Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343265 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #375 poslato: Novembar 12, 2015, 11:05 »
Loše si upisao mali, neka ti neko da gumicu da izbrišeš..  :kafa: :cigara:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #376 poslato: Novembar 12, 2015, 11:05 »
Ajkuliću, zamisli tek šta bi bilo da smo imali Gala !    :stuart:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #377 poslato: Novembar 12, 2015, 11:06 »
Loše si upisao mali, neka ti neko da gumicu da izbrišeš..  :kafa: :cigara:

Cenim da će mu ovo teže pasti od davljenja.    :kafa:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #378 poslato: Novembar 12, 2015, 11:11 »
Ajkuliću, zamisli tek šta bi bilo da smo imali Gala !    :stuart:
ma ne treba nam ni gal ni vilijams. ni tompson.

samo nasi plus miler i cirbes. pogibose ljudi veceras.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #379 poslato: Novembar 12, 2015, 11:20 »

sto mi je drago zbog dezurnih pljuvaca ne mogu da opisem, kao da smo osvojili EL :slavi:

videli smo da neki tamo jovic moze da razigra lose saigrace koji se kriju po terenu dok velik zvezda gal mekel tapka loptu
momci su se posteno borili i ja nemam ni jednu za,erku cak ni ovom nesrecnom tompsonu koji jadnik i ne moze vise ali se barem bori i ne sredi ni jedne sekunde ali kad je iz ciste pozicije umesto da sutira vratio loptu simonovicu odlepio sam skroz, sutiraj Rajane nece te niko ubiti

Radonjic jos jednom zacepio usta "poznavacioma" kosarke ali ne sumnjam ja u njih pronaći će oni zamerke i u ovoj utakmici

nadam se da ce layic biti bryo spreman mada imamo uvek nekog iz fioke da iyvadimo i dobijeo

Veliki plus i za navijače koji su bili u Minhenu, tako se bodri klub a ne kao pice iz arene koje zvižde svojim igračima
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #380 poslato: Novembar 13, 2015, 12:41 »
Odavno se nisam ovako osjećao nakon neke utakmice. Ova pobjeda može sve da preokrene.

VOLIM TE ZVEZDO!!!!!!!!!!!!

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #381 poslato: Novembar 13, 2015, 12:51 »
Ajkulovski, stvarno me zanima tvoja analiza večerašnje utakmice.Posebno tvoj sud o Jović vs. Mekel. Msm, kako je moguće da tim odigra OVAKVU utakmicu (i ne, nije nas Kari pustio ! ) BEZ prvog pleja? Kako je moguće da ceo tim odigra osetno bolje bez Mekela??
Njegov izostanak se ispostavio kao najveći dobitak! Odjednom teku akcije, asistencije samo pršte - rekord Jovića (19 ! ) , ali i ostali su bili tu da pripomognu (Laza 3, Thompson 2, Miller 1 ...),   "otvorila nam se igra" !? Ovaj tim sa Mekelom je za tri klase slabiji.

Ajde, objasni, majke ti. Cenim tvoje poznavanje košarke.
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2015, 12:51 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #382 poslato: Novembar 13, 2015, 09:05 »
 čudna je raja ciganska  :zbunjen: kad izgubimo bude i po 50 komentara a kad pobedimo muk kao na hajberiju :)

pored sjajne predstave Radonje i njegovih momaka sjajni su bili i navijači od kojih je 90% bilo nasih ljudi koji rade po evropi :respect
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2015, 09:47 Blefer »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #383 poslato: Novembar 13, 2015, 11:09 »
treba čoeku malo vremena da se prešalta iz NBA u europski mod... :D
dobro mu Lamonica za ovo nije i tehničku opizdio, al je srećom i on bio u čudu... :rofl:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=P-HWnJaR-mg[/youtube]
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #384 poslato: Novembar 13, 2015, 02:45 »
velika pobeda zvezde,ovom pobedom smo se potpuno vratili u borbu za top 16. nece biti lako,ali maltene da smo na pola puta.
konacno dobra igra, mada bi ja imao i sada zamerki na igru u odbrani,ali puno bolje nego do sada. u napadu sta reci nego rapsodija. posebno forme u kakvoj smo bili,ovo je prosto neuporedivo. sta reci za jovica koji je imao 19as,iako ga mnogi kritikuju kako ne moze da bude prvi plej,kako ne zna da organizuje napad i sl. jovic ima svoje napadacke nedostatke,ali covek u odnosu na proslu godinu je napredovao svemirski,i to se i te kako vidi od pocetka sezone,i bez ove jucerasnje utakmice.

miler je pokazao da moze da igra i u el na visokom nivou. ima ogroman napadacki potencijal,ali treba jos da se prilagodi evropi,da se navikne na skupljene i cvrste odbrane,da se navikne na nas i mi na njega.ali je on napadacki najpotentniji igrac koga imamo u sastavu. 

gudura moze mnogo bolje nego juce,to je pokazao. u sustini decko se jos nije navikao na ovaj nivo igre.nema stabilnost,i dosta je nestalan u sustu,nikada ne znas da li ce da ubaci ili ne. dobro je sto je siguran sa bacanja.

simon je juce pokidao,odigrao ono sto nam treba i iskreno,ako je u stanju da nam u el odigra jos 3-4 ovakve utakmice(mislim uvarijanti kada bi usli u top 16,a ne do kraja ove faze) ne treba ga ni menjati.pre bi oterao tompsona ako ovako nastavi(iako mislim da ima mnogo veci potencijal od simona,ali to nam ne znaci mnogo ako nastavi na ovom nivou da igra),naravno sa tim ne treba zuriti,dati i jednomi drugom jos sanse,pa dobro razmisliti sta je ciniti.

