Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247391 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #135 poslato: Jul 22, 2016, 03:19 »
Prihodovao je Dinamo dosta više od nas, ali je stepen pljačke na istom nivou, jer se Mamiću ponekad desi da pljune solidan keš za nekog igrača.

Mi smo imali prije 5 godina transfer Savića u Siti. Zvanično, po engleskim medijima 13 miliona eura, a iz naše uprave saopštavaju 7 miliona, a od toga 2.8 ide BSK Borči kao procenat od transfera.  :smeh3:

To je samo jedan od primjera pljačke, kada je iz kluba iznijeto minimum 6 miliona evra.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #136 poslato: Jul 22, 2016, 03:21 »
Partizan bar ima izgrađen Teleoptik, Dinamo nema ni to...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #137 poslato: Jul 22, 2016, 03:27 »
Uskoro nećemo imati ni to.  Teleoptik je stavljen pod hipoteku, a igrači bježe glavom bez obzira.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #138 poslato: Jul 22, 2016, 03:29 »
Partizan bar ima izgrađen Teleoptik, Dinamo nema ni to...
Al Dinamo ima puno klubova filijala, Lokomotivu, Rijeku, Osijek... oni sisu dosta klupskih para.
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #139 poslato: Jul 22, 2016, 03:30 »
Oce li privatizacija ikad...ikad...ali ikad?!?! Izgleda ne. Znam da se posle svake blamaze kao davljenici vatamo za ovo, ali ja zaista vise ne znam sta nas moze spasiti...mozda ni to, ali ovako je zaista ponizenje.

Prodajte Partizan nekom,kumim vas bogom.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #140 poslato: Jul 22, 2016, 03:31 »
Prihodovao je Dinamo dosta više od nas, ali je stepen pljačke na istom nivou, jer se Mamiću ponekad desi da pljune solidan keš za nekog igrača.

Mi smo imali prije 5 godina transfer Savića u Siti. Zvanično, po engleskim medijima 13 miliona eura, a iz naše uprave saopštavaju 7 miliona, a od toga 2.8 ide BSK Borči kao procenat od transfera.  :smeh3:

To je samo jedan od primjera pljačke, kada je iz kluba iznijeto minimum 6 miliona evra.
Ljudi kazu pere se lova vamo tamo, al kad prodajes strancima u ozbiljne klubove u ozbiljne lige, nema sanse da se ne sazna, eto vidis da znas da je Savic prodat za 13 mil, on je taj jedan kojeg sam zaboravio...
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #141 poslato: Jul 22, 2016, 03:32 »
Sto se tice uefa liste, to je najbolje moguce mjerilo u bilo kojem takmicenju. Racuna se zadnjih 5 godina, uracunata je i jacina lige u koeficijent klubova, tako da su liste poprilicno realne.

Srpska liga je prije 10 godina bila 17. a Hrvatska dvaes i neka i evo kakva je sad razlika. Mozda je unutrasnjost slicno trula, ali ovaj vrh,koji izlazi u evropu je definitivno u Hrvatskoj jaci. Kao sto rekoh hiljadu puta, nema dobrog fudbala bez jake i sredjene drzave. Sto je drzava ekonomski potentnija, to ce imati i jacu ligu. Prosto kao pasulj.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #142 poslato: Jul 22, 2016, 03:40 »
Ljudi kazu pere se lova vamo tamo, al kad prodajes strancima u ozbiljne klubove u ozbiljne lige, nema sanse da se ne sazna, eto vidis da znas da je Savic prodat za 13 mil, on je taj jedan kojeg sam zaboravio...

Džabe sve to, oni koji treba "ne znaju".

Oce li privatizacija ikad...ikad...ali ikad?!?! Izgleda ne. Znam da se posle svake blamaze kao davljenici vatamo za ovo, ali ja zaista vise ne znam sta nas moze spasiti...mozda ni to, ali ovako je zaista ponizenje.

Prodajte Partizan nekom,kumim vas bogom.

Miliji Baboviću, Novaku Nediću...?  :D

Da će da nas kupi neki konzorcijum bivših igrača, ili neki magnat iz Indije, Tajlanda, Kine, Malezije, Rusije, a koji nema veze sa ovdašnjim šljamom, obje ruke za.   Ovako, svi znamo šta slijedi.

Van mreže djavaganosa

• Starosedelac
  • Ugled: +74/-1
  • ?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #143 poslato: Jul 22, 2016, 04:24 »
Sto se tice uefa liste, to je najbolje moguce mjerilo u bilo kojem takmicenju. Racuna se zadnjih 5 godina, uracunata je i jacina lige u koeficijent klubova, tako da su liste poprilicno realne.

