Autor Tema: 149. "Večiti derbi" Crvena Zvezda - Partizan 12.09.2015.  (Pročitano 70611 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: 149. "Večiti derbi" Crvena Zvezda - Partizan 12.09.2015.
« Odgovor #60 poslato: Septembar 12, 2015, 08:01 »
 taman smo poludeli početkom drugog kad onaj grof ubacuje sikimića i sve staje. Dobili smo pre svega zahvaljujući promašajima crno belih koji su imali par zicera koje nisu iskoristili a i postavka kize milinkovića sa ilićem nam je išla na ruku
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Septembar 12, 2015, 08:08 »
Zasluzena pobjeda Zvezde, kod nas svi ultra losi, ali predvodnik je svakako Zivko Zivkovic.
Bravo Zivko!

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Septembar 12, 2015, 08:14 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=42uFlEmQTD8[/youtube]

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: Septembar 12, 2015, 08:38 »
Zasluzena pobjeda Zvezde, kod nas svi ultra losi, ali predvodnik je svakako Zivko Zivkovic.
Bravo Zivko!

Ma kakav Živko pored živog Ćirkovića, Balažića, Babovića, Brašanca i nažalost moram reći Saše Ilića.

Je li ti Živko kriv što Babović gubi loptu na 25-30 metara, i niko od štopera ne uleće u blok nego stoje kao kipovi, kod trećeg gola?
Drugi gol ne bi skinula ni golmanska "komisija" u sastavu Nojer, Kurtoa , Bufon. 
O prvom golu bi se možda moglo diskutovati, ali taj gol opet ne ide samo njemu na dušu.
« Poslednja izmena: Septembar 12, 2015, 08:39 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Septembar 12, 2015, 09:11 »
Kakve smo mi rupetine nazad.

Zasluzena pobjeda cigana,nema sta.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Septembar 12, 2015, 10:14 »
Da zahvalimo Bjelorusima što nam nisu dozvolili da se blamiramo u Ligi šampiona.   Ni u LE se nećemo dobro provesti. 

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Septembar 12, 2015, 10:22 »
taman smo poludeli početkom drugog kad onaj grof ubacuje sikimića i sve staje. Dobili smo pre svega zahvaljujući promašajima crno belih koji su imali par zicera koje nisu iskoristili a i postavka kize milinkovića sa ilićem nam je išla na ruku

Nije da sad glumim nekakav lažni navijački fer-plej, ali iz onoga što sam ja video jsd je imao daleko bolje šanse. Abu (2x), Stevanović, Živković, Leković (mislim da je bio on u 2. pol., čista lopta sa nekih 17-18 metara) ... itd. Bolje reći, imali su žešće promašaje iz zicera, dok smo mi dva gola postigli iz daljine, na njihovu smušenost u odbrani. Kolege grobari, Živka možete da krivite za 3. gol, ali onaj Vieirin projektil se ne brani.   :klanja:
No i dalje mislim da smo bolje igrali (do 70. minuta, otprilike) i da je naša pobeda "zaslužena", štagod to značilo.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Septembar 12, 2015, 10:24 »
Vazda me pizdjelo to 'mi bili bolji ali vi imali srece'. Poenta fudbala je dati gol vise od protivnika. Nisi uspio? Dovidjenja. Totalno je nebitno ko je bio bolji,toga se zaista niko nece sjecat za godinu dvije,da ne pricamo za deset. Imas sanse,ne iskoristis, protivnik iskoristi, sam pao, sam se ubio.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Septembar 12, 2015, 10:25 »

Ma kakav Živko pored živog Ćirkovića, Balažića, Babovića, Brašanca i nažalost moram reći Saše Ilića.

Je li ti Živko kriv što Babović gubi loptu na 25-30 metara, i niko od štopera ne uleće u blok nego stoje kao kipovi, kod trećeg gola?

Evo, opet vi po dežurnom krivcu - Baboviću. A niko da spomene onaj fenomenalan asist kod Stevanovićevog gola?? Iz okreta, na nevidjeno, izmedju dvojice igrača?  I uopšte, dečko nije bio ništa slabiji od jednog Saše Ilića. Ja bih rekao da je danas bio možda i medju najboljima u Partizanu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Septembar 12, 2015, 10:26 »
Vazda me pizdjelo to 'mi bili bolji ali vi imali srece'. Poenta fudbala je dati gol vise od protivnika. Nisi uspio? Dovidjenja. Totalno je nebitno ko je bio bolji,toga se zaista niko nece sjecat za godinu dvije,da ne pricamo za deset. Imas sanse,ne iskoristis, protivnik iskoristi, sam pao, sam se ubio.

Ma, ja to uopšte ne osporavam. Hteo sam samo da kažem da mi uopšte nije proletela činjenica da ste imali neverovatne zicere.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Septembar 12, 2015, 10:30 »
Ma ne,nisam ja to pisao kao odgovor na tvoj post vec si me odlicno podsjetio da ovo napisem  ;) 

Derbi ocekivano sa solidnim brojem golova,mada se ja za kvalitet i ne bi bas slozio.Meni je bio nekako smoran,golovi su uglavnom padali zaslugom pojedinaca,mnogo manje kao posledica neke igre.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Septembar 12, 2015, 11:02 »
Bravo Zivko!

Drugi gol ne bi skinula ni golmanska "komisija" u sastavu Nojer, Kurtoa , Bufon. 
O prvom golu bi se možda moglo diskutovati, ali taj gol opet ne ide samo njemu na dušu.

Ne, ja sam i napisao da su u globalu bili svi losi, ali isto tako, Zivko je ultra nesiguran golman koji je morao da odbrani udarac Kataija kod treceg gola, mada, i prvi gol je mogao komotno da skine, drugi gol je vec majstorija koju ni mnogo bolji golmani od Zivka ne bi skinuli!
Cinjenica je da nam je odbrana suplja ali to je zasluga prevashodno Milinkovica, Babovic koji je vjecito na stubu srama ipak mnogo vrijedi u ekipi i mozda je u ovom trenutku i nas najkorisniji igrac i stvarno ne vidim cemu toliko pljuvanje po njemu, nije on kriv sto Abu ne moze da pogodi vola u dupe, sto Bozinov vise vadi gace iz guzice nego sto igra i, na kraju, sto se Zivkovic uljuljkao na lovorikama pa je umislio da je velika zvijezda!
U principu, imali smo mnogo zrelije prilike, Zvezda je napadala stihijski kao i uvijek, ali im je to donijelo rezultat i tu nema sta vise da se prica, sudjenje je bilo sasvim ok, Zvezda je iskoristila svoje prilike i na kraju zasluzeno slavila.
Nasa igra je vec par utakmica unazad u qrcu, Milinkovic je trener koji jednostavno ne zna kad treba da izvrsi izmjenu, ne zna da zatvori igru protivnika ili bar pokusa nesto slicno tome, i ako se nesto pod hitno ne preduzme tesko nama.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Septembar 13, 2015, 09:09 »
eh što me u zadnje vrijeme neće klada, nemoš više ni dvoznaka pogodit... :zbunjen:
da sam stavio 1X, dobilo bi groblje, ovako dobiše cigani...

nego, koj' vam je rezervni golman (iliti ga pričuvni) u Partizanu?!
da tog Živka Živkovića (kak su se s ovim roditelji poigrali  ??? :no: ) malo odmorite na klupi, a ubacite nekog novog...

i čemu se sad nadat kontra AZ-a u četvrtak, kad u obrani pušite ko Turci?!  :zbunjen:

i kad igrate onu stoput odgađanu tekmu s Radom, da to ne propustim na kladi?!
« Poslednja izmena: Septembar 13, 2015, 09:10 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Septembar 13, 2015, 09:17 »
nego gdje je Dule, da čujem dojmove iz prve ruke?!  :D

Pero, jesi ti bio možda na tekmi?! znam da si rekao da na nogoš ne ideš, al možda te je povuklo?!  ::)

da, i Nenad...vjerujem da si ti bio...dojmovi?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: Septembar 13, 2015, 09:18 »
 rezerva je valjda Klajić jedan dugonja koji je branio u Radu, nisam siguran da je bolji od Živka
 nije problem u aprtizanu golman već to što se žrtvuje Brašanac da bi legenda prestigla rekorde bivših legendi pa duva na sredini terena a i po levoj strani iako su doveli "pojačanje" Lekovića

Nisam bio na utakmici,rekoh da me Marakana neće videti sve dok tamo borave terze i kokeze, juče gledao sjajan derbi omladinske lige između Rada i Parizna koji završio nerešeno 2:2 i jedni i drugi sjajni ma tu potencijala poprilično a zadivljuje koliko je menadžera bilo na tom meču
« Poslednja izmena: Septembar 13, 2015, 09:20 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine