Prvo je Vijeira opet "izmislio" gol, opet je navozao cetvoricu kao protiv Cukarickog. Carlama. Posle je i Jaovr imao dobru sansu. Zvezda je konstantno napadala. Gruja je opet igrao velemajstorski. On kada iznosi loptu tim svojim korakom ne uspevaju cak ni da ga fauliraju. Juce u timu je bio Rile umesto Donalda, tako da smo igrali jos i vise prema napred nego sto je uobicajeno. Defanzivni red nije imao mnogo posla sve dok utakmica nije bila resena, sve do 3-0, tada su se ovi iz Javora rastrcali pa je bilo posla, ali ipak nismo primili gol. Lune je imao nekoliko sjajnih poteza, a Petkovic, koji se decko zaista trudi, je dva puta tako zaplivao da pomislih da je steta sto ne igra za VK CZ. Kahriman je bio siguran u meri u kojoj je to uopste bilo moguce po onakvom terenu. Vule i Ibanjez solidni. Posle je priliku dobio cak i pokojni Rendulic. Rile i Gruja rutinski,svojim delom terena vladali su potpuno suvereno. A ispred njih Katai, Plavsic i Srnic prave magiju. U pojedinim momentima je lpta tako lepo isla - uprkos raskvasenoj oranici - da sam pomislio kako je prava steta sto ovaj tim i ovi igraci nemaju priliku da igraju na normalnim stadionima i terenima. tek to bi bio fudbal. Katai je opet dao lep gol. A Hugo je pored gola opet bio u par sansi. Kod treceg gola je bio bas bezobrazan, kada je bukvalno oteo loptu Srnicu i jos ga gurnuo i onda pokusao da je plasira u suprotan ugao. Golman je to uspeo da odbije ali je pritrcao Plavsic i pogodio.

Sve u svemu, to bi bilo to. Iza nas je sjajna polusezona u kojoj smo dobili mnogo igraca, ali sto je najvaznije, dobili smo Tim. Sta ce se dalje desavati, da li ce uspeti da ostanu na okupu, koga cemo prodati a koga dovesti, da li cemo kao klub uopste opstati u ovom formatu do proleca, sve to ostaje da se vidi. Igraci i trener su svoje rekli na terenu. Ove utakmice i ovo sto smo gledali ove jeseni je par nivoa iznad opsteg stanja u kome se nalazi klub i nivo iznad ove i ovakve lige. Sada je na potezu uprava. Nadajmo se najboljem. 

Pauza se zavrsava 20. februara. Do tada ce se sve znati. Novinari najavljuju buran prelazni rok. Ja se ipak nadam mirnom, jer imamo sve sto nam treba za prolece. neka prodaju ono sto moraju zbog finansija, i neka dovedu desnog beka i ja zadovoljan. Ako uspemo da zadrzimo ovaj i ovakav tim napravicemo veliku, veliku stvar.

Idemo dalje, 20. februar i Lucani.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #566 poslato: Decembar 17, 2015, 10:25 »

kad kažem da je Mamić neuporediv sa našim fudbalskim čelnicima to stvarno i mogu lako da dokažem sa mali milion činjenica
 Evo samo par onako iz prve ruke; Dinamo ne zavisi od volje političkih moćnika i ne kuka za pare kod telekoma,gasproma već uglavnom živi o d prodaje igrača koje dovodi za određenu sumu novca i veliku većinu posle proda za bolje pare. Pritom osvoja sve titule po Hrvatskoj a i u Evropi igra stalno ( eto sad je zamerka da nije prezimio) što je pogotovo za Zvezdu nedostižno
Stadion mu možda nije u najboljem stanju ali u odnosu na Marakanu je Vembli i tamo se bez problema igraju utakmice evropskih kupova i reprezentacije a na Marakani je to trenutno nemoguće. Iak najbitnije je da klub nije u minusu u kojem je Zvezda a da je naravno i Mamaić dobio svoj deo kolača to je nesumnjivo ali rekoh u odnosu na zvezdine čelnike on je pojam
Meni je ipak najzanimljivije što se pojedinci koji su puni priče o privatnom kapitalu i tržišnom biznisu ipak odlučuju pre za državne lopove tipa terze i kokeze nego za uspešnog tajkuna Mamića

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #567 poslato: Decembar 17, 2015, 10:52 »
Ovo je novost za mene da Dinamo ne zavisi od volje politickih mocnika. Ja mislim da itekako zavisi i da onog trenutka kada bude donesena politicka odluka da ce istog trenutka biti kraj price o uspesnom biznismenu (upravo zato sto i jeste drzavna lopovcina), a kako rece kos, tek tada ce se videti pravo stanje Dinama. To sto osvaja sve titule po Hrvatskoj i to sto igra po Evropi stalno, to isto radi Partizan godinama i to sa neuporedivo manje para. Da, zamerka jeste da klub u kome se vrti toliko para i ciji je prvi covek primer uspesnog biznismena nije u stanju decenijama da napravi tim koji ce uspeti makar da prezimi u Evropi. Stadion Dinama je raspad, sto ce potvrditi svako iz Hrvatske, a zadnji primer su nemacki novinari koji su pratili Bajern nedavno i koji su pisali o tome. To da je za Marakanu Vembli ne vredi ni komentarisati.

