Ajkula, za tih 28 sati je pocinjala Zvezdina utakmica.
Opet tuljavo i muljavo, pravo mucenje. Malo mi je i raspored bio ispreturan, Gruja ispred Donalda i Le Taleka, bez Plavsica...svi su igrali daleko ispod nivoa prosle polusezone: narocito se to odnosi na Grujica (voleo bih da mislim da je u pitanju promena pozicije a ne nesto drugo) i Kataija (koji je dobro poceo ali se posle nije video). Srnic takodje veoma los, vec posle pola sata smo krenuli da zazivamo Plavsica koji je usao tek polovinom drugog dela (i napravio dar-mar, pokrenuo ucmalu ekipu i dao sjajni pas Ibanjezu kod drugog gola). Kahriman na nivou, imao je i dve sjajne reakcije kada nas je spasao, ali je utisak da je mozda mogao i bolje kod gola koji je Mladost postigla sa preko 20m. Petkovic je odigrao na svom nivou, sto ce reci katastrofalno i zaista ne vidim dokle imaju nameru da ga forsiraju. Obice nam se to o glavu. Jedino smisleno sto je napravio je centarsut Le Taleku za vodeci gol. Ibanjez sa druge strane solidan. Lukovic veoma spor, vecinu situacija resava na iskustvo. A Edison...ako se po jutru dan poznaje, crno nam se pise sa njima dvojicom u stoperskom tandemu. On ne samo da je spor, vec je i neodgovoran. Nadam se da je to samo prvi utisak, da ce biti bolje, ali ovo zaista nimalo ne obecava. Savo je za njega profesor doktor. Sto se ostalih novajlija tice, Le Talek je igrao toplo-hladno, vidi se da je jos neuigran, ali je dao gol i mislim da ce to biti dobro. Babunski je malo igrao, ali je i to bilo dovoljno da se vidi da je rec o poprilicnom potencijalu. Izgleda da imamo alternativu za Kataija. Od ostalog, Donald me je malo razocarao, ne toliko igrom koliko sutom: u najmanje tri prilike je pokusao, svaki put je gurnuo loptu a ne sutnuo, kao da je udario sundjerom a ne kopackom, jedva se dokotrljala do golmana. Vijera je - cini se - jedini koji je donekle zadrzao nivo; jurcao je, trudio se, ulazio u sansu i na kraju dao gol.
Sve u svemu, premijera za zaborav. To ne treba mnogo da cudi, za Grofove ekipe kazu da "kliknu" tek posle cetiri -pet takmicarskih utakmica...uostalom bas tako je bilo i na pocetku prvenstva. Tako da nisam neki preterani optimista pred derbi (ionako je jedan od nebitnijih prethodnih godina).
Atmosfera sucmurasta. 17 000 ljudi. Glupav termin. Idemo dalje, subota i JNA.