Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241401 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #855 poslato: Februar 24, 2016, 10:33 »
Laki, jesu li se gospoda sjetiti šta platiti od dugova??

Imaju rok 15 dana.
Čvrsto su mi obećali.

Citat
Jedan deo razgovora:
Ja - ...Unapred zahvaljujem
Oni - Nemoj unapred i odnazad da zahvaljuješ, to je tvoje, i vredja nas pomisao da hoćeš nešto da nam učiniš
Ja - Nema veze, samo vi uplatite...

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #856 poslato: Februar 24, 2016, 11:32 »
A sta si obecao da ces da im 'ucinis'?  :respect
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #857 poslato: Februar 24, 2016, 02:54 »
dzudo. u partizanu  :D
auuu...što Zvezda nema džudo klub?!  :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #858 poslato: Februar 24, 2016, 02:59 »
Ima.
Ovo nam je blizu i dobar je trener. Nije neki ambiciozni frik.
Nisam ni znao da je to filijala Partizana dok nije bio neki turnir na armijskom pasnjaku gdje su ucestvovali svi iz te porodice.
A sergej na prvi trening dosao u zvezdinoj trenerci  :))

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #859 poslato: Februar 27, 2016, 07:19 »
+32 sunce prži mi roštiljamo.... :pijani:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #860 poslato: Februar 27, 2016, 08:05 »
generalno ova igra je za kurac. jedino sto smo stvano dosta kvalitetniji od partizana,pa smo na taj kvalitet izvukli(a i sudijski pomoc  ;)  ). ovde nije bilo ni i od igre.jedino pocetak drugog poluvremena smo odigrali kako treba,ali trebali smo to da iskoristimo, damo gol i resimo utakmicu.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #861 poslato: Februar 27, 2016, 08:18 »
Le Telek je koja pozicija inače?Čovek je danas igrao stopera!?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #862 poslato: Februar 27, 2016, 10:28 »
Prvi put ove sezone sam gledao Zvezdu koja se svesno povukla. U prvom poluvremenu je posed bio nekih 60 i kusur % u korist jsd! U drugom je verovarno bilo još gore, pogotovu nakon isljučenja Lukovića. Potpuno smo prepustili sredinu terena domaćinu i onda pokušavali nekim idiotskim dubinskim loptama da pronadjemo potpuno usamljenog i od svih saigrača odsečenog Vieiru!?! Nije mi jasan Grof, ali uopšte.
Osim, ako nije svesno išao na "autobus" varijantu, čisto da proba i to, računajući da će nam možda trebati na leto?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #863 poslato: Februar 28, 2016, 06:26 »
Pa Cigani i Delije svaka vam cast na koncenzusu da je Partizan debelo ostecen.
To je za mene najveca pobjeda.
Kako ono kazu? Ni smo isti?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #864 poslato: Februar 29, 2016, 10:47 »
Derbi dosao i prosao. Mnogo buke ni oko cega. Kao i mnogo puta do sada u zadnjih svadeset godina festival mrznje, primitivizma i najnizih strasti. Pribojavao sam se lose igre nase i tako nazalost i bi. Zasto je Grof krenuo sa toliko zatvorenom vrijantom djavo ce ga znati, ali pobedio je;...to valjda znaci da je pogodio, mada licno uopste nisam zadovoljan. Sto se tice penala, ne bi pogresio da ga je sudio, ali NIJE POGRESIO ni sto ga nije dosudio. Mali Mihajlovic je svesno isao na penal, sam se bacio unapred, namera da se iscenira prekrsaj je jasna i golim okom vidljiva. Medjutim, buduci da je retardirani Petkovic zakasnio da skloni nogu, do nekakvog kontakta jeste doslo, tako da ponavljam, ne bi pogresio ni da ga je sudio. Ipak, licno mi je veoma drago sto ga nije svirao jer deset dana pred utakmicu krece zakukavanje, pritisak, jajarenje i kukumavcenje o penalu koji im, eto, svetskom zaverom nije sudjen. E sa takvim ponasanjem dabogda ne bilo penala jos dvadeset godina. Partizan je medjutim tesko ostecen na pocetku drugog poluvremena kada je sviran nepostojeci ofsajd, to mi tako u prvi mah nije izgledalo jer sam bio na dijagonalno suprotnoj strani ali sam posle video na snimku. Sto se naseg tima tice, Kahriman na nivou. Gol nije mogao da brani, ali je spasao cist zicer neposredno posle vodjstva. Petkovic  :censored: Centralni bekovi spori i pogublojeni, to se narocito odnosi na Lukovica. Luco Ibanjez solidan, jos je dao i golcinu (ruku na srce tu je od pomoci bio i zivi zid). Ispred njih Le Talek sjajan. Onaj klasican "kvaritelj" igre. Odlicno je odigrao i na stoperu kada ga je Grof povukao posle iskljucenja Lukovica. Donald ispod svog nivoa, Grujic takodje. Katai se opet nije video, Srnic je ponesto pametno i napravio, recimo centarsut kod drugog gola. Promasio je, medjutim, zicer na 2:1 i priliku da resi utakmicu. Hugo je odigrao opet odlicno. Trcao, klizao, grizao i - dao gol. A posto smo skoro pola sata imali igraca manje pokazalo se i da dobro ume da cuva loptu.

