Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 344493 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #270 poslato: Oktobar 24, 2015, 12:26 »
Na evropskom trzistu sve je to sitna lova cak i da su sve pobrojane cifre tacne.

pobrojane stavke jesu tacne ili blizu tacnih i jesu sitne za evropu ali za abu nisu.
ali cifre nisu bitne niti da li imaju par vec je poenta u tome da se i kod njih stihijski radi.
samo sto se kod njih nista nije znalo pa je razumljivo a kod nas je vec drugacija situacija. puno vremena a onda oces da menjas nakon 10 utakmica.

nego dje cu daljinski od IPTV rutera zamjenit reci ti meni.
  19771 je za prijavu problema,obicno dolazi monter da zameni a ako ne  uspes da zavrsis za vikend javi se da poguramo.Ne znam rade li preko vikenda :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Oktobar 24, 2015, 12:33 »
mislim d ane rade. ne znam radi li ono na bulevaru kod lole?

ma zovem ali ne mogu nikog dobit. bem ti govorne aparate.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Oktobar 24, 2015, 12:42 »
 Poslovnica kod lole radi i subotom do 17 ali nisam siguran da oni mogu da ti zamene,javi mi smsom na kom broju ti je to instslirano i da li je na tvoje ime pa da vidim mogu li sutra nekog da navatam
« Poslednja izmena: Oktobar 24, 2015, 12:46 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Oktobar 27, 2015, 12:49 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=-6knDP5KhH0[/youtube]

milija nas jebe gde i kako stigne. treba njega sto pre terati i sklanjati sa liste...

inace jos jedna losa utakmica zvezde,tesko dobijena u valjevu,kao i nekoliko predhodnih gostovanja tamo. mekel dobar,tompson i dalje los,a vidi se da se covek nervira,a verujem da ce proigrati.simanic opet odlican,igrao je danas 10min. guduric je imao par dobrih,ali i nekoliko losih poteza.polako se stabilizuje,tj zauzima svoje mesto u timu,ima solidnu minutazu,i u sustini ocekujem da ima svoju ulogu i minute i kada se svi povedjeni vrate. cirbes danas los.jos gori nastic. on je pokazao da ima odredjen kvalitet,i igrao je pre svega ili u pripremnim utakmicama dobro,ili onim koje nisu bile neizvesne,u ovim utakmicama kada smo lose igrali,uklopio se u sivilo,i mislim da je dosao do izrazaja nedostatak iskustva u profi kosarci.tj igrao je samo na koledzu,i ocigledno mora jos da se privikne na ovu evropsku igru.verujem da ce biti dobar.
videcemo kakav ce biti miler,nadam se da ce brzo pokazati svoj kvalitet...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Oktobar 27, 2015, 08:05 »

teška pobeda ali u Valjevu se nikad nismo prošetali već uvek porodimo pobedu uz mnogo muke!
 O igri i igračima ne znam šta bih novo napisao, i dalje čekamo redova rajana a big sofo je izgleda već bivši samo da vidimo da li ćemo navatati ercega ili onog francuza za tu poziciju. Povrede su nas takođe poremetile jer su zdravi dangubić, Mitrović i tejić mogli da povuku ekipu ovako sve ostaje na Joviću i kad je teško Simonoviću da premoste ovaj period. Lično jedva čekam da stigne Markus( 01.11.2015) i priključi se ekipi. Jednostavno on dosnosi pozitivnu energiju a i ima one stvari za opuštanje pa neće igrači biti više tako stegnuti.
Mladi solidno koriste svoje minute mada se vide neki nedostaci ali ako možemo da čekamo redova rajana što ne bi mogli ova jeftivna pojačanja

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Oktobar 27, 2015, 01:55 »

dobro je da nije najgora povreda u pitanju ali će Luki biti pre svega psihički teško da se brzo uključi u ozbiljan trening
 Ipak verujem u njega i nadam se da će izdržati sve to i biti ponovo naš kapiten koji će podizati trofeje na kraju sezone

