Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247219 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #120 poslato: Jul 22, 2016, 08:49 »
Ja sam usao u sezonu a i u ovu utakmicu sa stavom, boli me kurac, klub ionako vode debili i neke politicki instalirane spodobe, od toga se ne mozes nadati nicemu tako da... ali dzabe, opet me izbacise iz takta kad sam morao da gledam 2 sata onog mucenja i jada.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #121 poslato: Jul 22, 2016, 08:54 »
Pazi kad me nisu ni malo iznervirali
Pazi kad se nisam iznenadio zbog toga. Ne znam ko se pametan moze nervirat zbog naseg fudbala.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #122 poslato: Jul 22, 2016, 09:21 »
Niste smeli ispasti, bez obzira na sve ovo se moralo proci, ovako ovo je samo jedan u sledu losih dogadjaja koji vuku Partizan ka dnu.
Sada ce uslediti problemi sa finansijama, pa ono sto ce najpogubnije uticati, odlasci stipendista i clanova podmlatka i urusavanje omladinskog pogona.
Morali ste dobiti da bi izgleli tu spiralu i pored svega isli kontra struje.

Dugorocno gledano ne vidim resenje, bilo za PArtizan bilo za Zvezdu, to su dinosaurusi, a Jura je davno prosla.

Samo regionalna liga moze pomoci SFRJ fudbalu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Jul 22, 2016, 09:31 »
 Nema regionalnih liga u fudbalu to ni Uefa ne podržava. Partizan i Zvezda treba da se okrenuti promene ili ugase jer ovo što gledamo trenutno je užas. To su servisi za pranje para , leglo kriminala i lopovluka
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Jul 22, 2016, 09:40 »
usrali ste motku, ali kad za 210 minuta niste bili kadri zabit bar jedan gol - koji ćete kurec dalje?!

kad Birkirkara Heartsu u ŠkoCkoj može zabit dva, Gibraltarci Celticu jedan, onda su ovi vaši baš njonje njonjave i nek se jebu...

ono što sam uspio sinoć vidjet, nakon što je Ajduk završio - samo debil može onako zatvorit tekmu i čekat penale...
eeeej, jebenu lutriju penala... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Jul 22, 2016, 11:51 »
Niste smeli ispasti, bez obzira na sve ovo se moralo proci, ovako ovo je samo jedan u sledu losih dogadjaja koji vuku Partizan ka dnu.
Sada ce uslediti problemi sa finansijama, pa ono sto ce najpogubnije uticati, odlasci stipendista i clanova podmlatka i urusavanje omladinskog pogona.

Dugorocno gledano ne vidim resenje, bilo za PArtizan bilo za Zvezdu, to su dinosaurusi, a Jura je davno prosla.

Kao uvijek, te regionalne lige pomazu onima slabijima koji u nju ulaze, a jaci se tome protive. Hrvati, koji su na pragu dva kluba u kvalifikacijama za Ligu prvaka, imaju sigurno manje interesa. Tako je npr regionalna liga u kosarci koristila vise Hrvatima i Slovencima dok se dosta Srba bunilo, s obzirom da je bilo kuknjave da ce ta liga unistit manje centre u Srbiji i talentima iz tih sredina onemoguciti da budu zapazeni.

Ja sam za tu regionalnu ligu samo ako bude ozbiljna, nikakvi polurevijalni formati. A to znaci prvak te lige ide izravno u LP  drugoplasirani u 4. kolo kvala LP, i jos dva kluba u LE.

Znaci ta liga bi iznjedrila ili 2 kluba u LP i 2 u LE, ili 1 klub u LP i 3 u LE.
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Jul 22, 2016, 12:35 »
Ti koeficijenti lige su fluidna kategorija, kako dodju tako i odu, HNL je jednako nekvalitetna kao i pre 3 ili 10 godina.
Niti koga uopste zanima.
A zapravo bi domace takmicenje trebalo biti ono sto pokrece fudbal na ovim prostorima, a kod nas je situacija obrnuta.

Sva domaca prvenstva su obesmisljeena, prvaci se unapred znaju, iscekuje se prelazni rok kako bi se napravio konkurentan tim za Evropu koja obicno potraje koliko i samo leto. Ako i udju u evropsko takmicenje, nastupanje u njemu se uglavnom zavrsava rezultatskim debaklom koji publiku vrati u realnost, koja potraje dok ne dodje vreme za novu iluziju i novu prodaju magle.

