Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241438 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #1020 poslato: April 23, 2016, 03:50 »
 Lokalni navijači izgleda, u zadnje Vreme u Čačku ppostoji iole organizirana grupa koja navija za Borac i to je bilo dovoljno da se krene u borbu za prevlast u gradu. Nažalost to uglavnom košta nečijeg života. Zakazivanje tuče u ranim jutarnjim satima pokazuje da su bili spremni na sve, .
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1021 poslato: April 23, 2016, 04:53 »
Nevjerovatno kako ljudi politizuju ovaj dogadjaj.
Kao nije cudo kod ovakve vlasti da s eovo desava.
I jebote ispadaju glupi ko kurac a dovoljno je pogledat kad je bilo najvise ubistava i sukoba.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1022 poslato: April 23, 2016, 05:17 »
Mod nas je sve politika .

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1023 poslato: April 23, 2016, 08:16 »
Nije sve politika ali ljudi koji se ne razumiju u materiju sve prebace na politiku jer tu najlakse moze da se cinculira neznanjem umjesto da gledaju svoj posao.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1024 poslato: April 23, 2016, 08:58 »
Koji svoj posao kad se u sve mesa politika. Pareozes da naplati ako si njihov ako ne možeš da kupiš papirevpa kod profesora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1026 poslato: April 25, 2016, 05:09 »
Mediji spominju da hoćemo Marka Marina..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1027 poslato: April 25, 2016, 06:09 »
rado bi mi i mesija i ibrahimovica,ali postoje problemi u realizaciji tih zelja. slicno je i sa marinom. decko ima platu preko 2mil eura...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1028 poslato: April 25, 2016, 10:57 »
rado bi mi i mesija i ibrahimovica,ali postoje problemi u realizaciji tih zelja. slicno je i sa marinom. decko ima platu preko 2mil eura...

Da, ali koliko sam pročitao, nije zabeležio više od 6 nastupa.
Zašto da ne pozajmica, sa mogućnošću otkupa (koji,jelte neće biti realizovan) do kraja zimskog prelaznog roka. 
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1029 poslato: April 25, 2016, 11:03 »
Ako nije bio u ofka ništa od dolaska

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1030 poslato: April 26, 2016, 01:27 »
Sutra dakle protiv Cukarickog na praznoj Marakani  :udaraozid:

Kakav idiotski nacin kaznjavanja. Dakle kaznjeni su bas oni koji nista nisu uradili. Huligane - jedne, druge I trece - boli uvo. Miliciju koja je napravila (opet) glupost, takodje. Koliko je to sve zajedno kontraproduktivno, svedoci smo iz godine u godinu. Jer, incidenti se po istom sablonu ponavljaju, klubovi kaznjavaju po jednu utakmicu, a trpi normalna publika. I tako u krug.

A nama zvezdasima se bas ne da da proslavimo titulu kako valja. Pre dve godine su bile one strasne poplave, a sada ova budalastina.

Kako bilo, jos jedna pobeda I titula. Cukaricki igra dosta dobro, ima tu par interesantnih igraca, dok je sa nase strane evidentan pad forme i zalaganja, tu su jos i povrede, kartoni, itd. Tako da ovde X ili ne daj boze poraz ne bi predstavljali veliko iznenadjenje.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1031 poslato: April 26, 2016, 03:37 »

Zašto da ne pozajmica, sa mogućnošću otkupa (koji,jelte neće biti realizovan) do kraja zimskog prelaznog roka.
igra u turskoj u trabzonsporu skoro standardno.dosao je kod njih krajem avgusta,i od tada od 28meceva u prvenstvu odigrao je  24,na 3 je bio povredjen,a samo jednu je utakmicu presedeo na klupi.u svim ostalima je ili igrao od pocetka ili ulazio,vecinom(17) igrao od pocetka. taj trabzonspor sigurno bar dobar deo plate od preko 2mil eura placa,a sigurno nesto pokriva i celsi. uz sve to turci imaju dogovorenu fiksnu cenu ako zele da ga otkupe(mislim da sam negde procitao 2,5mil,ali nemoj da me drzis za rec). sve u svemu nije realno ni na pozajmicu da dodje...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1032 poslato: April 26, 2016, 05:47 »

igra u turskoj u trabzonsporu skoro standardno.dosao je kod njih krajem avgusta,i od tada od 28meceva u prvenstvu odigrao je  24,na 3 je bio povredjen,a samo jednu je utakmicu presedeo na klupi.u svim ostalima je ili igrao od pocetka ili ulazio,vecinom(17) igrao od pocetka. taj trabzonspor sigurno bar dobar deo plate od preko 2mil eura placa,a sigurno nesto pokriva i celsi. uz sve to turci imaju dogovorenu fiksnu cenu ako zele da ga otkupe(mislim da sam negde procitao 2,5mil,ali nemoj da me drzis za rec). sve u svemu nije realno ni na pozajmicu da dodje...

Znam da sam pročitao negde da nije sakupio više od 6 mečeva. Možda u Čelziju.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1033 poslato: April 26, 2016, 08:14 »
3 utakmice suspenzije?!? Pa majku vam banditsku... :palica:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1034 poslato: April 26, 2016, 08:41 »
Kazna je zaslužena samo je greška što i Partizan nije isto kažnjen. No uz medijsku hajku smanjuje  se ovo na jednu utakmicu pa će posle kad ponovo neko pogine svi da se zgra6avamo