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Oktobar 27, 2015, 02:57 »
Neki portali pod naslovom "bomba" pišu da je Štimara potpisao za Zvezdu do kraja sezone, a da Sofo odlazi u Grčku.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Oktobar 27, 2015, 03:04 »
Na zvaničnom sajtu potvrđeno da je došao Štimac a Sofo sad sigurno ide
sad je skoro pa izvestan i Markusov povratak tako da polako postajemo kao serija "povratak otpisanih"

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Oktobar 27, 2015, 03:51 »
sa sofom smo ocigledno zavrsili,sada samo da vidimo koliko ce nas to kostati. ocigledno slede dogovori sa njim i menadzerom oko raskida.a letos nam je bio dostupan musli,koji je trenutno mvp u spaniji(ok tek je pocelo prvenstvo,par utakmica odigranih,pitanje da li ce zadrzati tako visok nivo igre).mogli smo i gagica. licno meni se gagic tipski vise svidja od stimca,posto moze i na 4i na 5,ali navijaci mu nisu oprostili ono hvatanje za muda,tako da ko zna kako bi to izgledalo.
s obzirom da cemo se otarasiti jednog stranca,sasvim je moguce da se markus planira za zatvaranje rostera,mada licno nisam odusevljen takvim potezom(sto najmanje ima veze sa njegovim igrackim kvalitetima)...
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2015, 03:55 NenadBG »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Oktobar 27, 2015, 04:35 »
Idemooooooo, Štimara se vraća, ako ništa bar ćemo imati koga da diže atmosferu..  :clap: :clap:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Oktobar 27, 2015, 05:02 »
Musli je trazio veliku lovu a gagulu bi ja svaki put pljunuo a verujem barem jos pola pionira u to bez delija.,Zajebsli smo se oko pojacanja pa sad barem da se iscupamo sa finansijama.Siguran sam da ce jos jedan od tzv pojacanja biti dogovorno udomljen a mi cemo biti konkurentni za EK

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Oktobar 27, 2015, 05:23 »
koliko je to musli trazio?i koliko je mogao da dobije u spaniji u prosecnom klubu?u spaniji osim ovih prvih 5-6 ekipa ostale imaju drasticno manje budzete nego pre nekih 4-5godina...
ma ja sam pricao peretproslog leta da mislim da je majstorovic dobar igrac za nas za rotaciju(kada je bio sa nama na probi,prosao dobar deo priprema),tada nam je trebao peti visoki.znao sam da moze da igra 4 i 5,da je fizicki solidan,da solidno skace i da je imao dobru sezonu-dve u sloveniji. sada posle odigrane prosle sezone u metalcu mislim da bi nam bio idealno resenje,mada pored njega ti trebaju dva prava centra,a on da krpi i 4 i 5 poziciju...
hocu reci nasi navijaci mnogo ocekuju, misle da treba da kupimo neku zver da bude rezervni centar ili rezervna cetvorka. ovi igraci koje spominjem su svi sasvim dobri za tu ulogu. i sa tog stanovista i gledam stimcev dolazak. u sustini zirbes je ostao u klubu da bi bio prvi centar,a ne rezerva,i on ima sigurnu minutazu. stimac mi je ok resenje za rezervu i to je to.
drugi problemi-sto je mekel tip igraca koji nije previse mastovit,sto je tompson totalno van forme,pa nemamo sigurne poene u rukama i sl, to su odvojene stvari od ovoga...
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2015, 05:43 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Oktobar 27, 2015, 05:34 »
Ne znam koliko tacno trazi musli ali nasi su misljenja da on ne vredi toliko i onda je on nasao klub.u spaniji.gde za dad igra dobro.Videcemo na sta ce ovo da izadje mozda i ne bude toliko lose.Doveli smo igraca koji je vec igrao u EL ns SP i koji sigurno nece da kvari atmosferu tako da je to po meni bolje od nekog napoznato amera koji ima lepe snimke na yotube

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Oktobar 27, 2015, 11:02 »
oce i mekela da se otarase   :klanja:

Mislim da oce da naprave ekipu Markus, Jovic, Guduric,Lazic, Tompson, Miler, Dangubic, Tejic, Simanic( Mitrovic) Cirbes, Stimac, Nastic.
Eventualno jekel umjesto tompsona sto bi bio suicid.

suma sumarum- ne znaju dje udaraju.