Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343337 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #315 poslato: Novembar 06, 2015, 08:10 »
Nastavljamo sramoćenje..... :wacko:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Novembar 06, 2015, 08:18 »
Štimara! :klanja:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Novembar 06, 2015, 08:33 »
I taman uhvatiš ritam onda se pojave evropski prijatelji u crno-naradžastom i podsete te da je Turkiš Erlajns liga... :kafa:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Novembar 06, 2015, 09:32 »
Nije problem poraz već ovakav jajarski pristup....a ne znam kojeg očina smo radili na pripremama jer osim nekog pokušaja igre dva na dva ništa drugo ne postoji.

Mekel je bivši od 1.12. sve sam više siguran.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Novembar 07, 2015, 10:47 »
e moj lađa, koliko nerealno gledaš stvari...
pa Mekel vam je najbolje pojačanje, i više vrijedi nego svi ostali skupa, koje ste doveli u prijelaznom roku...

p.s. gledao sam sinoć 1. poluvrijeme, i imam samo jedan zaključak - ovako kak Radonjić vodi ovu ekipu i na što liče na terenu, bi ih vodio i ja...
i to odmah, bez ikakvih treninga i priprema...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Novembar 07, 2015, 11:10 »
Kocy, nažalost, moram da se složim sa tobom. U košarku se ne razumem, ali DR nam vodi klub već 3+ godine i ja još uvek ČEKAM da vidim JEDNU poštenu napadačku akciju!! Ili ja ne kapiram, ali ono totalno ovu igru, ili je DR čovek izgubljen u svemiru.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Novembar 07, 2015, 02:11 »
e moj lađa, koliko nerealno gledaš stvari...
pa Mekel vam je najbolje pojačanje, i više vrijedi nego svi ostali skupa, koje ste doveli u prijelaznom roku...

p.s. gledao sam sinoć 1. poluvrijeme, i imam samo jedan zaključak - ovako kak Radonjić vodi ovu ekipu i na što liče na terenu, bi ih vodio i ja...
i to odmah, bez ikakvih treninga i priprema...

Mekel juče nije uradio apsolutno ništa odnosno nije ni mogao jer ništa osim pokušaja igre 2-2 sa Cirbesom/Štimcem nije ni probao.
Neko će da izvisi a to Radonja sigurno neće biti.
Ajde što Miler ne kapira ništa jer je praktično iz aviona uletao u ekipu..ali i ovi koji su 3 meseca i više tu deluju kao da su se juče 2 sata pre utakmice prvi put videli.

Prošle godine nam se dosta toga pogodilo na prvu a i mnogo toga "prokenjalo" ove sezone ništa...
Pogrešni igrači van forme a kad je tako onda ni šut ne ide...juče su nam jedno 4 lopte bukvalno iz koša same izašle...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Novembar 07, 2015, 07:10 »
Kocy, nažalost, moram da se složim sa tobom. U košarku se ne razumem, ali DR nam vodi klub već 3+ godine i ja još uvek ČEKAM da vidim JEDNU poštenu napadačku akciju!! Ili ja ne kapiram, ali ono totalno ovu igru, ili je DR čovek izgubljen u svemiru.

ovo

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Novembar 07, 2015, 09:43 »
 bez sedam igraca od prosle godine i sa promasenim pojacanjima ne moze se protiv vrha u EL pa nam sad ostaje da se u hodu prestrojimo za EC i ABA ligu posto nismo za top 16 . Vraca se Markus nadam se i Dangubic vrlo brzo pa ce se vratiti red u ekipi posto ovaj cijeime ne ih ni dapominjem koji je trrebalo da vodi tim na terenu uvali loptu nekom od nasih pomocnih igraca i pobegne u cosak.Dok je bio Luka u timu on je neka ko to krpio a sad je totalno bezvlasece.Da li ce jos neko dobiti nogobulj videcemo ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Novembar 07, 2015, 10:18 »
dobio je vec jedan.
sve je poslo nagore kad se pocelo razracunavat sa sofom. do tada je islo ok.
medjutim odjednom imas 8 igraca sa nerjesenim statusom ( neki oko uloge u timu a neki oko ostanka u istom).