Inace, ne treba preskociti ni ulogu Mamica u hrvatskom fudbalu, i kada je liga i kada je savez u pitanju. Koliko je ona pogubna godinama pisu forumasi iz Hrvatske. Na to zaista ne bih imao sta da dodam. TO na celu Zvezde? Ma nikada!

I uopste je glupa prica da li Mamic ili Terza/Kokeza. Sve je to slican sljam. Buduci da neke stvari ocigledno nisu jasne, pojedinci "koji su puni price o privatnom kapitalu i trzisnom biznisu" se zalazu za PRIVATIZACIJU. Dinamo- iako to ne izgleda tako, naprotiv - NIJE privatan klub, Mamic je formalno "izvrsni doprijedsednik". Onog trenutka kada to vise ne bude bio lepo ce se videti kako se to zivi od prodaje igraca koji se dovode za "odredjenu sumu" i gde zavrsavaju te "bolje pare". U Dinamu? Vazi. Treba da mi je Mamic blizi zato sto je bolji lopov ('upesan tajkun") od Terzica? Ne pada mi na kraj pameti. Ista su to g. Pravi biznismen se pokazuje u uredjenom drustvu gde postoje pravila koja su ista za sve. Zivo me zanima koliko bi taj isti Mamic sa svim svojim raznim talentima preziveo u engleskoj ili nemackoj ligi sati pre nego sto bi bio utamnicen.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #568 poslato: Decembar 17, 2015, 11:04 »

kad kažem da je Mamić neuporediv sa našim fudbalskim čelnicima to stvarno i mogu lako da dokažem sa mali milion činjenica
 Evo samo par onako iz prve ruke; Dinamo ne zavisi od volje političkih moćnika i ne kuka za pare kod telekoma,gasproma već uglavnom živi o d prodaje igrača koje dovodi za određenu sumu novca i veliku većinu posle proda za bolje pare. Pritom osvoja sve titule po Hrvatskoj a i u Evropi igra stalno ( eto sad je zamerka da nije prezimio) što je pogotovo za Zvezdu nedostižno
Stadion mu možda nije u najboljem stanju ali u odnosu na Marakanu je Vembli i tamo se bez problema igraju utakmice evropskih kupova i reprezentacije a na Marakani je to trenutno nemoguće. Iak najbitnije je da klub nije u minusu u kojem je Zvezda a da je naravno i Mamaić dobio svoj deo kolača to je nesumnjivo ali rekoh u odnosu na zvezdine čelnike on je pojam
Meni je ipak najzanimljivije što se pojedinci koji su puni priče o privatnom kapitalu i tržišnom biznisu ipak odlučuju pre za državne lopove tipa terze i kokeze nego za uspešnog tajkuna Mamića
sve si omanuo u postu, tako da...
proguglaj malo koliko Dinamo dobija godišnje od grada Zagreba, dakle poreznih obveznika...
da je Ruglić bolji od Marakane - nije...čak ni ove sadašnje i zapuštene...bio sam na oba, pa znam što pričam...
treća fama jest ta kako je Maminjo neki uber menadžer, koji od govana pravi zlato...
proguglaj malo kolika je lista njegovih epskih promašaja, igrača koje je skupo platio u dovođenju, a onda ili kurca nisu valjali na terenu, ili ih je na kraju prodavao ili čak puštao za dž...
istina je, prodavao je domaće klince za jako dobru lovu (koja je opet otišla njemu), ali i tu je bitan faktor to što ih prodaje kao reprezentativce...svaki igrač kojeg on poželi prodat postaje reprezentativac, da želi, mogao bi i mene ugurat u repku...
znači, bez zajebancije...

to da li je klub u minusu, vidjet će se tek kad ovaj ode...
a to, da je već godinama klub bez navijača, sa svega par stotina priljepaka i uhljeba - to je fakat...
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2015, 11:05 Saga Norén »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #569 poslato: Decembar 17, 2015, 11:31 »

sver prazne fraze o lopovluku koji će se tek videti i ostale bla, bla samuopraven bedastoće
 s'druge strane imamo dokazane lopove i ograman minus u poslovanju i osvajanju trofeja
 Maksimir je uvek bio iza Marakane a danas ne bih baš mogao da se složim sa tom konstatacijom,uostalom ko ne veruje može se svaki dan prošetati do marakane i videti da tamo sem par solidnih igrača ništa nije na evropskom nivou, čak ni teren ...

Da je Mamić imao promašaja ne sporim ali opet sa druge strane ovi naši nisu imali ni jedan pogodak pa opet terazije idu na njegovu stranu. Neko spoemnu da je privatizovao i celokupni hrvatski fudbal što nije daleko od istine ali i tu je po rezultatima bolji od svih naših fudbalskih radnika
jedini koji bi u Srbiji mogao da mu bude konkurencija je Žarko Zečević ostalo su sve "malji deca"