Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247311 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #105 poslato: Jul 21, 2016, 11:50 »
Koje ponizenje, koja blamaza i bruka.

Gonite se u tri lijepe picke materine, sta napraviste od kluba. I jedni i drugi i treci i koliko vas vec ima, struja. Dabogda vam struja sudila, na stolici,picka vam materina lopovska i nesposobna.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Jul 21, 2016, 11:51 »
Golman je gledao Mihajlovića od prve sekunde, a ovaj njega nije smio pogledati, vidjelo se da je mali uplašen..

Još i nije loše šutirao ali mu je poljski golman ušao majstorski u šut.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Jul 21, 2016, 11:52 »
Kad odigraš ovako kukavički i nisi zaslužio ništa bolje.

Ne sjecam se da je Partizan ikad odigrao pickastiju utakmicu. I na klupi i na terenu, PICKE.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Jul 21, 2016, 11:53 »
Koja muka me naterala da izgubim pola dana zureći u sokoćalo?
sokoćalo  :clap:

A sto je to

Izraz koji je smislio Mitar Tarabić, čuveni prorok iz 19. veka (Kremansko proročanstvo"). Čovek je još onda pisao da će se u budućnosti ljudi gledati na daljinu, kroz "sokoćalo"!

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Jul 21, 2016, 11:54 »
Kad odigraš ovako kukavički i nisi zaslužio ništa bolje.

Ne sjecam se da je Partizan ikad odigrao pickastiju utakmicu. I na klupi i na terenu, PICKE.

Još na to dodaj činjenicu da su ovi Poljaci go kua od ekipe i da ih je trebalo pošteno našamarati. I ovde i tamo.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Jul 21, 2016, 11:55 »
Koje ponizenje, koja blamaza i bruka.

Gonite se u tri lijepe picke materine, sta napraviste od kluba. I jedni i drugi i treci i koliko vas vec ima, struja. Dabogda vam struja sudila, na stolici,picka vam materina lopovska i nesposobna.

Ja nisam imao ni snage za psovke... 

Sramota, od Iliieva koji priča bajke o prelaznom roku i sav pjeni na konferencijama kao da je na ekserima, a na kraju dovede gomilu JSL polovnjaka, i čovjeka koji je totalno nespreman  :smeh4:
pa preko Tomića, koji uprkos tome što nam jedan gol otvara vrata sna, pa čak iako mi primimo jedan, i uprkos tome što se vidjelo da smo za klasu bolji od Poljaka, ovako postavi igru...  :udaraozid:  red bi bio da podnese ostavku, zajedno sa Ivicom...

O SNS upravi sve najgore, i gore od toga...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Jul 21, 2016, 11:58 »
Pih. Nije nam prva blamaza, sjecam ih se bar jos 5, ali protiv ovakvih indijanaca zadrzavati loptu i cekati penale  :udaraozid:

More tukao bi ih svu dvaes dvojicu, na celu sa njihovim idejnim vodjom sa klupe, koji je zajebao plavog stevanovica, serem mu se u trenersku filozofiju.

3 i po sata ne dati gol ovakvoj ekipi, pa kosmicka nepravda bi bila da smo prosli dalje.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Jul 22, 2016, 12:18 »
Gasi klub  :smeh1:  :smeh1:

Jbt ispali ste od trece ekipe poljske lige
Nije da su jazavci

U dobru se ne uzvisi a u zlu se ne ponizi

Ne znam kako vi vidite Partizan, ali nije sramota ispast od Zaglebije

Treba uzet naslov i dogodine  po LP
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Jul 22, 2016, 12:19 »
Da se nosite u tri lepe pizde materine, sve sa Tomićem i njegovom jaknom,  sa upravom i sns paktom i sa jebenim mts sponzorom zbog kojeg 3/4 utakmice nismo mogli da gledamo kao ljudi.
Davno ovaj odvratni tim nije bio toliko bezopasan bezidejan i glup.
Duvajte ga redom svi.
Mrs u pizdu materinu!!!

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Jul 22, 2016, 12:21 »
Dosla mecka i na nasa vrata, pa da sezonu zavrsavamo u papucama.

Kako je tanka linija, kad toliko malo prodje izmedju gola Asuburga u ne znam kojem zadnjem minutu i gola nekog vrljavog Poljaka.

Ako mi je jasno zasto me ovo uopste zamara...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Jul 22, 2016, 12:21 »
. šteta za ispadanje ali Tomic je lose i ziheraski postavio igru pa se svebto obilo na  kraju sa promašenim penalima. Doveli  ste pojacanja koja ne ulaze u igru, zbog toga neko mora da odgovara. Sad će biti rasprodaje i ugradnje ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Jul 22, 2016, 12:24 »
. šteta za ispadanje ali Tomic je lose i ziheraski postavio igru pa se svebto obilo na  kraju sa promašenim penalima. Doveli  ste pojacanja koja ne ulaze u igru, zbog toga neko mora da odgovara. Sad će biti rasprodaje i ugradnje ...

Sad krene provlačenje malog Mihajlovića kroz blato zbog promašenog penala i prodaja za šerpu tostolobika nekim azerbejdžancima..a mali je uz Vlahovića možda jedino što vredi istrpeti od domaćih igrača u Partizanu.
Tomić je samo pokazao još jednom kakva je nula od trenera.Milnković barem protiv nikoga nije postavio ovako pičkastu igru.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Jul 22, 2016, 12:25 »

Ne znam kako vi vidite Partizan

Sve drugacije od ovoga nocas. I ovoga zadnjih par godina. 10.

Ovi jesu jazavci. Ne znam jesi gledao,ali klasicna mesarska ekipa, operisana od fudbala. Svaku akciju protivnika kidaju jos na protivnickoj polovini faulom. Centriraju do besvijesti a tehnicki su suplji kao kurac.

Ispadali smo u prvom kolu blamazom od Kroacije. Blamirali smo se i sa Slavijom, Rapidom, konobarima zvanim Samrok, prodali smo utakmicu izraelskoj Tikvi, a ova utakmica zbog nacina igre protiv OCIGLEDNO SLABIJEG protivnika moze rame uz rame sa tim blamazama da ide.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Jul 22, 2016, 04:45 »
Kao osvedočeni ciganin mogu samo da kažem, SRANJE! I još, bljak, bljak, bljak.   :udaraozid:

Ne, nisam se nešto pretrgo od navijanja za vas, ali da mi je krivo - jeste i to baš.
Koja gomila najobičnijih mesara ide dalje ...  :no:  !!

:pusiga:

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Jul 22, 2016, 08:38 »
Pazi kad me nisu ni malo iznervirali