Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247286 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #255 poslato: Avgust 04, 2016, 09:00 »
Da, posebno onaj u broju petardi u Evropi.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #256 poslato: Avgust 05, 2016, 10:19 »
faule,bez uvrede(a i znam da se ti neces uvrediti), poceo si previse da kenjas...ko je od zvezdasa uopste spomenuo sta je najbolje za partizan?ajde citiraj,nema potrebe da izmisljas. ljudi iznose svoje misljenje o vasem novom treneru...

Konkretno za Nikolica, samo je Pjer imao taj komentar. Ovo moje je bila vise zajebancija jer ste u zadnje vrijeme bas poceli redovno da nas savjetujete.

Dakle, ne izmisljam, malo sam karikirao, ali sasvim opravdano.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #257 poslato: Avgust 05, 2016, 10:32 »
Nikolić trener.
kompletiran tri gmizavaca vučela-vazura-proper :zvizvdi:

što bi nas bilo briga ko je trener Partizana( ajde ja sam malo i zainterosvan zbog rođaka) kad nam je Vučko već obezbedio titulu  Nikolić-proper je užas od čoveka, muljator i spletkaroš i

ne vidim da je pera igde spominjao sta je bolje ili dobro za partizan... ;)
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2016, 10:33 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #258 poslato: Avgust 06, 2016, 03:40 »
Драган Ђурић, с председничком биографијом акцентованом на трофеје за поштовање, за шест и по година у Партизану пет титула и два купа, ушетао је у редакцију Журнала као пресликан из италијанских модних магазина

Намеран је Ђурић био да демантује другу страну медаље о себи, презентовану кроз речи Милоша Вазуре, генералног директора црно-белих: „да је криминалац, творац астрономског дуга, личност способна да превари менаџера Серђија Бертија при трансферу Стефана Савића, те Парном ваљку прети тужба од пола милиона евра”.

Гутљај кафе реда ради, увертира у одбрану базирану и на контрастрелицама, с варирајућим гласом, често подигнутим за октаву:

– Мислили су да ће Партизан полако да пропадне, али са њима на челу то иде рапидно. Зечевић, Ћурковић, Вазура, Вучелић, позади Обућина... Партизан је 13. на табели, изгуби ли од Војводине биће претпоследњи.

Вазурина оптужба да сте криминалац избацила вас је из такта?

– Ја криминалац? Не желим то да коментаришем, у овом друштву се одлично зна ко је какав. Хајде да упоредимо ствари које сам ја радио, које је он. Да ли је криминал када употребљавате службену картицу у приватне сврхе, плаћате рођендане и потрошите на то десет милиона динара? Сматрате да је океј да дође у фудбалски клуб човек који је био писмоноша, курир по Министарству правде, где је имао плату 45 хиљада и напише себи уговор од 220.000 евра?! Је ли нормално да има премију 100 одсто, исто као играчи? Да прода преко десет фудбалера без обештећења? За Лукача смо имали понуду 1.900.000 евра, отишао је за 80.000, Бранко Илић, Волков и Стефан Бабовић пуштени су за џабе, Дринчић за 200.000, а нама нудили два милиона?  Нико у Партизану тако није радио. Грешка? Не, можеш да погрешиш једном, не десет пута.

Ви нисте имали сличне „грешке”?

– За својих шест и по година ниједан рачун нисам потписао у ресторану, на службеном путовању. Све сам плаћао личном картицом. Тражили су месецима рачуне које је Драган Ђурић потписивао по кафанама и нису могли да пронађу ниједан. Може ли још који председник Партизана, осим мене, тиме да се похвали? Нема шансе! Ниједну репрезентацију, за бензин... И онда ме тај клинац назива криминалцем, а видите шта је све он радио за годину? Оставили смо му тим са јесењом титулом и седам бодова предности, распродао га је, без обештећења. Зашто је то радио?

