Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343834 puta)

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #1605 poslato: April 18, 2016, 11:11 »
kad pomislim da će CSKA bar jednu tekmu četvrtfinala kak spada, oni me razuvjere...
takvi igrači, a igra nikakva...

Zvezda na poluvremenu u potpunom egalu, a za to vrijeme je ubacila samo jednu tricu, a i slobodna baca oko 60% posto...

koliko je CSKA loš, pokazuje podatak da bi još i gubili, da nisu zabili 15-16 slobodnih bacanja...

p.s. fascinantno je kak je Zirbes u par tjedana, od moćnog euroligaškog centra, odjednom postao beskorisna hrpa mišića...i večeras je nikakav, dok Štimac igra odlično, zabija, skače, bori se...

p.s.2 i Micić je zakurec...

p.s.3 pravda za Mekela... :clap:
Ima nesto i do Zvezde, tj. Radonjiceve postavke igre u ove tri utakmice. Razjebo je Dimitrisa takticki u vecini vremena poslednje tri utakmice. To sto su ekipe individualno nebo i zemlja je i glavni razlog sto CSKA ide dalje.
Nekom Teo ulazi sa klupe, a nekom Vasa ...
JBG, idemo dalje, sjajna evropska sezona.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1606 poslato: April 18, 2016, 11:19 »
Možda sam još vruć ali da mi je neko pričao da ćemo sa možda i najboljom evropskom ekipom igrati tri egal utakmice pre samo 2 nedelje rekao bi da je lud!Mi smo i večeras kada nismo mogli da se sastavimo sa šutom nekako čisto na srce i želju uspeli da od -12 dođemo na samo -1...za nešto više od toga nije bilo više snage videlo se pola ekipe je jedva stajalo na nogama,njima je s druge strane išlo sve tako da nas je torpedirao jedan Kurbanov koji treba dobro da se zamisli kada je zadnji put dao koliko 16 poena?

Nema se šta zemeriti momcima nikome!Ni Radonji pogotovo!Jer ga Itudis ni po čemu nije nadmudrio ako uzmemo u obzir nesrazmer skupoće i suve kvalitete ekipe i kao što je reka kolega Vanzemaljac nekome ulazi Vasa sa klupe kao rezerva a nekome najbolji plej evrope.

Još jednom svaka čast Zvezdo i hvala za sve ove sezone!Jedno dve tone živaca sam potrošio ali bilo je i mnogo zadovljstva i sreće!Pamtiću ovu sezonu! :respect :klanja:

P.S.Šteta za Arenu mislim da je večeras u većem delu meča bilo i najbolje navijanje do sad...šteta što se nije završilo pobedom.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1607 poslato: April 18, 2016, 11:49 »
Probali smo da dobijemo jednog od velikana ali nismo uspeli pre svega zbog iskustva i naravno kvaliteta koji je na njihovoj strani. Nemam sta da zamerim čak ni Vaši, jednostavno ne možeddečko bolje a nama na nauk da se ipak ne može bez dva prava pleja u EL. Čestitke i zahvalnost igračima i Radonjću  :respect
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1608 poslato: April 19, 2016, 08:41 »
jel istina da je Teodosić sinoć pogođen bocom u glavu, na kraju tekme, i pri ulasku u tunel?!
« Poslednja izmena: April 19, 2016, 08:44 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1609 poslato: April 19, 2016, 11:00 »
 ako veruješ telegrafu i velikom zvezdašu koji ga uruđuje verovatno su mu i oči iskopali

Van mreže khaderach

• Starosedelac
  • Ugled: +94/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1610 poslato: April 19, 2016, 11:39 »
nije, gledao sam ja baš prema tunelu, ali bilo je neko gađanje upaljačima. inače, kako je Split košarkaški umro a Toricda nikad nije nikad ni išla na košarku ja sam ostao sinoć  :eek: dok sam gledao uživo. Bravo za navijanje :clap:

Utakmicu je prelomio Kurbanov, onom trojkom i onaj polufaul na Mileru u obrambenom skoku kod 68 -70 što nije suđen. Zvezda je tad bila u "momentumu" ali jebiga. Isusktvo, neka druga ekipa bi se usrala.