Sve to zajedno je jedno veliko nista.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Jul 22, 2016, 01:19 »
 Svevse to da dovesti u red samo treba volje da se to uredi a po onom što vidim prateći sport u Ex Yu državama volje za promjenama nema.

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Jul 22, 2016, 01:37 »
Koeficijent odredjuje izlaznost u Europu, zasto bi hrvatski klubovi igrali neku fuziju od lige ako bi imali manju mogucnost plasmana u Europu nego sto sad ima??

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Jul 22, 2016, 01:47 »
Ti koeficijenti lige su fluidna kategorija, kako dodju tako i odu, HNL je jednako nekvalitetna kao i pre 3 ili 10 godina.
Niti koga uopste zanima.
A zapravo bi domace takmicenje trebalo biti ono sto pokrece fudbal na ovim prostorima, a kod nas je situacija obrnuta.

Sva domaca prvenstva su obesmisljeena, prvaci se unapred znaju, iscekuje se prelazni rok kako bi se napravio konkurentan tim za Evropu koja obicno potraje koliko i samo leto. Ako i udju u evropsko takmicenje, nastupanje u njemu se uglavnom zavrsava rezultatskim debaklom koji publiku vrati u realnost, koja potraje dok ne dodje vreme za novu iluziju i novu prodaju magle.

Sve to zajedno je jedno veliko nista.

nije istina...fluidna kategorija bi bilo da se gleda jedna godina, pa da kažeš - ove sezone smo imali više sreće mi, slejdeće ćete vi...

koeficjenti obuhvaćaju zadnjih pet godina, i prikaz iz kojeg se jasno vidi da smo svake bili bolji od vas...
nismo zaludu 15., a vi 27. na tablici...

što se tiče regionalne lige u nogometu - apsolutno protiv...
ona je samo alibi za neradnike i muljatore u Savezima, koji bi da imaju volje, davno krenuli nešto radit u vlastitim sredinama...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Jul 22, 2016, 01:57 »

Kakva regionalna liga?
Pa to je propala priča još pre 10 godina..
To više nikoga ne interesuje a Uefa nema nikakvog interesa da tog frankeštajna ugura u svoj kalendar.
I fudbal se ne može upoređivati sa košarkom,vaterpolom,rukometom nikako.
Jedino rešenje je privatizacija mitska privatizacija...prodati nekim Kinezima,Rusima,Arapima...to je jedini način da se razjuri političa bagra iz klubova..
Ali i od toga nema ništa jer niko nema interes za klubom koji ne donosi profit već upravo suprotno.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Jul 22, 2016, 02:06 »
ajd, bar sad znamo da nećemo izvesti B tim u Novom Pazaru  :D

ajmoooo, sad titulaaa  :aplauz:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Jul 22, 2016, 03:00 »
Operacija uništavanja Partizana i svođenje na nivo Vojvodine je u završnoj fazi.

Rastjerali su publiku/navijače sa tribina, ubacili najgori mogući šljam u upravu, zabranili (preko SNS ljudi Vazure i Nedića) kvalitetne igrače koji bi pravili razliku, a uz to doveli gomilu JSL poluproizvoda i za to platili opasnu proviziju Raju Božoviću  :udaraozid:
Uništavanje mlađih kategorija je takođe u toku, masu igrača je uzelo ispisnice iz Teleoptika...

Predstoje nam godine tavorenja, na na pozicijama 2-4, i možda po neki kup...

Ispadanje samo po sebi nije problem (imali smo jedan Šamrok 2011.), ali je problem što se ovo sve uklapa u jednu širu priču.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Jul 22, 2016, 03:03 »
Eto ga  :haha posle će faul da traži. dokaze
« Poslednja izmena: Jul 22, 2016, 03:04 Blefer »

Van mreže rookie

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Jul 22, 2016, 03:08 »
Razina unistavanja Dinama i Partizana je tu negdje. Procitao sam da je Partizan prihodovao oko 35 miliona na Markovicu, Mitrovicu, Rukavini, Skuleticu, Joveticu i jos jednom, zaboravih...

Kao i kod Dinama, return of investment nula bodova :D