JOK!
Nisam doš'o da bih vam "sastavljao tim". Mislim da to niko od ovdašnjih forumaša cigojnera nije ni pokušao.
Ali, mislim da imamo puno pravo, kao kolege forumaši, da iznesemo svoje mišljenje, obzirom da se uzajamno "pratimo". Tu i tamo, vi odgledate naše utakmice, kao i mi vaše.
Par stvari, nakon današnjeg poraza na JNA.
1) Nekad davno, u onoj državi u kojoj se igrao ozbiljan fudbal, se dogadjalo da neki od timova Velike četvorke užasno otvori sezonu. Ali, sve bi nekako, s proleća, došlo na svoje mesto.
Meni zaista nije jasno, otkud ovolika žestina, ovoliki jed medju navijačima JSD?? A tek ste promenili trenera!? Nikolića, iako je ranije radio u klubu, gotovo da niko od ovih igrača ne poznaje (izuzev Flaše koji se seća još i F.Matekala)! Pa, šta biste vi??
Polako, bre!
2) Već u 3. kolu ste naleteli na trenutno najbolji tim JSL. Nekako mi se priviđa da bi i nas ova Voša lagano otresla. Pogotovo sa onakvim brzim rešenjima u napadu - za našu odbranu bi bili penicilin!
Zato, još jednom, POLAKO, bre!
3) Jel more neko da mi objasni šta se dogadja (ili se već dogodilo) sa onim Goguom?? Dečko je bio ubedljivo vaš NAJbolji igrač u derbiju u kojem je poapsio sve naše napadače i s lakoćom rešio sve naše napade. Gledam ga danas (ne celu utakmicu, doduše) i ne mogu sebi da dodjem od zblanutosti!? Kako je moguće da je to isti igrač ?! KAKO ??