Autor Tema: Yugovići u eurokupovima 2016./2017.  (Pročitano 116326 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: Yugovići u eurokupovima 2016./2017.
« Odgovor #45 poslato: Jun 30, 2016, 08:16 »
pa evo, ovaj da ima stolice, s aspekta igračke sigurnosti, izgleda triput bolje od Petrovca...

a ovaj planirani će dobit kad i Dinamo novi stadion na Kajzerici... ;)

"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: Jun 30, 2016, 08:56 »
Rudar izvukao 1:1 u Kukešiju.  :clap:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: Jun 30, 2016, 09:06 »
kakav je pobogu onda stadion Bokeelja u Kotoru, kad im je ovo u Petrovcu bolji izbor?!  :eek: ???

boljih travnjaka i tribina sam vidio i u trećoj ligi... ::)
inace ceo stadion kao i teren je radjen pre jedno 3-4 godine. tada su stavljani i reflektori. jeste nebezbedan zbog tih zidova, to stoji. ali mislim da teren nije los.kazem radili su kompletno teren,sve sa podlogom i drenazom.
a sada je u pravu kada kaze da sa druge strane nema tribine. nego je ulica i kuce. tuda se ide od gradske plaze i samog grada ka plazi lucici.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: Jun 30, 2016, 09:26 »
kakav je pobogu onda stadion Bokeelja u Kotoru, kad im je ovo u Petrovcu bolji izbor?!  :eek: ???

boljih travnjaka i tribina sam vidio i u trećoj ligi... ::)
inace ceo stadion kao i teren je radjen pre jedno 3-4 godine. tada su stavljani i reflektori. jeste nebezbedan zbog tih zidova, to stoji. ali mislim da teren nije los.kazem radili su kompletno teren,sve sa podlogom i drenazom.
a sada je u pravu kada kaze da sa druge strane nema tribine. nego je ulica i kuce. tuda se ide od gradske plaze i samog grada ka plazi lucici.
vidi ovo...travnjak može biti najbolji na svijetu, ali ako je oko terena beton... :no:

http://dnevnik.hr/vijesti/sport/preminuo-hrvoje-custic-nogometas-koji-je-glavom-udario-u-betonski-zid.html
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: Jun 30, 2016, 09:39 »
Radnik iz Bijeljine izvukao 0:0 u Bugarskoj.   

Slavia Sofia - Zaglebje 1:0     Znači ipak bi mogli na Bugare, iako sam mislio da 90% idemo na Zaglebje.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: Jun 30, 2016, 10:55 »
Rabotnicki - Buducnost ...1-1 ...rekosmo, iznenadjenje imajuci u vidu uvjete u buducnosti, odlican rezultat pred uzvrat, ako igraci skupe glave, mogli bi proci, no duel je jos uvijek otvoren....pobjeda makedonaca 2-3 naprema 0 ne bi iznenadila....

UE Santa Coloma - Lokomotiva....1-3...ocekivano, gol koji su primili lokosi u zadnjoj minuti krajnje smijesan, kazu oni sto su gledali :) .... izgleda se igralo "oba daju"

Bokelj - Vojvodina....1-1 ...kaze moj mili Saga Noren da je Bokelj cak bio i bolji....mescini rutinski rezultat za vojvodinu, u uzvratu ce bit 2-3 naprema 0....

Sloboda Tuzla - Beitar Jeruzalem....0-0 ... fukare izvukose nulu koja znaci s jedne strane malo, a s druge pak puno....realnost je da je beitar individualnom kvalitetom za 2.5 klase bolja ekipa, pa ce bit rutinsko punjenje, no cinjenica je da se radi o najusranijoj izraelskoj ekipi, koja unatoc parama ne moze prismrdit dvama makabijima i telavivskom radnickom, epska posrtanja u europi im nisu rijetkost, ne bi pao sa stolice da ovo u izraelu zavrsi nekim iksom s golom slobode  ;)

Kukesi - Rudar Pljevlja....1-1 ... susjedski dvoboj, favorizirani kukesi, koji je zadnjih godina nekoliko puta imao zapazene izlete u pretkolima, i koji ima pe'-šest brazilaca, nije uspio zadrzati pocetnu prednost, rudari kuci idu pjevajuci...i dalje je otvoreno, najuzbudljiviji duel koji pratimo, svakako....za rudar iz penala zabio golman radanovic, drugi strijelac kluba u proslom prvenstvu  :klanja:

