paranoik ili ne ostaje pitanje ali u zemlji gde je već ubijeno 5-6 vlasnika klubova, gde je ubijen sekretar saveza i gde su igračima goreli automobili i lomljene noge najmanje što se može organizovati je da neki napaljeni "zvezdaš" prođe na crveno i udari u auto čoveka koji eto hoće da ugasi Zvezdu
E lakse bi mi bilo povjerovat nesto drugo nego ovo jer ne mogu zamislit siutuaciju d aneko tacno zna kad ce zrtva na semafor i jos da se napenali da on ( napadac) bude na redu kad zrtva prolazi.
posle svega viđenog u srpskom fudbalu i oko njega ništa me više ne može iznenaditi. Samo se malo vratite unazad i ponovo pregledajte šta se sve radilo sa igračima,trenerima,mendžerima,fudbalskim radnicima
Grujićima pre svega želim dobro zdravlje i mir u kući jer što kažu od ovog može i da se rikne
Mnoge smo nejasnoće oko ovog "transfera" probali da razjasnimo ali podatak da će Zvezda platiti navodno Liverpulu milion evra za šestomesečnu pozajmicu Grujića je ipak ostao u podrumu a ja mislim da je tu glavno seme razdora jer sve mi se čini da će neko iz Zvezde lepo tu da se ugradi a sigurno se ne preziva Grujić. neko će reći šta ih briga nisu njihove pare ali ako ispada da će marko Grujić koštai skoro 200 hiljada evra mesečno a on će u stzvari igrati džaba, ipak je razumljivo da se njegov štab(roditelj,menadžer) buni zbog toga i hoće svojih 10%