Kod Partizana Bozinov nije dosao na utakmicu, Stevanovic ocajan, izgleda da ga je povreda potpuno izbacila iz ritma, Jovanovic presmesan, Ilic zero za penziju jos pre nekoliko godina, onaj novi zadnji vezni je za neku seosku ekipu. Sa druge strane, ona mala sedmica, Mihajlovic, je potencijalno strahovit igrac. Takodje mi se veoma svideo drugi stoper, crnac (Gogua ili kako vec, ovaj sto nam je dao gol) i, u perspektivi, onaj mali ridji bek (Bogosavac?)...decko jeste zaplivavao, preko njega jeste pao gol, ali mi se cini da tu itekako ima stofa. Ono sto mi se nimalo nije svidelo jeste Tomicevo ponasanje. Za njega sam zaista mislio da je gospodin; onakvo ulicarsko ponasanje nisam ocekivao. A sto se pateticnog kukumavcenja posle utakmice tice, ima nas koji pamtimo kakav je neregularan gol na istom mestu postigao taj isti Tomic i kolega mu Ciric pa se nesto ne secam da mu je tada bilo sta smetalo. Ponavljam, Partizan jeste ostecen pocetkom drugog poluvremena, ali da sam na Tomicevom mestu vise bih razmisljao o tome zasto mu polovina igraca u timu igra na nivou zonske lige ili zbog cega za pola sata sa igracem vise maltene nisu uspeli da sutnu na gol.

Pun stadion, bezvezna atmosfera, grobari koji kao da su hteli da Partizan izgubi (one idiotske bakljade u periodima cim Partizan malo ostrije i konkretnije krene napred). Ako, hvala im.

Idemo dalje, subota i Jagodina kod nas.
"This is exactly what football should be about."

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #865 poslato: Februar 29, 2016, 03:51 »
28 minuta su imali igrača više..... ::)

I praktično ništa nisu uradili...

Iskreno ni malo mi ne bi bilo žao da prodamo Petkovića nekim Uzbecima za šerpu tostolibika...dečko je jednostavno panj! :udaraozid:
« Poslednja izmena: Februar 29, 2016, 03:54 ladja »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #866 poslato: Februar 29, 2016, 04:01 »
Meni je zaista neshvatljivo da smo doveli stopera (koji btw izgleda nije nizasta) a ne krstenog desnog beka... :no:

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #867 poslato: Februar 29, 2016, 04:06 »
Meni je zaista neshvatljivo da smo doveli stopera (koji btw izgleda nije nizasta) a ne krstenog desnog beka... :no:

Odbrana nam je komedija....spori i kiksare..

Prodali malog Jovanovića doveli očigledno brazilsku prevaru...stari Savo nam je najbolji još....a Luković je na žalost zreo kao i Sale ilić za penziju...

Do leta moramo dovesti nekog solidnog stopera i desnog beka pod hitno ako hoćemo da se plasiramo u tu Evropsku ligu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #868 poslato: Februar 29, 2016, 04:08 »
I napadaca. Ne mozemo samo sa jednim krstenim c-forom (naravno, pod uslovom da Vijeira uopste ostane, sto je na veoma dugackom stapu, covek pruza sjajne partije) da napadamo Evropu.

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #869 poslato: Februar 29, 2016, 04:16 »
I napadaca. Ne mozemo samo sa jednim krstenim c-forom (naravno, pod uslovom da Vijeira uopste ostane, sto je na veoma dugackom stapu, covek pruza sjajne partije) da napadamo Evropu.

Orlandić je tu! :slavi:

Verovatno ćemo tražiti vani neko rešenje jer u domaćoj ligi je kao i obično tuga od špiceva...ali teško da će nas usrati kao sa Hugom...za kojeg sam siguran da odlazi sigurno na leto...posle ovakve sezone nema šanse da ga zadržimo.