Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343361 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #390 poslato: Novembar 13, 2015, 03:35 »
evo razmaci samo za ladjarevica... :yes:

To  :palac:

P.S.Pjer nisam pročitao u Blicu...ne čitam Blic... :D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #391 poslato: Novembar 13, 2015, 04:22 »
evo razmaci samo za ladjarevica... :yes:

To  :palac:

P.S.Pjer nisam pročitao u Blicu...ne čitam Blic... :D

sad si pravi zvezdas :respect

to je njihov maslo oni sve vreme rade da sruse Čovića i Radonjića
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #392 poslato: Novembar 13, 2015, 04:46 »
Ajkulovski, stvarno me zanima tvoja analiza večerašnje utakmice.Posebno tvoj sud o Jović vs. Mekel. Msm, kako je moguće da tim odigra OVAKVU utakmicu (i ne, nije nas Kari pustio ! ) BEZ prvog pleja? Kako je moguće da ceo tim odigra osetno bolje bez Mekela??
Njegov izostanak se ispostavio kao najveći dobitak! Odjednom teku akcije, asistencije samo pršte - rekord Jovića (19 ! ) , ali i ostali su bili tu da pripomognu (Laza 3, Thompson 2, Miller 1 ...),   "otvorila nam se igra" !? Ovaj tim sa Mekelom je za tri klase slabiji.

Ajde, objasni, majke ti. Cenim tvoje poznavanje košarke.

Pa analizu ove utakmice odnosno ono sto je odlucilo mec tesko da moze da objasni iko zivi.
Ja sam znao da cemo dobiti ako udjemo u zadnjih 5 minuta sa ne vecim minusom od 7-8 poena jer bajern obavezno i ove a i prosle godine zastopa zadnjih 5 minuta.
Na isti nacin su izgubili sve tri utakmice u evroligi i dvije ili vec tri u domacem prvenstvu.

Oni su jednostavno indijanska ekipa koja je lose selektirana i kojoj smo u svakom segmentu utakmice punili kos na razlicite nacine.
Prvo centri, pa onda Miler i na kraju Rebic i Simonovic kao Kića i Praja.
Sve to uz konstantnost Jovica.
Pravo je uzivanje bilo gledati utakmicu a kasnije po forumima citati raspolozenje navijaca -pljuvaca koje se mjenjalo ( i koje ce se opet promjenit) iako se kod obije ekipe vidjelo dosta propusta ali sve je to nebitno bar za nas jer su Stimac, Rebic i Simonovic iznenadili i sami sebe vjerujem.

Ne bih bas sada u ovom euforicnom raspolozenju pisao neku veliku analizu da ne bi ispalo da omalovazavam sjajnu pobjedu nad vise nego duplo skupljim timom aki cu odgovoriti na pitanje koje si indirektno postavio i odgovor koji nameces.

Osim Mekela u ekipi nije bilo ni Lazica i u takvim momentima se u svlacionici dogode cudne stvari.
Ekipa se istovremeno stisla izmedju sebe i opustila u rezultatskom smislu. Odlucili su da se pobiju. Scena dje se tri nasa igraca bacaju na loptu je ono sto je donijelo pobjedu sinoc.
I jasno je kao dan sta nam je falilo. Borba i ulazak u opanke a ne izigravanje velikih majstora.
 Luka je unosio taj duh u ekipu i sad je mislim napokon vracen jer su i ekipa i strucni stab bili hrabri a istovremeno mudri.

Kad se uz to doda podrska sa tribina koja je bila prava jer su svi na tribinama bili ljudi koji vole Zvezdu a ne sebe u Zvezdi pomalo postaje jasno kako smo odigrali to drugo polvrijeme mada meni nikako nije objasnjivo onakvo izdanje Rebica i Simonovica pogotovo nakon onakvog prvog poluvremena.

Sa onakvom atmosferom u ekipi ( koju prvi put vidim) desavaju se ovakve pobjede pa i kad igras sa 7 igraca.

To je dokaz da nama nije problem Mekel ni Sofo ni Tompson vec nesto drugo jer ova ekipa ima dovoljno kvaliteta da sa pravom atmosferom bude u trci za top 16 i da osvoji ABA ligu pa d aniko ne dođe vise.

