gledao sam malo tekmu u NS, zapravo šaltao tri tekme istodobno - Ajduk, Vošu i JSD, i Vojvodina mi i dalje ostaje najčudnija ekipa ovih prostora...da ne kažem - rezultatski najsmrdljivija...
kad je dan, sposobni su uvaljat 4-5 komada, a kad ustanu na lijevu nogu, onda ne mogu dobit nikog...
danas je statistika kazala : udarci u okvir 24-1, posjed lopte 87-13 % u korist Vojvodine...
ne pamtim da sam vidio takav postotak u bilo kojoj tekmi ikad...
siroti Velšani su cijeli mač valjda proveli na rubu svog 16-erca, a 0-1 mogu zahvaljivat svom golmanu koji je branio zicere, te promašajima i sebičnosti domaćih napadača...
JSD i dalje drži onog beskorisnog Božinova, a sad je doveo i veterana Radovića, pa i onog Đurđića...
Poljaci su se isto branili, istinabog imali su 35 minuta igrača manje, al vidim na kraju da su imali i dvije jako dobre šanse da pobijede u Bg...
Partizan ima par dobrih mladih igrača, ali u globalu to je ekipa tanka za Europu...
Ajduk...očaj...naročito prvo poluvrijeme...srećom po njih, i Rumunji su jako samozatajna ekipa + golman im pokloni 2-2 na kraju...
bili ih mogu proći, ali protiv ozbiljnih suparnika nemaju što tražit...
a ni u prvenstvu, vrlo brzo će zaostat za Dinamom i Rijekom...
što se tiče Lokomotive, nosi pristojnih 1-1 iz Finske, dok Čukarički usra motku kontra Mađara...
znam da je Vojvodina glatko izbacivala Mađare zadnjih godina, očekivao sam više od Čuke...
sve u svemu, današnji dan ocijenjujući ličko-šumadijske klubove, jedva neka navučena trojka...
ne toliko rezultatski, kojiko igrački...