to utice na losu atmosferu i kao posledica toga je ovaj raspad u el jer ova ekipa nije losa toliko koliko teren pokazuje.
uz sve to radonjic se nadovezao nekim suludim petorkama za koje imam objasnjenje jedino ako na taj nacin prica sa nekim iz uprave.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Novembar 09, 2015, 12:50 »
ajde da citiram ajkulu,tj da prosirim njegov gornji post.ovo je napisao na rsbu.imacu neke primedbe...
Citat
Eto Mekel sad glavni krivac za sve a bez njega bi vjerovatno imali negativan skor u abi.

Ljudi zaboravljaju kako smo izgledali protiv Buducnosti i Strazbura i da je ekipa isla na bolje posle svih problema koje su imali.
I onda je neko postao nestrpljiv...

Sav ovaj pad nastaje kad je pocelo sa sofom da se razvlacimo a i ostali stranci bivaju upozoreni. Na to se nadoveze povreda mitrovica koji je poceo da igra onako kako treba i ispravlja nasu najvecu falinku a to je skok.
Odmah pocinju price oko pojacanja a sve to itekako utice na psihu i volju( pogledajte nasu klupu i govor tijela).
Zamislite da vam u firmi pricaju kako treba na vase mjesto d adodje neko bolji a vi se satirete od posla a losi rezultati dolaze zbog nekog ko je vama nadredjen.
Pa pogledajte odbranu do momenta kad je kao bilo sve normalno i ot kda su pocele kadrovske promjene i preraspodjela uloga u timu.
Pogledajte skokove sa kojima je trebao biti problem kod same selekcije. Imali smo puno manje problema i cak se stabilizovali dok neko nije odlucio da mjenja tim i kad se povrijedio Mitar.

Odjednom posle dobrih partija dolazimo u situaciju da u ekipi imamo sledecu situaciju:

Mekel- neizvjestan status
Jovic - na svome
Rebic - ne izvjestan status za prvih 12 i decko je i sam svjestan da zauzima mjesto nekome i d amu nije mjesto u timu sa ovim ambicijama.
Tompson- neizvjestan status i oznacen kao nemac pojma
Guduric - prvi put na ovoj sceni i iako pokazuje da je imao mjesta i prosle godine ipak je debitant.
Lazic- na svome
Dangubic - povredjen
Simonovic- Neizvjestan status i radi dok ne odluce da ga sutnu a to moze biti svaki cas.
Simanic- blago najvece nase ali ipak mlad. I kod njega s emoze javit nezadovoljstvo ako mu se povratkom povredjenih smanji minutaza ili cak izgubi stalno mjesto u prvih 12 sto moze da se desi u nekim utakmicama.
Mitrovic-povrijeden
Tejic - Izlazi iz povrede a dolaskom milera sigurno razmislja o svom mjestu u timu nakon povratka mitrovica.
Cirbes - odlican ali stalno povredjen ( kako njemu mekel valja...)
Nastic- neizvjestan status za prvih 12
Stimac i Miler novajlije
Znaci imamo 80 posto tima koji nema pojma kakav im je status ili je povrijedjen.

I sad ti vodi takvu ekipu. Ponavljam opet. Pogledajte odbranu u utakmicama do i od pocetka tumbanja tima.

Kad tome dodamo nevjerovatne odluke Radonjica tipa davanja Lazicu lopte u ruke i igranja petorke sa simonom, lazicem i jovicem ispada da je Mekel nakmanji problem.

Poslusajte malo Radonjiceve konferencije. Ja sam ubjedjen da je u toku rat izmedju njega i jos nekog ko pravi tim.

Sto se tice vilijamsa vjerujem da ce njegovim dolaskom neke stvari biti bolje jedino nisam siguran kad ce poceti pljuvanjem po njemu posle prve serije promasenih suteva a nidje Djenke, Bobija i Kaline da vade.
I jos ako se Jovic povredi opet na nekih nekoliko utakmica.

