pomenuh na temi Zvezde nešto oko juniora Partizana. U zadnje vreme imam par likova koji su malo bliže u toj materiji, i interesantno je kakvo je stanje kod nas. Ovog leta iz OFK-e je za trenera Partizana stigao Prekazi, koji važi za jako ime u tim mlađim kategorijama.
Uglavnom, ovaj dečko koji je dao gol PAOK-u, Đorđe Jovanović je navodno nova naša velika zverka... Prekazi ga obožava, i ne može da veruje da on nije ranije gurnut uz prvi tim, pogotovo umesto ovog Vlahovića koji je i godinu dana mlađi, i igrački daleko tanji.
Ja sam otišao nedavno da vidim, ali nije bila reprezentativna utakmica, Partizan je dao 7-8 komada pa je teško proceniti. Videću neki sledeći meč protiv ovih jačih, Zvezda, Voša, Rad, Brodarac...
Uglavnom, taj Đorđe Jovanović je iz "obične" porodice, sa Kosova je, Trba ga je doveo negde u 7. razredu, a ni to mu sad nije povoljna referenca jer je Trba na ledu kod ove uprave. S druge strane, Vlahovićevi su Nikšićani ako se ne varam, ima jaka leđa i nije čudo što je tako rano gurnut.
Ipak, Prekazi je ovog sad uzeo pod svoje i za očekivati je da će ga progurati. Ono što sam ja video, malo vuče na Mitra, nema još tu masu, ali fino "sidraši", čini mi se da igra sa obe noge... I onaj gol PAOKU, baš fino izgleda
https://www.youtube.com/watch?v=HtE5tOp9hyY