nije uopste bitno gde je krenuo petkovic. bitno je da je ispruzio nogu,da nije zakacio loptu,a zakacio je(ili je mihajlovic namerno to iskoristio da dodje do kontakta) mihajlovica.naravno da nije namerno startovao da naparavi penal,ali tu nije bitna namera,nego rezultat starta-lopta promasena,zakacen igrac.
istina iz jednog ugla se vidi ili izgleda da mali mihajlovic i ranije krece da pada,pre samog kontakta. cinjenica je da je ovo penal,istina taj jedan ugao nam pokazuje da ima elemanata i da sudija ne pokaze penal,ali ako bi u procentima pricao ovo je bar 90% penal,fakticki penal ko vrata...
mada moram da se setim kada su me grobari ovde ubedjivali da ovaj start krstajica nad kaduom nije penal. kada sam pricao da je zvezda na toj utakmici pokradena grobari su se sprdali(eno ima ceo klip,osteceni za 2 penala,plus vidi se jos odluka,koje nisu mozda bile tako kljucne).a ta je utakmica za razliku od ove direktno odlucivala prvaka(istina bilo je jos nekoliko kola do kraja).a sada eto npr pfc u sali se zeza da ako ovo nad mihajlovicem nije penal,nije bio ni nad kaduom. slazem se,samo sto eto mnogi su tada pricali da nije penal,a sada da jeste.a ja sam i tada rekao da je to cist penal,a i sada.
pa grobari su se maltene sprdali sa mojom pricom o sudjenju,kao kako sam neobjektivan i sl,a smem da se kladim da sam bar od 90% grobara forumasa(ako ne i od svih) vise puta priznao da je moj tim poguran ili protivnicki pokraden.