Siroki Brijeg - Birkirkara....1-1... mozda i najvece razocarenje od svih jugovica...dobro je da su hercegovci bar izjednacili, imat ce sanse u uzvratu, ali to jednostavno mora bolje

Vaduz - Sileks Kratovo...3-1 .... marjan mickov je zabio gol nade za 2-1 u 86., no ipak su u preostalih par minuta makedonci fasovali jos jednog, i sad ce to biti teska misija u uzvratu, usudim se reci nemoguca...dva gola za vaduz zabio je moreno costanzo, svojedobno pogonsko gorivo young boysa iz berna dok ih je vodio vladimir petkovic i kad su dvared prezimljavali u europi, steta sto je prop'o ko kineski krevet podamnom

Maccabi Tel Aviv - Gorica...3-0 ...obican dan u uredu, maccabi je lani zbacio basel u kvalifikacijama LP, najkonstantnija momcad u izraelu, makar ce im faliti zahavi koji je partio u kinu.... nosa igiebor je bio dvostruki strijelac

Beroe - Radnik Bijeljina...0-0 ....jos jedna obecavajuca nula bosanskohercegovackog predstavnika protiv favoriziranog protivnika...doduse,nula u gostima nije tako dobra kao nula na domacem terenu, jer svaki remi prakticki vodi bugare dalje....reklo bi se da je beroe favorit, ali...to su bugari  :smeh3:

Domzale - Lusitanos...3-1 ... ovo sam cak i gledao....bole oci, ali u tome svemu domzale za pola klase i dva gola bolji, makar je i lusitanos, koji je i poveo,  imao nekih svojih prilika (stativa za potencijalnih, obecavajucih 3-2)

Cukaricki - Ordabasy...3-0...osno simetricna utakmici zvezda kairat...kazasi rano dobili crveni, potom i penal za cuku, i cao djaci....treba jos zera ozbiljnosti u uzvratu, da ne uleti kakav projektil na pocetku, u praksi gotovo...

Shkendija - Cracovia....2-0...najveci rezultat eksjugoslovena u prvim utakmicama prvog pretkola, cracoviji je faliio kapustka, koji je pred svojih 10 minuta usao u igru u cetvrtfinalu EP protiv portugala...no, sjajan rezultat ekipe iz makedonije, nisu primili gol, dobili 2 razlike, ako daju jos jednog u poljskoj, to je prolaz....trener shkendije je nas bruno akrapovic....

od zanimljivijih duela, jos valjda izdvojiti:

Admira Moedling - Spartak Myjava...1-1...izvukose slovaci u predgradju svoje nekadasnje prijestolnice vrijedan bod...hvala im, ako prodju, hvala im jos vise

Europa College - Pyunik ... 2-0....velika pobjeda hrabrih gibraltaraca nad nekadasnjim powerhouseom (ciao, zgembo adilsic) armenskog nogometa, za skok nacionalnog koeficijenta s 53. na 52. mjesto...dogodine pale zmigavac i prestizu i maltu  :yes:

Shamrock Rovers - RoPS Rovaniemi .... 0-2...ocekivana pobjeda Finaca, koji su u naletu, protiv nositelja iz Irske, koji je svoje nositeljstvo zasluzio prolaskom Partizana prije svojih 5 godina i nastupom u grupi Europske lige...nije to vise to, cini se....pobjednik ovog duela igrat ce s Lokomotivom u drugom pretkolu, a ja sam vec spremio pricu o momcima iz regije djeda mraza, koju cete naravno moci citati na nogometplusu

Spartak Trnava - Hibernians ... 3-0...nas Konfuzije je mozda i gledao uzivo, navija za ove kad je u Slovackoj ... ocekivana pobjeda protiv nedoraslog protivnika s Malte

« Poslednja izmena: Jun 30, 2016, 11:18 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: Jun 30, 2016, 11:14 »
Zaista fenomenalan rezultat Škendije, uz Čukarički najbolji u prvim mečevima od "naših".

Rudar - Kukeši će biti spektakl.  :D    Ne znam samo gdje će se meč igrati, znam da su renovirali stadion u Pljevljima, pa će možda biti i osposobljen za ove kvalifikacije. Pošto je Podgorica zauzeta, ostaju još Nikšić i Petrovac.
Prošle godine u Podgoricu su došli navijači Kukešija i onda počeli da skandiraju "Ulcinj, Ulcinj", "shqiperia ethnik".  Odgovor druge strane, koju su uglavnom činili "obični" gledaoci, je bio očekivan.  :D

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: Jun 30, 2016, 11:30 »
Iza te sredjene tribine u Petrovcu je brdo :)  Pravo, pravcato, tribina je uradjena uz brdo.