Mekel ( to te najvise interesuje) nije igrao ni u Skoplju pa smo igrali kako smo igrali. I jos bio Laza  tako da to tesko d amoze biti razlog ovakve igre. 

Momci su se stisli, opustili ruku, osjetili veliko povjerenje i vratili na najbolji nacin.

A Radonjic? Najgori trener dobi Zvezdinu legendu usred Minhena.
Tukao Đedovića Tompsonom i kad je Bošnjak crko uveo Rebica i završio posao dok je Karijeva ekipa izgledala kao skup školaraca koji trče za čoptom odnosno Jovićem a ovaj se zajebava sa njima i šalje njih po burek a loptu svuda po terenu.

Ovakva utakmica će se tesko ponoviti ali je dobro sto je dosla protiv direktnog protivnika i uzeli smo bodove vjerovatno vrijedne top16 faze.

Naime imali smo sut sa dva preko 70 posto. Mislim da smo promasili 10 suteva od toga Jovic i Miler po 4 a za tri smo u drugom gadjali skoro 70 posto mislim. Ukupno 40 sto za ekipu koja nije suterska i nije lose reklo bi se.

Ovakvu partiju necemo ostvariti vjerovatni ni kad s ekompletramo jer se jednostavno sve poklopilo ali ce nesumnjivo biti preokret u igri kao sto je bila pobjeda u Vitoriji prije dvije godine a na to sam podjsetio na jednom forumu pred ova mec.

Ono sto jedva cekam je da vidim picck and pop Vilijamsa i Milera. Bice urnebesno pogotovo ako dođe i ovaj Micel a najveci Radonjicev problem ce biti koga odstraniti iz ekipe jer je Simon jedini opravdao povjerenje od svih pojacanja a realno on je trebao prvi da ode.
Pogotovo ako dođe Micel koji je visestruko apgrejdovana verzija Simonovica.

Uglavnom ne sjecam se kad sam posle neke utakmice bio onoliko srecan ko sinoc i bas sam se nasladjivao citajuci forume na kojima se svi zivi pljuvaju. A tek face Tegija, Grbovica I Đokića . Neprocjenjivo.

I ponavljam po stoti put. Nama nijedan igrac nije problem vec nesto drugo a toga drugog nije bilo u >Minhenu gdje je bila apsolutno pozitivna atmosfera a to momcima treba.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #393 poslato: Novembar 13, 2015, 05:45 »

Što se Simonovića tile zaboravlja se da on trenutno igra u Zvezdi tako reći za džabe i ako se neko ponudi da plati iole pristojne pare on će sigurno otići a dežurni pljuvači neka posle traže novu žrtvu. Zvezdinim igračima je teže da igraju u Pioniru pogotovo kad nema delija nego bilo gde na strani jer kreteni non stop prozivaju i vređaju igrače i Radonjića

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #394 poslato: Novembar 13, 2015, 06:04 »
To je stvarno fenomen koji meni nikako nije jasan.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #396 poslato: Novembar 14, 2015, 04:53 »
 "vrati se djenka vrati" :palac:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #397 poslato: Novembar 16, 2015, 04:24 »
sa ovakvim pristupom u odbrani nema sreće ni pobeda, posle se neki čide zašto igra lazić po 30 minuta. Matori vuk i ćapin su ismejavali gudurića i rebića i zatrpali nam koš kao da je u pitanju real madrif a ne igokea
pero,sinoc sam se u zadnjoj cetvrtini onako propisno prepirao sa 2 ortaka(jedan tvoj imenjak),sa kojima sam bio na utakmici,oko gudurica.ja vazim u drustvu za nekog ko voli gudurica.u stvari boli me uvo za njega,ali smatram da moramo sansu da dajemo mladim igracima,a gudura kao prosle godine ubedljivo najbolji igrac fmpa,a pretprosle medju boljima,kao i letos mvp u20 ep, smatram da mora da dobije sansu. i iskreno mi je drago kada odigra dobro.
zbog toga se oni zezaju kako volim guduru,da ga branim vise nego njegov menadzer i sl,iako kazem uopste gudura ko gudura mi nije ne znam kako omiljeni igrac.
sve u svemu prepiranje je krenulo upravo oko odbrane,kao napunio ga vuk radivojevic,daje dve trojke,a ovaj ga cuva. ja kazem nije ga uopste on cuvao,i eto malo smo se prepirali na utakmici. sve u svemu,ja zadrt kakav sam po nekim pitanjima,nije mi bilo tesko sinoc da odgledam utakmicu,i zadnju cetvrtinu posebno obratim paznju koliko su poena dati preko gudurica,da vidim jesam li se ja istripovao,da on nije drzao vuka kada je ovaj dao trojke i sl.
sve u svemu u zadnjoj cetvrtini smo primili 29p,a preko gudure,tj igraca koje je on cuvao nije dat ni jedan jedini kos iz igre u zadnjoj cetvrtini. dao je vuk radivojevic za 74-72 2 bacanja(posle trojke milera za izjednacenje) i tada je gudura na njemu napravio faul. to je sve...
eventualno na dusu(samo donekle) moze da mu se stavi prva trojka vukova,on je drzao tada capina,zaostao je za njim prilikom probijanja kroz blok,cirbes je krenuo da pomaze oko linije slobodnih bacanja,a vuk koji je bio ovamo na strani do nase tribine je ostao malo sam,jer se jovic koji ga je drzao takodje malo povukao da zatvori capina(sto u neku ruku nije morao jer je vec pomagao zirbes),kockao se,capin je dodao vuku i ovaj je dao trojku za 77-72.
hocu reci uopste nije gudura juce igrao nesto lose u odbrani(pre toga od 5ulaza koje je dao vuk je samo jedan dao preko gudurica,u ostalim situacijama drzali su ga drugi igraci),cak sta vise dosta je solidan bio,zato ga je verovatno radonja i tvrdoglavo drzao u igri u zadnjoj cetvrtini. eto ovi moji ortaci su bili ubedjeni da je guduric oba puta cuvao vuka kada je dao trojke,a prvi put ga je drzao kao sto sam rekao jovic,a drugi put simonovic,koji je izleteo na centar da proba da ukrade loptu,ispao, i tako je omogucio vuku da da tu trojku(iako je bio uzasno tezak sut).

iako nisam ovako pazljivo propratio gudurin ucinak u svim cetvrtinama,kazem cini mi se da ni u ostalim nije uopste bio los,kada je odbrana u pitanju...
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2015, 04:52 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #398 poslato: Novembar 16, 2015, 04:53 »
Uglavnom opet od sjaja do očaja...biće toga još...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #399 poslato: Novembar 16, 2015, 06:15 »
Kao što reče ladja od sjaja do očaja, ali kada pogledate petorku iza koša, ona bi da joj se doda centar lagano dobila našu petorku koja je bila na terenu. Lazić, Dangubić, Mitrović, Mekel i Vilijams, ogroman broj povrijeđenih igrača (sem Markusa koji je suspendovan) i to glavnih igrača. Kad se oni vrate, sem Mekela kome već mnogi vide leđa, ovo će biti skroz druga priča...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #400 poslato: Novembar 16, 2015, 07:16 »
 ja nemam previse nisam razocaran igrom nasih mladih igraca i znam da njihov sazrevanje mora da kosta ponekog poraza ai vidim da neki koji su puni reci kritike sto ne igrajuklinci kukaju kad kiksnemo kao sinoc protiv igokeeko je koga cuvao pitanje je ali cinjenica je da su nam pozicije bekova igrali jovic,gufuric i rebic pa sad  mozemo da analiziramo svaki detalj eto ima onaj na hr forumu sto pravi i video klipove o losem jovicu pa sto se mi ne bi pridruzili takvim analizama

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #401 poslato: Novembar 19, 2015, 09:01 »
Miler četiri trojke na otvaranju meča, Simon ga prati..  :clap: :clap: :clap:

Odličan početak..

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #402 poslato: Novembar 19, 2015, 09:19 »
Šta je ovo braćo mila  :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :slavi: :slavi: :slavi: :slavi: :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #403 poslato: Novembar 19, 2015, 09:37 »
rutiniramo ih bez rebe bebe.

ali kako jovic i tompson ne mogu pogodit nista to je za nevjerovat.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #404 poslato: Novembar 19, 2015, 10:38 »
samo Radonjić može ispustit +18 na poluvremenu... :respect
on i onaj nesretni Rebić, koji muku muči kak uopće prevest loptu preko centra...

al Mekel je kriv, on se ne uklapa...zato Rebić dominira... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč