Autor Tema: EP 2016 (Francuska 10.jun - 10.jul)  (Pročitano 145401 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: EP 2016 (Francuska 10.jun - 10.jul)
« Odgovor #180 poslato: Jun 13, 2016, 10:56 »
Doktorski odrađena utakmica od strane Kontea  :klanja:

Trenerska klinika Kontea! :respect  od "govana" je napravio pitu..i to kakvu...Talijani odigrali najbolje od svih do sada.... :aplauz:

Gracioano Pelle odigrao 93 minute a friz dlaka se nije pomerila s mesta.... :smeh1:

Saga Pizdo stara koliko si para dobio?! :cigara:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Jun 13, 2016, 11:13 »
Sutra samo dve utakmice...

Austrija-Mađarska  i Portugal -Island

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Jun 13, 2016, 11:15 »
430 čistih kunića imam zasad zarađenih od početka turnira...s tim da imam još dva listića u igri, gdje čekam još par utakmica ovih dana...
na jednom sutra 1 na Portugal...

i tako, idem dan po dan i kombiniram tekme prva tri kola...

e da, imam i jedan sistem za 20 iljada kuna, te minimalnim dobitkom od 1200 kn...i on je zasad u igri, al tu se realno ne nadam previše, iako nisam stavljao neke lude prognoze, već realne fikseve...
vidjet ćemo...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Jun 13, 2016, 11:18 »
430 čistih kunića imam zasad zarađenih od početka turnira...s tim da imam još dva listića u igri, gdje čekam još par utakmica ovih dana...

e da, imam i jedan sistem za 20 iljada kuna, te minimalnim dobitkom od 1200 kn...i on je zasad u igri, al tu se realno ne nadam previše, iako nisam stavljao neke lude prognoze, već realne fikseve...
vidjet ćemo...

Ja nisam već mesecima ništa dobio...iako nisam čest u kladionici ..al svejedno..
Ovo večeras mi je bio jedini promašaj jebemu al ajde igrao sam sistem pa sam dobio koliko sam i uložio..
Hoćeš sutra igrati?
Kaže Samovojska da je Austrija zajebana..znači na njih treba probati kontra Mađara....jebote svi iz grupe za svetsko zajebani ako Srbija ne popravi drastično svoju igru ništa ni od Rusije..fak... :yawn:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Jun 13, 2016, 11:19 »
uzgred, Beusan večeras pohvalio suđenje na tekmama Irske i Švedske, te Italije i Belgije...
kaže, odrađeno bez greške, kako glavnih, tako i pomoćnika...

za Mažića reče da je odlično sudio, i jedino dao manje žutih kartona nego obično, jer je po tome najstroži sudac elitne sudačke skupine... :D
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Jun 13, 2016, 11:22 »

vidjet ćemo...

Ja nisam već mesecima ništa dobio...iako nisam čest u kladionici ..al svejedno..
Ovo večeras mi je bio jedini promašaj jebemu al ajde igrao sam sistem pa sam dobio koliko sam i uložio..
Hoćeš sutra igrati?
Kaže Samovojska da je Austrija zajebana..znači na njih treba probati kontra Mađara....jebote svi iz grupe za svetsko zajebani ako Srbija ne popravi drastično svoju igru ništa ni od Rusije..fak... :yawn:
kažem, za sutra već imam na jednom listiću 1 na Portugal (1,65), a ovu drugu tekmu Austrije i Mađarske ne planiram igrat...
Austrijanci su favoriti, al su mi Mađari nepoznanica, pa se ne bi s tim zajebavao...

zato prekosutra planiram 1 na Francuze, te 1X na Rumunjsku...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Jun 14, 2016, 12:10 »
Portugalci su opaku ekipu poveli na EP, gomila dobrih igrača na sredini, pogotovo velika gužva na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog...

Ne znam zašto svi njih isključuju iz borbe za titulu... ovo im je najjača ekipa od one iz 2004...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Jun 14, 2016, 12:14 »
Portugalci su opaku ekipu poveli na EP, gomila dobrih igrača na sredini, pogotovo velika gužva na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog...

Ne znam zašto svi njih isključuju iz borbe za titulu... ovo im je najjača ekipa od one iz 2004...

Pogledaj kod pod Belgija........s tim što im fali klasični Špic a bez njega ne mogu jer Kristina ne može sve...dobri su igraće lep fudbal očekujem super poteze od Kvarežme posebno ali rezultatski teško...kod njih uvek nešto fali za fajnal tač...verovatno je to i trener.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Jun 14, 2016, 12:52 »
Ne volim ih. Nekako su mi to spanci koji pričaju brazilski.

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Jun 14, 2016, 12:54 »
Ma kakvi Portugalci, običan kurton.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Jun 14, 2016, 08:43 »
Najbolje izdanje italijana, i dosta dobra utakmica, možda najbolja do sada.

Ne znam kako se to desilo, ali italijani su prodobili sve moje simpatije. Mada su tu i irci zbog retro dresova
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Hugo

• Starosedelac
  • Ugled: +123/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Jun 14, 2016, 02:27 »
Nemogu navijat za Portugal zbog onog seronje Pepea. Ajmo Islanđani! 🇮🇸
I'm at the age where every new word that I learn is a word I didn't need anyway.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Jun 14, 2016, 02:49 »
Rusija 150 000 eura i opomena pred diskvalifikaciju.   Engleska ništa.

Blater izjavio da je UEFA, gle čuda, namještala žrijeb za UEFA takmičenja po principu hladnih i toplih kuglica.  :smeh3:

UEFA MAFIA!
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Jun 14, 2016, 03:17 »
Rus sa GoPro kamerom je jedan novi nivo huliganstva  :smeh3: :smeh4:  Kakav snimak jebote  :rofl:

Inace, u sred ovoga Blater ladno kaze kako su namjestali zrijeb sa toplim i hladnim kuglicama. Najjace mi je kad inace oni koji slijepo vjeruju u sve zvanicno na pomen necega ovakvog okace bilo kome titulu teoreticara zavjere, sad naravno ni A. Koliko tek toga smeca ima sto se nikad nece izvaditi ispod tepiha, eh.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Jun 14, 2016, 03:35 »
 Meni je ipak jedna izeuzetno ružna slika ostavila najači utisak. Kad oni iz prve ekipe odvale nekog "neprijatelja" i nastave dalje pritrćavaju oni koji kao šetakaju nezainteresovane ui nastavljaju da se iživljavaju nad likovima koji su debelo pregažani i bespomoćni leže.
Koliko god su oni prvi pobrali simpatije navijačkog sveta i pokazali snagu i moć ovi njihovi lešinari su to isprljali ...

Očekujem da Austrija odigra dobro na ovom EP, imaju dobar tim i otvorena vrata za prolazak dalje 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine