cuturina kolumna
Moja je pogrešna procjena bila u tome što sam mislio da će im ozbiljno faliti prvi 'play' Jović – skrušeno priznajem pogrešku. I mislio sam da će Cedevita pružiti ozbiljan, dostojan otpor. Ništa od toga – na parketu su reagirali baš onako kao što su reagirali i izvan parketa na odluku o suspenziji trenera Mršića zbog – u osnovi benignih – izjava na račun sudaca. Mlako. Nikako. Kao da su zadovoljni tim drugim mjestom u regiji i iskorakom u Europu, kao da su zadovoljni sadašnjim stanjem stvari, sadašnjim poretkom.
slazem se sa cuturom. ovo je po meni sustina. kod cedevite se ne vide muda,ne vidi se zelja,nemaju dovoljno vere u sebe, nisu spremni da okrvave kolena, da urade sve sto je potrebno da dobiju zvezdu, da odrade prljave poslove, da nametnu svoj ritam i sl. igraju sa premalo energije, zelje, borbenosti... sa druge strane npr partizan kada igra sa nama uvek pokazuje sve to, i daje svoj maksimum. to sto su manje kvalitetni je druga stvar. ali zato zvezda uvek tesko dobija partizan. npr dzile protiv nas svaki put postavlja taktiku da nas biju do iznemoglosti,da nema lakog poena, pa makar zvezda izvela 100 bacanja. ali nam tako seku ritam,unistavaju igru i sl.i uvek je utakmica teska. sa druge strane sam partizan porpuno drugacije igra protiv cedevite,niosta od toga nisam video...