Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 242037 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #630 poslato: Decembar 23, 2015, 03:07 »
taj cirkus nece niko ispraviti. i dobio je priliku da mu sin bjezi iz tog cirkusa. to niko normalan ne bi radio osim ako nije  alav ili duzan.

poenta je da se klincu pruza prilika da ode kod jednog od najboljih trenera danasnjice i u sredinu gdje ce vidjeti koliko vrijedi i koliko moze a ne da guli 90 minuta u nekom kortrajku.

ako ne bude za prvi tim liverpula poslace ga oni na pozajmicu negdje. to nije neki problem.

znam da dobro pratiš sport pa reci ima li mogiućnost Grujić da dobije radnu dozvolu za igranje što uopšte nije nebitno za njega i njegovu porodicu mada što Neša kaže što tome da razmišlja obični navijač Zvezde.
jednostavno iz aviona se vidi da je Liverpul tu samo da se ženska lakše skine a da će Grujić u najboljem slučaju završiti u Belgiji a nogo verovatnije kao onaj iz partizana na kipru. Za kolike novce takođe je pitanje jer kao što rekoh terzićevim informacijama ne verujm ni zrno. Očito da grujići imaju svoje adute i da ih nije lako ucenjivati pa će ovo sad otići u najgorem mogućem pravcu a ne bi me iznenadilo i da je to nečiji plan kako bi se ibegli porezi i doprinosi :P
Grujić inače igrački ne može ni da prismrdi bilo kom timu iz Premijer lige, možda tek za jedno dve godine igranja u ligi rusije ili portugala bude spreman za ozbiljan fudbal. 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #631 poslato: Decembar 23, 2015, 03:23 »
ti pero stvarno mislis da je liverpul paravan nekom menadzeru?  :zbunjen:
nema sanse. zna se koji klubovi rade sa tim menadzerima,i koji su im maltene filijale. niko iz premijer lige nije.i nema ni jedan razlog da neko od tih klubova ulazi u pricu sa njima,da bi bio paravan. previse si paranoican... istina da nas je nasa stvarnost naucila da je svasta moguce,ovakav scenario o kome pricas je stvarno malo verovatan.
ne scenario da ce biti negde pozajmljem(to je sasvim moguce),nego da je liverpul nekome paravan,a da u stvari on fakticki i ne kupuje igraca. sve i da je tako,i da sve to finansira menadzer,on mora posle nekome da uvali tog iraca za jos vece pare,da bi on zaradio.a to su obicno upravo ti premierligaski klubovi.

sto se tice radne dozvole, moguce je da je dobije.ajde u procentima bih rekao da je 30-40% sansi da dobije radnu dozvolu. istina je da mladi igraci cesce izvise za radnu dozvolu,ali kao sto rekoh nije nemoguce.a rekao bih da to dosta i zavisi koliko klub ozbiljno racuna na tog igraca.tj ako klub stvarno racuna na njega odmah i misli da moze odmah da igra,oni vise pritisnu,lobiraju i mnogo je veca sansa da igrac dobije dozvolu. kada ga oni kupe da se kali,napreduje,kao zalog za buducnost,ni oni nece do kraja da zalegnu,nego znacu da ce ga dati na pozajmicu van engleske i nije im frka...

ajkula,nisam rekao da nema kradje i sl.nego da mi nije jasno sta to uopste znaci. da ne treba ni jednog igraca nikada prodati jer se svi zivi ugradjuju ili sta?a ovamo se hvali mamic,koji to sve isto radi,samo na visem nivou,i za vece pare. a ko ce sve da ocerupa zvezdu to ne zavisi na zalost samo od ovog transfera...
« Poslednja izmena: Decembar 23, 2015, 03:23 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #632 poslato: Decembar 23, 2015, 03:27 »
 Čelzi,Wotford,Mančester Siti

mislim da je dovoljno ili će Nenad opet da traži baš sve na tacni

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #633 poslato: Decembar 23, 2015, 03:29 »
Moze grujic da igra premijer ligu to je nesumnjivo.
Da bude vodeci ne moze ali da ima pristojnu minutazu moze sigurno. POgotovo uz Klopa.
Ostalo sto me pitas je politika i ne razumijem se u to.

Tesko da je liverpul tu samo neka navlakusa jer se sa njima ne zajebava a i neko bi tu laz vec raskrinkao.

Vec bi neko iz Liverpula demantovao vijest koja je data i na njihovom sajtu kao informacija prenesena iz srpskih medija.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #634 poslato: Decembar 23, 2015, 03:32 »
Na stranu Terzic. ako postoji ponuda na 6 miliona evra, licno ne bih trena razmisljao.
Za mlade igrace radna dozvola nije problem, tu savez zazmuri jer se tumaci talentom i doprinosom za buducnost fudbala u Engleskoj.
Sto se oca tice, nije mi jasno zbilja koji je motiv za izjave? To je profesionalni sport, trazi ga legendarni klub Evrope, transfer je ogroman za sprske uslove i ja ne vidim problem.
Klop je dizan u nebesa, najblizi pomocnik mu je Srbin i na njegovu preporuku i dolazi.
« Poslednja izmena: Decembar 23, 2015, 03:33 djordje »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #635 poslato: Decembar 23, 2015, 03:36 »
Moze grujic da igra premijer ligu to je nesumnjivo.
Da bude vodeci ne moze ali da ima pristojnu minutazu moze sigurno. POgotovo uz Klopa.
Ostalo sto me pitas je politika i ne razumijem se u to.

