Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241911 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #1065 poslato: April 27, 2016, 11:17 »
Prebacivanje loptice klubovima je samo izbjegavanje odgovornosti. Jasno je ko treba da resava problem. Potpis na ajkulin post.

Sta bi rekli da država zabrani prisustvo puublike na utakmicama ili ukine ligu?
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1066 poslato: April 27, 2016, 11:22 »
Daj,sprdas li se ti?

Imamo jasnu situaciju, da odredjena lica vrse prestupe konstantno i da je to jasno i policiji u sudstvu. Je li toliki problem uraditi ono za sta su postavljeni na te pozicije - pohapsiti i osuditi konacno, ne vise od 200-500 lica koja konstantno prave sranja.

Znas odlicno kako funkcionise tribina i znas da ne treba hapsiti 10 000 ljudi, vec najvise 50-ak. Takodje, nejasno mi je i dalje tvoja procjena da je 90-95% gledalaca nenormalno. Ja na takvoj utakmici nisam bio, a bilo je nekih dje nas je ukupno bilo 50, pa opet nisam vidio 45 nenormalnih.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1067 poslato: April 27, 2016, 11:42 »
pomislio bi neko ko vas ne poznaje da vas je samo briga za uspeh kluba i da ste onda zadovoljni stanjem u našem fudbalu ali ja znam da nije tako i da i vi sami pizdite što morate da idete na stadion i budete manjina u odnosu na huligane i kriminalce u klubu i na tribinama
Ovo je bar neki pokušaj od strane FSS koji isto kao i klubovi nisu prava adresa koja treba sve da razreši ali kao što rekoh bolje i da nema publike na stadionu nego da neko strada pa makar i sa samo izgubljenim prstima. Ako bi od 20 utakmica Zvezda bila kažnjena da igra bez publike na makar 15 ne bi se više ni navijačke grupe okupljale na tribinama jer ne bi imale porstora za promociju

Ne, ne pizdim sto MORAM da idem na stadion. Idem jer to radim decenijama, jer VOLIM fudbal i VOLIM svoj klub.

I ne, nije bolje da nema publike, nego je zamena teza; ne treba da nema publike, vec treba da nema huligana i kriminalaca. A to se NE RESAVA suspenzijom stadiona (da je prva pa i pomozi boze, nego je pedeset prva; i poslednji kreten u tom savezu (a i prvi) je do sada mogao da se uveri da to jednostavno NIJE resenje).

A sto se promocije tice, da se ovde primenjuju zakoni, vecina tih koji organizuju huligane (a njih jeste u vrh glave par stotina kao sto rece Faul) bi odavno bili gde im je i mesto a ne na stadionu, bez brige.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1068 poslato: April 27, 2016, 12:54 »
 ajde samo mi recite da ti koji organizuju tribinu nisu i deo FK CZ i to vrlo zančajan ?

kroz klub su legalizovali svoj kriminal,naravno uz prethodno šurovanje sa političarima i policijskim kriminalcima. U Srbiji se fudbal igra zbog njih a ne da su oni tu zbog fudbala,legalizovali su da su menadžeri dobrom delu igrača kako u Zvezdi tako u Partizanu i oni se pitaju uz prećutnu saglasnost ostalih navijača da li će i koliko da se neki meč igra. Kad je već tako FSS jedino što može je da derew novčano klub ( koga briga za to) i da suspenduje stadione što do sad naravno nije donelo rezultate jer ovde ni jedan kub ne živi od prodatih karata ili tv prava već od državne sise.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1069 poslato: April 27, 2016, 01:04 »
Jel ti nas zajebavas ili si stvarno ozbiljan?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1070 poslato: April 27, 2016, 01:06 »
I sve to cemo da resimo suspenzijom na tri utakmice... :udaraozid:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1071 poslato: April 27, 2016, 01:11 »
 ne nego će sve da bude super ako proslavimo titulu sa punim severom i hiljadu dve ljudi na ostalim tribinama, svima će nam biti lepo :no:
 "naša borba zahtijeva kad se gine da se pjeva"

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1072 poslato: April 27, 2016, 01:12 »
Ovom logikom, ako ratar ubije komsiju motikom, treba da mu zabrane da ore njivu jednu sezonu a ne da ga zatvore i osude.

Ovo su tako jednostavni problemi da resenje bukvalno bode oci, ali ne, bolje je tumarati okolo i traziti ga.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1073 poslato: April 27, 2016, 01:14 »
ajde samo mi recite da ti koji organizuju tribinu nisu i deo FK CZ i to vrlo zančajan ?

kroz klub su legalizovali svoj kriminal,naravno uz prethodno šurovanje sa političarima i policijskim kriminalcima. U Srbiji se fudbal igra zbog njih a ne da su oni tu zbog fudbala,legalizovali su da su menadžeri dobrom delu igrača kako u Zvezdi tako u Partizanu i oni se pitaju uz prećutnu saglasnost ostalih navijača da li će i koliko da se neki meč igra. Kad je već tako FSS jedino što može je da derew novčano klub ( koga briga za to) i da suspenduje stadione što do sad naravno nije donelo rezultate jer ovde ni jedan kub ne živi od prodatih karata ili tv prava već od državne sise.