Šteta radi još jednog matcha u Areni, na 5 dobijenih Zvezda nikad nije imala šansu zbog kratke klupe, ali bilo bi dobro radi publike
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.

Miljenko Smoje: "Smatram da dobrim dijelom Dalmatinci žive europskim standardom, čak i višim, jer bolje jedu, a manje rade. "

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1611 poslato: April 19, 2016, 11:46 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-sve-ce-to-teo-pozlatiti-video/133256

Citat
(Ne)shvatanje zvezdaštva samo je jedan aspekt cele priče, mada bi se i o tome dalo pričati. Treba li podsetiti na, recimo, jednu od ključnih utakmica od pre sezonu-dve na kojoj se nije navijalo protiv rivalskog tima samo zato što ga je neko nekad proglasio „bratskim“ (mo'š misliti), dok se u isto vreme, u istoj dvorani, na ružni tapet izbušen zarđalim ekserima stavlja najveći zvezdaš među svim košarkašima i najbolji košarkaš među svim zvezdašima?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1612 poslato: April 19, 2016, 12:10 »

Teo igra košarku i tako zarađuje novac, to je sinoć još jednom odradio kako zna i ume i kao i većina nemam nikakve zamerke, ponašao se isto kao što se i uvek ponaša( zna da iscima faul i kad nije) i želim mu da uspe da konaćno osvoji EL
to što u masi od 18 + hiljada ima debila koji su mu dobacivali i vređali ga može da iznenadi samo nekog ko nikad nije bio na utakmici KKCZ a očito takvih ima i među srpskim "novinarima". Ko ide na utakmice zna kako se najsočniji i najvulgarnije vređaju sadašnji igrači Zvezde čim naprave neku grešku ili promaše šut, o vređanju Radonjića može se film snimiti, juče lik iz menne sa dve devojke ladno kaže "vidi aplauza za ovog debila" evojke ga pitaju o čemu se radi a on  kaže " pa ovaj debil radonjić nema pojma a oni mu aplaudiraju" Srećom ne pijem više inače bi bilo aplauza po njegovoj lobanji ...

Teo nije vređan od delija ni u jednom trenutku, nijedna parola ili neko pogrdno skandiranje a zviždanje prilikom njegovih šuteva je ipak mora se priznati naš posao isto kao i njegov  da daje koševe

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1613 poslato: April 19, 2016, 12:56 »
Debila je uvek bilo i uvek će biti ne treba na to obraćati pažnju.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1614 poslato: April 19, 2016, 03:30 »

vrlo se malo piše da je neki fotoreporter ako sam dobro zapamtio Vlada iznapušavao kapitena Zvezde Luku Mitrovića i Dangubića pa je Štimac hteo da mu podeli par šamara ali se umešali drugi foto-radnici i smirili situaciju. Videlo se koliko je Luka ispizdeo i bio razočaran a dotični kreten se šapurio po poarketu sve dok se igrači nisu ponovo vratili da pozdrave preostale navijače.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1615 poslato: April 19, 2016, 04:02 »
A zbog cega ih je napao?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1616 poslato: April 19, 2016, 07:24 »
e pa Pero, i ostali zvezdaši, ipak su ga gađali...

video ne laže, a na istom se jasno vidi počinitelj...

KK Zvezda je javno ispričala zbog budale...

koja bruka...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=qM470AGFpl8[/youtube]
« Poslednja izmena: April 19, 2016, 07:25 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1617 poslato: April 19, 2016, 09:23 »
A zbog cega ih je napao?
zato što je kreten

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1618 poslato: April 19, 2016, 09:32 »
Zabraniti doticnom izgovoru za navijaca i coveka da prisustvuje sportskim dogadjaja u narednih mnogo godina - recimo 180!!!
Ujedno mu zabraniti da prisustvuje na bilo kakvom javnom okupljanju, bez obzira na karakter desavanja, bilo da je sportski, kulturni itd ... Izuzetak mogu biti politicki mitinzi, tu njegova inteligencija i elementarno vaspitanje imaju prodju.

Nadam se da ce u klubu klubu uraditi nesto povodom ovakvih individua, da nam se ovakva brukanja ne ponavljaju.

@ Blefer
Pocni ponovo da cirkas ... :))

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1619 poslato: April 19, 2016, 09:57 »
Da Pero pocni ponovo piti povremeno.. :D