Испаде – Милош Вазура је свемоћан, као да поред себе није имао председника, Управни одбор, Радну групу, Привремену управу, неки би рекли и – владаре из сенке?

– Нека каже ако му је неко наредио. Вазура је све потписивао! Хвале се, Лукића су продали супер, за милион и по евра, Шапоњића такође, а ја Митровића продао за пет, плус два милиона! А Шапоњић је исти таленат као и Митровић. Још су га продали у шест рата, ја за Митровића, у три дана уплата.

Случај Андрије Живковића је усталасао Србију, на крају – златни Орлић је отишао у Бенфику, тата Јовица истерао своје (кажу, напунио џеп са шест милиона евра), једино је Партизан остао кратак?

– То знају Вазура и његов ментор... Зашто је Вазура седам дана пред утакмицу са Пољацима седео са Јовицом Живковићем у Небојшиној улици? Сви играчи знају за то... Да ли су у некој комбинацији – не знам.

Све је, пак, кренуло од вас: склапањем уговора са трећом страном?

– Ја нисам учествовао у продаји Живковића.

Како, на уговору стоји и ваш потпис?

– Да, подржао сам то, али су у Барселону на преговоре ишла двојица потпредседника, Миле Јовичић и још један... Када је дошла нова управа остало је још годину и по до истека уговора. Тад му је требало рећи: хоћеш-нећеш, од тога зависи да ли играш. Нису то урадили, очито су били у дослуху са оцем. Да сам ја био ту, потписао би сигурно! Па, зашто га нису продали зимус Бенфики за пет милиона?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #259 poslato: Avgust 06, 2016, 03:45 »
Ne znam ciji je intervju mucnije citati...njegov ili Vazurin  :no:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #260 poslato: Avgust 06, 2016, 03:47 »
Pocistio ga je Djurati.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #261 poslato: Avgust 06, 2016, 03:54 »
Tako mi 'ciscenja' ovog nivoa. Ovako mogu jedan drugom da prisivaju do ujutru.

Da je srece,ni jedan ni drugi ne bi prilazili stadionu blize od autokomande.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #262 poslato: Avgust 06, 2016, 04:14 »
Što reče jeda lik na grupi "Stari Jug", kao da se Stanija i Soraja svađaju koja je veća kurva.  :smeh4:

Na žalost nas navijača i kluba, sve što kažu jedan o drugom su u pravu.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #263 poslato: Avgust 06, 2016, 07:28 »

Interesantno.

http://crno-bela-nostalgija.blogspot.com/2016/08/fudbal-u-vreme-epidemije-bizarni-duel.html?spref=fb

Inace,toliko o tome kako sad izmisljaju neke epidemije,vakcine i cuda razna...svinjski gripovi i to. Toga je uvijek bilo ocigledno. Da se ovo danas desi, odma bi strasne konstrukcije krenule, od HAARP-a pa nadalje  :D

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #264 poslato: Avgust 06, 2016, 07:41 »
Lijepih stvari ima  ovdje da se procita bas.
Jebote potpuno sam previdio da je Hatunic umro.

Grb ako izuzmes buktinje isti hajdukov tada.

Ova slika je zlato.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #265 poslato: Avgust 06, 2016, 07:43 »
Pa nosio sam bas taj na avataru jedno pola godine.

Grb je lijep  :palac:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #266 poslato: Avgust 07, 2016, 07:36 »
Agonija se nastavlja...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #267 poslato: Avgust 07, 2016, 07:41 »
Ali slobodan udarac Radovica . KOme majstore kome  :smeh3:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #268 poslato: Avgust 07, 2016, 07:47 »
Svaki napad sansa.
Vojvodina dvije mrtve sanse promasila.
Zabavna utakmica.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #269 poslato: Avgust 07, 2016, 07:53 »
evo, ova utakmica baš pokazuje da je sve negativno bilo do trenera  ::) , kao i u većini prethodnih smena.