Mislim da se svi slazemo u ovome mada sam prije misljenja da i klub kroz njih radi kriminogene radnje.
Mozemo li se slozit oko ovoga?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1074 poslato: April 27, 2016, 01:17 »
Ovom logikom, ako ratar ubije komsiju motikom, treba da mu zabrane da ore njivu jednu sezonu a ne da ga zatvore i osude.

Ovo su tako jednostavni problemi da resenje bukvalno bode oci, ali ne, bolje je tumarati okolo i traziti ga.

rešenje je da država preuzme radiklane mere ! (Koliko god bolne bile) mada verujem da bi se i tad kukalo nad sudbinom "velikana"

dok država to ne uradi FSS može samo povremeno da suspenduje određene stadione gde se dešavaju incidenti(sumnjam da u pravlniku ima stavka o izbacivanju iz lige odrđenog kluba). Niko ne kaže da će to u ovom srpskom fudbalu doneti neke rezultate ali tek da ne uvode i te kazne svi bi ih kritikovali da ne preduzimaju ništa. Stvano ne znam da li ima neko ko misli da je bolje da nikad ne suspenduju stadion Zvezde, Partizana, Voše, Pazara i da svi ne primećujemo da je nasilje na svakom koraku
« Poslednja izmena: April 27, 2016, 01:19 Blefer »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1075 poslato: April 27, 2016, 01:18 »
ne nego će sve da bude super ako proslavimo titulu sa punim severom i hiljadu dve ljudi na ostalim tribinama, svima će nam biti lepo :no:

Ne nego ce sve da bude super ako suspendujemo Marakanu, iskorenicemo kriminal iz uprave i saveza, odstranicemo mutivode iz kupoprodaje igraca, a huligani ce da se uhvate za ruke i pevaju "Give Peace A Chance"

:udaraozid:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1076 poslato: April 27, 2016, 01:20 »

Ne nego ce sve da bude super ako suspendujemo Marakanu, iskorenicemo kriminal iz uprave i saveza, odstranicemo mutivode iz kupoprodaje igraca, a huligani ce da se uhvate za ruke i pevaju "Give Peace A Chance"

:udaraozid:

neće ali neće ni da pevaju da je ovaj ili onaj grad njihov jer su ga osvojili na sačekušu a čitulje sve češće pune likova sa tribina

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1077 poslato: April 27, 2016, 01:22 »
Aha. Eto dakle sjajnog razloga da suspendujemo stadion, da neko ne bi pevao da je ovaj ili onaj grad njihov.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1078 poslato: April 27, 2016, 01:22 »

rešenje je da država preuzme radiklane mere ! (Koliko god bolne bile) mada verujem da bi se i tad kukalo nad sudbinom "velikana"

dok država to ne uradi FSS može samo povremeno da suspenduje određene stadione gde se dešavaju incidenti(sumnjam da u pravlniku ima stavka o izbacivanju iz lige odrđenog kluba). Niko ne kaže da će to u ovom srpskom fudbalu doneti neke rezultate ali tek da ne uvode i te kazne svi bi ih kritikovali da ne preduzimaju ništa. Stvano ne znam da li ima neko ko misli da je bolje da nikad ne suspenduju stadion Zvezde, Partizana, Voše, Pazara i da svi ne primećujemo da je nasilje na svakom koraku

Pa jebote o tome ti svi mi pricamo cijeli dan. I sam to shvatas i opet ubacujes nepotrebne stvari u pricu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1079 poslato: April 27, 2016, 01:53 »

Pa jebote o tome ti svi mi pricamo cijeli dan. I sam to shvatas i opet ubacujes nepotrebne stvari u pricu.

pa ja sam od početka zastupao taj stav samo što usput pozdravljam i povremene suspenzije stadiona od strane FSS i ne kukam da mi je učinjena nepravda jer neću moći da proslavim titulu zbog činovnika iz FSS. Stav o toj organizaciji sam mnogo puta izneo ali ovog puta oni rade ono što je u njihovm domenu, izreknu suspenziju i tu se njihovo završava kad je bezbednsot na stadionu u pitanju. Imaju istina neke komesre za bezbednost al mogu da zamislim kakvu bi hajku zvezda i partizan vodili kad bi oni smogli snage da prekinu neki derbi. Nazalost i dobar deo običnih navijača bi bio na strani klubova za koje navija iako zna da je nsailje sve prisutno oko našeg fudbala