Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247387 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #720 poslato: Mart 05, 2017, 12:38 »
Braco partizanovci, u ovom teskom i odlucujucem trenutku, moramo se ujediniti i svim snagama udariti na stub srpstva, da mu konacno iskrivimo armaturu! Kap je prelila casu, nema vise vremena za cekanje.

Nadam se da ce neki odvazni pripadnik nase nam tribine koji je od ranije poznat policiji, uciniti da se istorija ponovi, a da se AV slavi kao Djindjic. Samo rahmetli premijer koji je bio na sipci jedne beogradske tribine je dobar premijer.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Mart 05, 2017, 03:53 »
Nadam se da ce neki odvazni pripadnik nase nam tribine koji je od ranije poznat policiji, uciniti da se istorija ponovi, a da se AV slavi kao Djindjic. Samo rahmetli premijer koji je bio na sipci jedne beogradske tribine je dobar premijer.

Možda bolje da zavaramo trag, da nađemo neke naše Zemunce.

Škaljari resiste!
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Mart 05, 2017, 04:37 »
 sa jedne strane "borba"protiv zlog AV a kad isti namigne trči se i zavrsava svaki posao koji isti naredi. Nebitno da li je rusenje kuca ili snimanje spotova sa doticnim :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Mart 05, 2017, 05:52 »
Jel ti to mene, Faula i sve iskrene Partizanovce izjednačavaš sa Mutavim, Belivukom i kompanijom?    Pretpostavljam da ne, ali ovo što si napisao tako zvuči.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Mart 05, 2017, 06:00 »
na temi o grobarima lepo pitah ko vam vodi tribinu ali odgovora nema pa igleda stoji prica da su toni dalje janicari a vidim da vam se i parole dopadaju. Ako ste protiv onda ste uvek protiv a ne po potrebi

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Mart 05, 2017, 06:23 »
Nisi ostao bez odgovora, no sam ga vezao uz sliku, pa si to vjerovatno preskočio.

A što se tiče parola...  pa ne radi te stvari samo 5 ljudi na cijeloj tribini. A janičari se ionako bave "važnijim" stvarima nego što su to parole.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Mart 05, 2017, 06:39 »
 videh sad tvoj odgovor ali on bas potvrdjuje moje pisanje. Dobar deo vas navijaca Partizana veruje da se na neki nacin bori protiv rezima AV i to iskljucivo sto su posle mnogo godina izgubili primat u kosarci. Ne bi imali primedbe na AV da i dalje osvajaju titule 😆. Ajde dok se pevalo orotiv njega i  na taj nacin izrazavalo nezadovoljstvo ali toga nema odavno na jugu a tribina cesto puna i spremna na prozivanje komsija.Sami kazete da je vode placenici i jurisnici AV i zato pitam zasto im dajete legitimitet sto se kaze?  Iskulirajte ih na par utakmica a ne da stizete iz svih krajeva Srbije i CG i podrzavate njihov rad

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Mart 05, 2017, 06:54 »
Koliko se sjecam, grobarska tribina je svasta skandirala i Tadicu i jebavala mile majke i demokratama. Tako da nije Vucic prvi koji se proziva.

Sto se tice vodjstva tribine, pojma nemam, pretpostavljam da je vode krimosi i zato me i poprilicno ne zanima. Sto se tice nepodrzavanja njihovog rada, dok je bilo iole neke opozicije medju grobarijom, to je i imalo smisla, ali sad je sve to ugaseno i zatrto i imas da izaberes, ili ces se odreci gledanja utakmice svog kluba ili ces doci i biti dio onoga sto organizuju krimosi, iako se generalno ne slazes.

Ja nisam odavno bio gore, a i kad dodjem, jug me sigurno vidjet nece, niti cu mu nedostajati vala. Zadnjih 6-7 utakmica koje sam bio na JNA sam isao na istok i to je to. U Pioniru je vec malko drugacija situacija, zbog manjeg kapaciteta sam ulazio bilo dje, daj sta das.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Mart 06, 2017, 11:57 »

Naravno da se može izabrati na koju čete stranu i ako se prihvati da se iz određenih razloga više ne proziva Vučić onda neka se to i ispoštuje ili ako vam je OK i simpatično ono što je napisano na parolama koje su na jugu onda ste i deo toga. Ja eto znam lika koji je ono navijač simpatizer Partizana kao što sam i ja na zvezdinim utakmicama i koji u kaficu je najveći protivnk AV ali mu nije ni malo smetalo da učestvuje u snimanju njegovog predizbornog spota

Van mreže Žilijen

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +18/-128
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Mart 06, 2017, 02:51 »

Naravno da se može izabrati na koju čete stranu i ako se prihvati da se iz određenih razloga više ne proziva Vučić onda neka se to i ispoštuje ili ako vam je OK i simpatično ono što je napisano na parolama koje su na jugu onda ste i deo toga. Ja eto znam lika koji je ono navijač simpatizer Partizana kao što sam i ja na zvezdinim utakmicama i koji u kaficu je najveći protivnk AV ali mu nije ni malo smetalo da učestvuje u snimanju njegovog predizbornog spota

Pa sad, taj i nije neki simpatizer ili jeste al je dovoljno govno da se proda za 100 eura...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Mart 06, 2017, 02:58 »

Pa sad, taj i nije neki simpatizer ili jeste al je dovoljno govno da se proda za 100 eura...

kao i još milion građana Srbije najmanje

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Mart 06, 2017, 04:50 »