Vala baš! Pokazao se u više prilika da je seljačina na kub!
Kad se setim, recimo, Bata Staneta (čiji je nadimak, uzgred rečeno, bio "AMBASADOR"! ) , pa i Miljana, Ćire, Mihe, Zeca... koja su to
gospoda bila, BRE !
Da neko od njih javno, na sav glas, opsuje nekoga?!? Da udje u verbalni obračun sa sudijom, ili navijačima?!

?
ALOOOO??

Ali, kad se već sve drugo srozalo, neka se i kriterij za izbor trenera malo provuče kroz ovo naše kolektivno blato.
P.S. Glede Stanoja, moram da priznam da sam ga baš
cenio kao mladog i i te kako perspektivnog stručnjaka -
sve dok nije zapevao! E, sad ćete odmah da me nabijete na kolac jer sam "zaslepljeni cigojner" i ne umem da gledam "objektivno". Ali, ako mi možete verovati - uopšte se ne radi o tome, odn. o rivalstvu JSD-CZ . Jednostavno, momak mi se srozao u očima kada sam ga i
čuo i
video sa kojom
napaljenošću peva jednu bljutavu navijačku "pesmicu" - pesmicu koju ne bih očekivao da čujem ni od ozbiljnih navijača, a kamoli od jednog trenera! Da je zapevao "Slavni klub", ili bilo koju drugu pesmu iz grobarskog repertoara koja nije sročena da bi
vređala jedan drugi klub, već kao izraz poštovanja i ljubavi prema SVOM klubu, mogao bih samo da "skinem šešir" i kažem, svaka čast, majstore! ALI, jok.
Da se razumemo,
isto bih osećao prema svakom treneru CZ koji bi u svlačionici zaurlao na sav glas, "
Kad si bio dete malo..." ! Postoji neka granica dobrog ukusa i korektnog ponašanja. A Stanoje je u tom trenutku prešao preko nje kao da nikada nije ni postojala. Dozvolio je da se onaj najbedniji deo tribine olako prelije unutar svlačionice tima. Dozvolio i podržao! Opet, možda je i ovo moje shvatanje rezultat mojih godina i odrastanja u nekom drugom okruženju, kada smo ozbiljno shvatali reč, "vaspitanje". Možda je moju generaciju u tom smislu vreme već pregazilo i moja/naša shvatanja su najjednostavnije rečeno -
zastarela.