Srpska liga je prije 10 godina bila 17. a Hrvatska dvaes i neka i evo kakva je sad razlika. Mozda je unutrasnjost slicno trula, ali ovaj vrh,koji izlazi u evropu je definitivno u Hrvatskoj jaci. Kao sto rekoh hiljadu puta, nema dobrog fudbala bez jake i sredjene drzave. Sto je drzava ekonomski potentnija, to ce imati i jacu ligu. Prosto kao pasulj.

ovo je ključ. u Hrvatskom slučaju riječ je o koeficijentu zarađenom na dva kluba - Dinamo (85%) i Rijeka. Ostatak klubova je na jadnoj razini i da kojim slučajem nisu nositelji u drugom ili trećem pretkolu uredno bi češće ispadala nego prolazili. Dakle nije riječ o snazi lige, nego o snazi dva-tri kluba koji dižu prosjek lige, a u ovom slučaju, da se izrazim statistički medijan je puno niže od prosjeka.
I know you think you understand what you thought I said but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #144 poslato: Jul 22, 2016, 04:42 »
Nema Milija vise te pare.
Oprem dobro

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #145 poslato: Jul 22, 2016, 04:55 »
Operacija uništavanja Partizana i svođenje na nivo Vojvodine je u završnoj fazi.

Rastjerali su publiku/navijače sa tribina, ubacili najgori mogući šljam u upravu, zabranili (preko SNS ljudi Vazure i Nedića) kvalitetne igrače koji bi pravili razliku, a uz to doveli gomilu JSL poluproizvoda i za to platili opasnu proviziju Raju Božoviću  :udaraozid:
Uništavanje mlađih kategorija je takođe u toku, masu igrača je uzelo ispisnice iz Teleoptika...

Predstoje nam godine tavorenja, na na pozicijama 2-4, i možda po neki kup...

Ispadanje samo po sebi nije problem (imali smo jedan Šamrok 2011.), ali je problem što se ovo sve uklapa u jednu širu priču.

Samo jedno pitanje....

A kad je to Partizan u zadnjih 10+ godina imao publiku i navijače?
I mnogo pre Vazure i SNS JNA je zvrljio prazan ..KK je imao neuporedivo veću posećenost.
Tribina vam se i tad delila na Grobare1970 ,Alakatraz i pokojni Južni front...

I tada ništa nije valjalo u upravi terao se ZekaBijeka itd.

Prema tome u čemu je ovo operacija uništenja a ono nije bilo?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #146 poslato: Jul 22, 2016, 05:11 »
Imali smo opasnu posjetu u sezoni 2007/2008, pogotovo druga polusezona. Prije toga, ako se sjećaš je bio bojkot.  I tako sve do slučaja Taton. Podjela i dolazak Janjičara na tribinu su nas dokrajčili.

Klub u sve lošijem stanju, a ti povećaš cijenu sezonskih karata ??? Kako se to zove, ako ne namjera da otjeraš publiku sa stadiona, da nema ko da remeti gospodu iz uprave?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #147 poslato: Jul 22, 2016, 05:12 »

:smeh4:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #148 poslato: Jul 22, 2016, 05:32 »
Imali smo opasnu posjetu u sezoni 2007/2008, pogotovo druga polusezona. Prije toga, ako se sjećaš je bio bojkot.  I tako sve do slučaja Taton. Podjela i dolazak Janjičara na tribinu su nas dokrajčili.

Klub u sve lošijem stanju, a ti povećaš cijenu sezonskih karata ??? Kako se to zove, ako ne namjera da otjeraš publiku sa stadiona, da nema ko da remeti gospodu iz uprave?

Ne sećam se stvarno da je Partizan ikada imao opasnu posetu...verovatno je bilo puno više nego danas a tad ste stvarno i imali odličnu ekipu...jel to ona sezona sa Jovetićem,Diarom,Žukom itd?Zrinjski.?
I to je samo jedna jedina sezona...izuzetak od pravila zadnjih 10 godina i više....pa ja sam bio na derbiju gde su se grobari pobili međusobno na Marakani i gde je kordon policije razdvajajo pola južne tribine!Već sam zaboravio kad je to bilo 2004?
Zeka se terao godinama....onda Đura...sad Vazura..pa priča sa stolicama...pa namerno smanjenje Juga..
Znači "država" vas je sistematski "uništavala" i kad ste uzeli 6 titula za redom i igrali LŠ...
Pa prošle godine u ovo doba je bio sve idilično u Partizanu!Ej manje od godinu dana...ušli u LE izbacili jednu Steavu...igrala se LE..pobedio se Augzburg u gostipa s druge strane Zvezda ispala odmah od Kairata...i sve je onda krenulo nizbrdo kad se ispalo u zadnjem kolu...onda se počela prozivati SNS uprava,Zašto nisu dovedena adekvatna pojačanja a imalo se para itd...
Dakle da skratim priču...dok je rezulatat dobar uprava se ne proziva ..kad nema rezulatata tera ih se napolje.

I

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #149 poslato: Jul 22, 2016, 05:57 »

Dakle da skratim priču...dok je rezulatat dobar uprava se ne proziva ..kad nema rezulatata tera ih se napolje.

Ti si od skoro na ovom forumu?  :D