Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343790 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #1065 poslato: Februar 04, 2016, 09:28 »
Odigrali smo najgoru utakmicu u top16.
Steta jos jedne propustene prilike ali izgleda da cemo se sa Panatinaikosom i Unikahom boriti za 4. mjesto.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1066 poslato: Februar 04, 2016, 09:29 »
Ne vredi jednostavno ne vredi...džabe...da igarmo protiv Male moštanice u Istanbulu bio bi poraz i to na jednu loptu naravno....

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1067 poslato: Februar 04, 2016, 09:29 »
Ovo ste baš glupo izgubili...  generalno jako ružna utakmica.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1068 poslato: Februar 04, 2016, 09:36 »
Ovo su najgori porazi odvratne utakmice...o sudijskom kriteriju ne treba puno pričati košarka se praktično i nije igrala...lakše padne onako kao kad te Fener razvuče 20+ razlike i vidiš da su druga dimenzija nego ovako guzičarski.

Ali šta je tu je....primarni zadatak je dobiti Cedevitu u ZG sad.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1069 poslato: Februar 04, 2016, 09:41 »
Ajde sve gluposti ali da nam oni turski skraćeni bekovi uvek daju trojku to ne mogu da prebolim. Sve mi je bili jasno kad je cirbi promašio dva bacanja,to se njemu ne dešava u završnici nikad ali očito je Istanbul za nas uklet
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1070 poslato: Februar 04, 2016, 09:47 »
Ajde sve gluposti ali da nam oni turski skraćeni bekovi uvek daju trojku to ne mogu da prebolim. Sve mi je bili jasno kad je cirbi promašio dva bacanja,to se njemu ne dešava u završnici nikad ali očito je Istanbul za nas uklet

Ej onaj mali isprdak broj 4 i ime sam mu zaboravio da nam 10 poena 2 trojke ni sam ne zna kad...a o Arslanu guzičaru da ne pričam..i opet nam se obio o glavu loše građenje reketa..jer je ubo trojku posle TREĆEG napada Darušafake..

Cirbes u zadnje vreme baš maši slobodna ali češće u ABA ligi...

Danas je po meni očekivano bio zatvoren jer Turci imaju Centre koji mu mogu parirati ali nije to odlučilo recimo Štimac je bio odličan 11 poena 10 skokova od kojih je pola bilo napadačkih.

Jednostavno nema se šta analizirati...Istanbul je za nas uklet i kad smo odigrali odlično dobili bi koš u zadnjoj sekundi..Erceg/Šarić....

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1071 poslato: Februar 04, 2016, 09:59 »
Jedna mala digresija...upravo igraju Unikaha i Lokomotiv i Dilejni kojeg su naši "udavili " presingom krajem 3/4 je na 21 poenu a šut za 3 6/8!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1072 poslato: Februar 05, 2016, 09:05 »
ovi metiljavi Turci su se toliko nudili, al džaba kad nitko kao Čović UTD ne zna odigrat pizdariju i ritnut nogom punu kantu mlijeka...

što se tiče lađarevića, Vasa ti je i sinoć briljirao, i osim ona dva asista Štimcu, bio je nezamjetan...
a ja ti doista ne mogu pomoći, ako sam ne vidiš koliko on uspori igru, kad organizira napade, te kako se ti napadi obično završavaju bedastim šutevima u zadnjim sekundama...

Zvezda zadnjih 2 minuta nije dala koša, promašena bacanja Zirbesa, promašeno polaganje Lazića, par izgubljenih lopti, pobjednička trica zelenih iz trećeg uzastopnog pokušaja dok gostujući igrači blijedo glede,  te odlučujući šutevi u režiji Lazića (čovjek je sinoć gađao 1/8 ), te Jovića (3/10)...
ako u takvim situacijama loptu i odgovornost ne dobija Kinsey (a sinoć ih je lijepo trpao), već Lazić i Jović, onda zbilja ne znam što se Radonji vrzma po glavi...

sve u svemu, pobjeda se nudila, al niste bili kadri uzet je...dojma sam da bi vas ovo moglo skupo koštat do kraja...
a sad stiže Cedevita, da vam ponovo "uzme mjeru" ove sezone... :kafa:
« Poslednja izmena: Februar 05, 2016, 09:06 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1073 poslato: Februar 05, 2016, 09:34 »
 koš nismo dali više od 4 zadnja minuta i tu leži glavni razlog poraza iako su se čelavi sudac i javor ponovo svojksi potrudili da nam pokvare igru ali i pored toga mogli smo da dobijemo ali izgleda da je Oktaj morao da ostane na klupi Daruše pa su mnogi pružili bratsku ruku pomoći treneru koji je najbolji ortak sa zalizanim
Vasilije Micić je vraćen u Zvezdu plasnki da bi se pokušalo sa njegovim povratkom u košarku jer celokupna srpska košarka prosto kuka za krštenim plejom. Trenutno je on daleko od ozbiljnog igrača pogotovu u EL ali mnogi nisu verovali ni u Kalinića, Cirbesa, Jovića, Simonovića pa ih je vreme demantovalo. Vasa mora mnogo da radi i istrpi sve kritike koje se upućuju na njegov račun, samo tako može dostići mesto u Zvezdi i reprezentaciji
Mi moramo u EL dobiti sve kod kuće i probati da iznenadimo u Malagi i Zagrebu, nadam se da možemo !     