Tesko da je liverpul tu samo neka navlakusa jer se sa njima ne zajebava a i neko bi tu laz vec raskrinkao.

Vec bi neko iz Liverpula demantovao vijest koja je data i na njihovom sajtu kao informacija prenesena iz srpskih medija.

Liverpul to je onaj klub koji je kupio pogrešnog danca svojevremeno, doduše imali su isto prezime  :D

Ja sam uveren da Grujić trenutno nema mesta ni u Sanderlendu a opet ponavljam da bi dobio radnu dozvolu najmanji mogući uslov je da je odigrao barem 7 mečeva za A tim u protekloj sezoni, ima i neka fora da se zarad razvoja fudbala daju dozvole igračima iz Gane,Konga,Zambije ali ni jedan Srbin nije tako dobio papire.
Imali smo prodaje Čelziju onog rajkovića koji je sad u Nemačkoj pa sad skoro Panttića, svojevremeno u Junajtedu su kao prodati Tošić i Ljajić, Wotford je klub gde se vrte igrači iz jednog španskog(Granada) i italijanskog( Udineze) kluba
Niko nije imun na mahinacije ...   

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #636 poslato: Decembar 23, 2015, 03:43 »
votfordu je gazda isti kao granadi i udinezeu,zato se i vrte ti igraci,a ne zbog menadzera i njihovih muljanja.
ljajic nije na kraju prodat mancesteru,jer je mancester raskinuo taj ugovor sa partizanom...
i gresis vezano za dozvolu.apsolutno nema veze iz koje zemlje dolazi mladi igrac i to ne utice na davanje ili ne davanje radne dozvole. pogresno tumacis termin razvoj fudbala,tj djordje je tacnije i lepse napisao radi se o doprinosu fudbalu u buducnosti u engleskoj,a ne razvoj fudbala u nekim pripizdinama afrike,azije ili supku evrope...
u sustini kao sto sam vec napisao mnogo zavisi od toga da li klub ozbiljno racuna na tog igraca odmah i koliko ce da zalegne za dobijanje te radne dozvole...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #637 poslato: Decembar 23, 2015, 03:50 »
Ja bih zaista voleo da Gruja moze odmah da zaigra u Engleskoj (ne znamo dok ne vidimo; licno sam skeptican jer tesko da neko ko ima jako mali broj seniorskih utakmica u nogama, i to jos u ovoj ligi kakva je, odmah zaigra na vrhunskom nivou, a o godinama i fizici da ne govorim; pa jedan Matic je morao da se dokaze prvo u Holandiji a posle i u Portugaliji). To bi bilo dobro i za nas fudbal generalno. Ali, kao navijaca Crvene Zvezde, u ovom trenutku me to neuporedivo manje zanima od toga da za njega klub dobije kakvu - takvu sigurnost. A ako dobijes sest miliona za 19-godisnjeg klinca koji ima 20ak seniorskih utakmica, to je vrhunska ponuda. To se ne odbija u situaciji u kojoj je klub danas.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #638 poslato: Decembar 23, 2015, 04:24 »
E pa kad može Emre Čan igrati premijer ligu može i Grujić....a da ne nabrajam svu drvnu građu po Engleskoj...kakvih sve tu balvana ima...u ovu priču koja se pretvara u sapunicu neću ulaziti.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #639 poslato: Decembar 23, 2015, 04:33 »
Emre Can kolikogod bio drvo moze Grujica da nosi u zubima. O tome je rec.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #640 poslato: Decembar 23, 2015, 07:06 »
7 miliona zvezdi, nisu male pare.

Mene više zabrinjava sledeća činjenica:
Ugovor potpisan na 5 godina, on dobija 1,2 miliona evra godišnje.
Prostom računicom, Grujićevi će biti  bogatiji za 4 000 evra dnevno !!!
Ovde igra za 8 000 evra mesečno !

Možda zvezda može da ga proda za duplo više para, ali platu teško da će dobiti negde bolju.
Koliko je procenat profesionalnih igrača koji zaradjuje toliki novac, pa i za ceo fudbalski vek? Mali.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #641 poslato: Decembar 23, 2015, 07:40 »
pa zvezda hoce da ga proda ali tata zateze.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #642 poslato: Decembar 23, 2015, 08:20 »
 Fudbaler nije govefo pa da ga prodaju bez njegovog potpisa.Naravno vesto ce se krivica prebaciti na alavog oca to se barem u Srbiji odomacilo tj malo malo kriv je tata djokovic,pantic,jovic,zivkovic,sulejmani pa sto ne bi i grujic

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #643 poslato: Decembar 23, 2015, 10:07 »
Ako je Liverpul ponudio te uslove samo kreten to ne prihvata. A ako je u pitanju otac djeteta onda je dupli kreten.
Ili je duzan nekome kome odgovara neka druga solucija ili oce jos vece pare za sina.

Treceg nema jer Grujuc mladji HOCE da ide.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #644 poslato: Decembar 23, 2015, 10:16 »
Ostaje nam da verujemo u terzinu pricu jer ugovor niko.videti nece bss kao ni lovu.Blic i kurir objavljuju jednu strasnu vest za koju ne mogu cak ni ja paranoik :no:da poverujem da je istinita.