Ranije, prije rekonstrukcije stadiona u cosku kod južne tribine je i u sred ljeta bio glib i izlizana trava jer taj dio terena je uvijek bio u zaladku od brda :)

Ne znam kakav je sad, dok je bio stari 'stadion' bio mi je jedan od omiljenih za snimanje. Nisam kamerom mogao d uhvatim jednu ili obje korner zastavice,  ne sjecam se tacno :D

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: Jul 01, 2016, 08:05 »
Rudar izvukao 1:1 u Kukešiju.  :clap:

sjebao me za 200 evra
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: Jul 01, 2016, 08:11 »
da se na nadovežem na vejna...

gledao sam 2. poluvrijeme Bokelja i Voše (jerbo u prvom nisu mogli uspostavit vezu), i tu su me Kotorani prijatno iznenadili...promašiše dva zicera glavom s peterca, što su realno morali zabit...Voša je pretkraj meča imala prečku, ali dosta blijed dojam...
ako Bokelj učačka jednog u NS (a mogao bi), bit će velike frke, jer Voša jučer nije ostavila dojam bolje ekipe...
papirnati favorit svakako jest...

ovih dana na kladi igram isključivo Wimblić, i solidno me ide, a jučer sam odlučio sastavit čisto nogometni listić...
X2 na Portugalce + nekoliko tekmi ovog pretkola...prošla je i većina toga, al me sjebala dva para (bolje nego samo jedan)...
sjebali me Bosanci, Radnik koji nije izgubio kad je trebao, te Široki koji nije pobijedio kad je trebao...
jebote, da ti na Pecari nemoš dobit jednu Birkirkaru, do kureca...

sinoć sam još pogledao i sažetak meča Čukaričkog i Ordabasyja, vejn je to dobro opisao...
s tim da je Čuka mogla dobit i s većom razlikom, jer su promašili penal na 0-0 (imali su dva penala na tekmi), ali jednako tako i s manjom razlikom, jer je na samom kraju meča ex-zvezdaš Kasalica, za goste zapucao zicer i puno ugodnijih 1-3...

no Čuka je tu zbog brojčane nadmoći dominirao...

18-5 šutevi na gol
  9-2 u okvir
10-2 korneri
61-39 % posjed...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=TnjC5C9lHzI[/youtube]
« Poslednja izmena: Jul 01, 2016, 08:19 Saga Norén »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: Jul 05, 2016, 07:47 »
 :smeh3:

Široki ispao od Maltežana...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: Jul 06, 2016, 09:53 »
:smeh3:

Široki ispao od Maltežana...
Maltežane vodi Dražen Besek, čovjek koji je trenerčina naspram ovog Muse iz Širokog...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Zfl4z6zr_Js[/youtube]
« Poslednja izmena: Jul 06, 2016, 09:58 Saga Norén »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: Jul 06, 2016, 11:42 »
uvijek je lijepo gledat tekme s ovakvih stadiončića... :clap:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=nM8CrwOBjOI[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: Jul 06, 2016, 11:54 »
parovi 2. kola kvalifikacija za LP...dalje vjerojatno idu samo Dinamo i Zvezda...

Qarabağ (AZE) v F91 Dudelange (LUX)
Hapoel Beer-Sheva (ISR) v Sheriff (MDA)
Olimpija Ljubljana (SVN) v Trenčín (SVK)
Salzburg (AUT) v Liepāja (LVA)
Vardar (MKD) v Dinamo Zagreb (CRO)

The New Saints (WAL) v APOEL (CYP)
Zrinjski (BIH) v Legia Warszawa (POL)
Ludogorets Razgrad (BUL) v Mladost Podgorica (MNE)

Dinamo Tbilisi (GEO) v Alashkert (ARM)
Žalgiris Vilnius (LTU) v Astana (KAZ)
Skënderbeu* (ALB) v Ferencváros (HUN)
BATE Borisov (BLR) v SJK Seinäjoki (FIN)
Valletta (MLT) v Crvena zvezda (SRB)

Rosenborg (NOR) v IFK Norrköping (SWE)
Dundalk (IRL) v FH Hafnarfjördur (ISL)
Flora Tallinn (EST)/Lincoln (GIB) v Celtic (SCO)
Crusaders (NIR) v FC København (DEN)
« Poslednja izmena: Jul 06, 2016, 11:55 Saga Norén »