ma snimila ga je kamera,ali ne da je pokazivao da imamo pravo na tajm aut,nego ono u fazonu pa uzmi tajm aut. ali moka kao i obicno lupeta gluposti,kao da je kada neko pokaze da sudija treba da svira namernu,to odsudio umesto sudije,kako sudija ne sudi,nego pusta gledaoce da sude i sl. moka nastavlja po svom,na zalost veliki igrac,ali mali iskompleksirani covek, koji ne moze da se izbori sa svojim egom,i zbog toga se maltene sa celim svetom posvadjao...
milutinov je odlicna opcija. jos je mlad,ima on svojih mana,ali mi od domacih opcija tesko da imamo bolju.tu je jos eventualno kuzmic, musli,eventualno krstic(koji je totalno nerealan mislim) i to je to.ne vidim vise potencijalnih kandidata za to mesto. bio je onaj kravic iz kanade,sto ga je djordjevic pre jedno 2god zvao na siri spisak,on je neka 4-5 igrao je u grckoj u nekom ispod prosecnom klubu.ali u svakom slucaju se nije nametnuo da bi ga ozbiljno razmatrali. nema ni jedan mlad igrac 95-98 koji je neki ozbiljniji potencijal niti da mu das sansu kao rezervi,pa cak ni da pocnes da ga spremas za tu ulogu,a da za sada bude 5-6 visoki...
velika je steta sto je ristic otisao na koledz,jer mislim da bi uveliko bio rezervna opcija na centru,a mozda cak i potencijalna prva sledece godine...