Vjerujem da ce opet Mekel biti kriv...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Novembar 09, 2015, 07:45 »
  ima samo jedna mala razlika a to je da mekel i tompson igraju za veću lovu od svih ostalih zajedno ako izuzmemo Zirbesa, nisu oni toliko loši igrači da ne bi mogli da igraju u Zvezdi ali očito je došlo do fudbalskog virusa zvanog " ko jebe strance, oni uzimaju najviše"
Markus je bio lik koji je uspeo da se namtne ostalim saigračima kao vođa na terenu a to Mekel ne zna i zato imamo veliki problem, jednostavno on koliko zha košarke toliko zna i kako da sakrije svoje nedostatke pa tako imamo situacije da u EL više od njega šutiraju jović, lazić i simonović ali zato ne sumnjam da će koliko večeras u Skoplju držati sve u svojim rukama i nabudžiti odličnu statistiku.     

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Novembar 09, 2015, 12:31 »
« Poslednja izmena: Novembar 09, 2015, 12:39 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Novembar 09, 2015, 06:48 »
Citat
Malo napredne EL* statistike Crvene Zvezde (statistički parametar - mesto koje KKCZ zauzima među 24 EL ekipe - vrednost parametra)  :

Pace (broj poseda po utakmici) : 1. mesto ; 79 po utakmici
ORAT (broj poena na 100 poseda) : 24. mesto ; 86.5pp100p
DRAT (broj primljenih poena na 100 poseda, 1. ekipa prima najviše poena) : 7. mesto ; 107.8pp100p
eDIFF (ORAT-DRAT) : 22. ; -21.3
eFG% (efektivan FG%) : 24. ; 42.3%
OPP eFG% (eFG% protivnika, 1. ekipa dopušta najbolje % protivniku) : 3. ; 57.3%
TO% (br. izgubljenih lopti na 100 poseda) : 4. ; 21.5 TOp100p
OPP TO% (br. izgubljenih lopti protivnika na 100p) : 2. ; 23%
FTA/FGA (br. slobodnih bacanja na 1 šut iz igre) : 4. ; 0.39
AST (br. asistencija na 100 poseda) : 23. ; 17.7
2P% (2pts% na 100 poseda) : 24. ; 40.9%
3P% (3pts% na 100 poseda) : 21. ; 30.8%
OFF (br. ofanzivnih skokova na 100 poseda) : 3. ; 18.3
DEFF (br. defanzivnih skokova na 100 poseda) : 21. ; 27.4
REB (br. skokova na 100 poseda) : 16. ; 46
OR% (procenat ostvarenih ofanzivnih skokova od ukupno mogućih) : 6. ; 34.6%
DR% (procenat ostvarenih defanzivnih skokova od ukupno mogućih) : 19. ; 65.7%
PIR (prosečan ekipni index na 100 poseda) : 24. ; 74.7
Prosečna starost ekipe : 24.6 godina - 3. najmlađa ekipa u EL
Prosečna starost ekipe korigovana za broj postignutih poena po starosti igrača : 25.33 godina - 2. najmlađa ekipa u EL
Prosečna starost ekipe korigovana za broj odigranih minuta po starosti igrača : 25.38 godina - 2. najmlađa ekipa u EL
Prosečna visina : 2.00 - 7. najviša EL ekipa
Procenat datih poena po pozicijama :
PG : 10.04%
SG : 15.86%
SF : 22.57%
PF : 20.26%
C : 31.27%
Procenat primljenih poena po pozicijama :
PG : 14.94%
SG : 22.54%
SF : 15.87%
PF : 19.94%
C : 26.72%
*napomena : Uzorak je mali, tako da nije pouzdan za donošenje zaključaka. Evroligaši koji su 4. kolo igrali u petak, nemaju uračunatu statistiku tog kola. Konkretno, u naprednu statistiku KKCZ nisu uračunati podaci sa meča protiv Fenerbahčea.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #329 poslato: Novembar 09, 2015, 09:28 »
Mekel igrao samo 6 minuta danas.Povreda ili "Pakuj kofere za Tel Aviv"?