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1074 poslato: Februar 05, 2016, 09:52 »
pazi, znaš da ja s Mekelom znam podjebavat, ali sam ful ozbiljan kad kažem da je za mene budalaština dovest ovakvog Micića, a imaš svog Rebića, kojem si bio počeo davat šansu i minute, pa ga dolaskom Vase opet zakucao za klupu...

znači, svoje dijete, na kojem bi danas-sutra trebao nešto i zaradit eventualno, ili ga prometnut u kotačić vlastite ekipe...

a što se tiče pobjeda i prolaska, na prvu bi rekao da bi omjer 7-7 mogao biti dostatan za prolazak, a opet kad vidim da svak svakog šamara (izuzev Fenera, ali i oni bi mogli večeras "rutinski" spušit od Efesa), možda ni to ne bude dostatno...

Zvezdi je ovo velika šteta, možda čak i veća od onog poraza od Efesa, jer je u ovakvoj skupini velika razlika između 4-2 i 3-3...
gledao sam sinoć i nešto Cedevite, dok me nisu raspizdili svojom bezmudošću, pa bi ih trebali dobit sljedećeg tjedna...
kažem "trebali", iako je i to pod upitnikom, s obzirom kak i jedni i drugi znate oscilirat...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1075 poslato: Februar 05, 2016, 10:02 »
pazi, znaš da ja s Mekelom znam podjebavat, ali sam ful ozbiljan kad kažem da je za mene budalaština dovest ovakvog Micića, a imaš svog Rebića, kojem si bio počeo davat šansu i minute, pa ga dolaskom Vase opet zakucao za klupu...

znači, svoje dijete, na kojem bi danas-sutra trebao nešto i zaradit eventualno, ili ga prometnut u kotačić vlastite ekipe...

a što se tiče pobjeda i prolaska, na prvu bi rekao da bi omjer 7-7 mogao biti dostatan za prolazak, a opet kad vidim da svak svakog šamara (izuzev Fenera, ali i oni bi mogli večeras "rutinski" spušit od Efesa), možda ni to ne bude dostatno...

Zvezdi je ovo velika šteta, možda čak i veća od onog poraza od Efesa, jer je u ovakvoj skupini velika razlika između 4-2 i 3-3...
gledao sam sinoć i nešto Cedevite, dok me nisu raspizdili svojom bezmudošću, pa bi ih trebali dobit sljedećeg tjedna...
kažem "trebali", iako je i to pod upitnikom, s obzirom kak i jedni i drugi znate oscilirat...

ma nema problema što se zezanja tiče mada ima ovde u Bg ljudi koji i dlaje slepo veruju da bi nam Mekel doneo bolju igru i ubeđeni su da je on bog košarke a čovek je samo puki nabijač sopstvene statistike.
Ja se uvek zalažem da gledamo samo prvu narednu utakmicu a da se ne opterećujemo drugim rezultatima i kalkulacijama pa ako se ukaže šansa za prolaz Ok ako ne tu je A licenca jer nam se može :yes:
a sve to nećeš verovati gazda Čović obezbeđuje zajedno sa family Đoković :clap:
Prošla su vremena kad sam se nervirao zbog košarke, zadnje dve sezone samo uživam :kafa:     

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1076 poslato: Februar 05, 2016, 10:43 »
jasno...ak se nisi živcirao kad su vam igrali Drče i Balabani, gdje ćeš sad... :rofl:

p.s. još uvijek čekam fotku famozne Millerice...čisto da se ne zaboravi...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1077 poslato: Februar 05, 2016, 12:05 »
jasno...ak se nisi živcirao kad su vam igrali Drče i Balabani, gdje ćeš sad... :rofl:

p.s. još uvijek čekam fotku famozne Millerice...čisto da se ne zaboravi...
evo ti nešto bolje
 https://www.youtube.com/watch?v=pNT81kZ_T3w

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1078 poslato: Februar 05, 2016, 01:27 »
Aleksa Radanov do 2020 crveno-beli :palac: KK Crvena zvezda Telekom potpisao je u petak 5.februara 2016.godine četvorogodišnji ugovor sa juniorskim reprezentativcem, Aleksom Radanovim -  :clap: :clap: :clap: :clap:

još Boriša da potpiše ...
« Poslednja izmena: Februar 05, 2016, 01:28 Blefer »

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1079 poslato: Februar 05, 2016, 01:59 »
Aleksa Radanov do 2020 crveno-beli :palac: KK Crvena zvezda Telekom potpisao je u petak 5.februara 2016.godine četvorogodišnji ugovor sa juniorskim reprezentativcem, Aleksom Radanovim -  :clap: :clap: :clap: :clap:

još Boriša da potpiše ...

Odlično prvo Aranitović(jebiga povredio se ) potpisao sad i Radanov! :aplauz:

Da još Boriša i imamo temelj za budućnost...