zirbes standardno dobar. stimac pokazao mnogima koji su kukali sto smo ga doveli da moze da odigra na visokom nivou. od njega znamo sta mozemo da dobijemo,solidnog igraca u napadu,koji je jako borben,sa odredjenim problemima u odbrani i gradjenju kosa,pre svega zbog fizikalija i tromosti.ali ako ga postavis na pravi nacin u tim,moze i te kako da bude bitan sraf...

tejic je premalo igrao.i on mora decko da se generalno trgne,da sam sa sobom resi hoce li biti igrac ili jajara,koja ce da igra za neku sicu,i da igra po losijim evropskim ligama,pre svega po istoku.on ima sve predispozicije,i dobijao je sansu,ali rekaobih da u glavi nije sasvim svoj.prosto nema nikakvu stabilnost,odigra protiv nekog el tima dobro,a onda protiv nekog zadra,igokee ili sutjeske izgleda kao amater. pri tom napadacki je jako malo sazreo ovih godina, nije dobio na stabilnosti,da znas da ce u kontinuitetu igrati na tom i tom nivou(ne pricam o nekom vrhunskom nivou),nesiguran je,ne znas nikada da li ce pogoditi bacanja(cesce ih ne pogodi,iako ima dobar sut).prosto premalo je napredovao za ove 2-3 god uz prvi tim.a kazem imao je sansi i minuta i te kako. u svakom slucaju do kraja sezone je tu,a na njemu je da dokaze i pokaze da moze da igra na ovom nivou...

mekel verujem da je vec bivsi,tj da je odluka donesena.a sada je samo pitanje kada ce se to realizovati i koliko ce trebati vremena da se postigne neki dogovor.

za rebica priznajem da me je juce iznenadio,i da nisam ocekivao da moze ovako da odigra. da se razumemo eto koliko proslog vikenda protiv mzt-a,je od gotove utakmice napravio neizvesnu svojim vezanim greskama(a to mu nije prvi put).i ja do sada stvarno nisam video da on moze da odigra na nivou da bude i rezervni plej zvezde. zato me je juce iznenadio.ali da bi me ubedio da sam pogresio u njegovoj proceni,treba jos ovakvih meceva,ili generalno meceva gde ce pozitivno doprineti, i pokazati svoje kvalitet.svaka mu cast na ovome sinoc,ali me jos nije ubedio da je u stanju tako nesto da uradi...

radonja je juce konacno izgledao kao treba da izgleda,nije izgledao uplaseno,i da ne zna sta da radi. cak i kada smo imali crne minute i oni pravili serije,i na klupi i na terenu je izgledalo da znamo sta radimo, borili smo se do kraja,nismo padali u voljnom momentu,i to je sada radonjina zasluga. isto onakokako je bio njegov minus kada je brzodozvoljavao da psihicki padnemo u porazima,i da nam se igra raspadne. to je bila njegova krivica tada. zato ga sada treba pohvaliti...
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2015, 03:09 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #385 poslato: Novembar 13, 2015, 02:58 »
A Nenade pa mogao si barem razmak da napraviš..... :eek:

Spominje se još jedan Amer da dolazi?Neki Toni Mičel?Igrao u Italiji sad je u Rusiji....šta će nam toliki strendžeri neko će da putuje...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #386 poslato: Novembar 13, 2015, 02:58 »
dobro je Nesa je delimično zadovoljan :aplauz:

ne bi valjalo da je krenuo da sve hvali posle samo jedne dobre utakmice već normalno to traži da bude u kontinuitetu

šalim se ja malo sa dobrim Nenadom znam da taj nikad ne ide protiv Zvezde  :respect

lađareviću zar do sad nisi čuo da "blic laže ljude"
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2015, 02:59 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #387 poslato: Novembar 13, 2015, 03:08 »
evo razmaci samo za ladjarevica... :yes:
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2015, 03:08 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #388 poslato: Novembar 13, 2015, 03:12 »
Starino, ako ćemo iskreno, blic još najmanje laže ljude.

Ali nisam znao da je toliko pogodjen živac da je čak i barjak dobio.

PS: Gledao prvo poluvreme sinoć.
Igra sa puno oscilacija, kod nekih timova, kao Bajern to prolazi, ali kod ozbiljnijih neće da može, što se iz priloženih rezultata i vidi.

Štimara čovek koji je najviše omalovažavan, a momak daje celog sebe na terenu. Lik za svako poštovanje.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #389 poslato: Novembar 13, 2015, 03:23 »

ja nisam nerealan pa da očekujem da možemo da se nosimo sa najboljim timovima evrope ali zato moramo da budemo konkurentni sa ekipama kao što su bajern,milano,žalgiris iako i oni imaju bolje budžete od nas
 Mi smo često u svom navijačkom zanosu nerealni pa bi da igraju naša deca i razvijaju se i da odmah možemo da napadnemo ekipe kao što su fener ili real gde igraju mega zvezde. POgrešili su sa pojačanjima na to se nakačile povrede dva igrača koji su trebali da budu nosioci i nije bilo čedno što su nas ove zveri pregazile kao plitak potok. Ipak dolazak milera, štimca i povratak markusa doprinece da ekipa ponovo diše jednim plućima i igra do kraja za plasman u top 16. ako ne uspemo eto ga EK koji isto može mnogo da donese jer daje prolaznost u novu EL a to je ono što klbu juri i ima kao glavni cilj-