totalno je nebitan broj penala,posebno sam po sebi. pocevsi od toga da je partizan imao nekoliko timova koji su zna se bili njegovi(npr i licno mi potvrdio tadasnji igrac smedereva za svoju ekipu),igralo se sve i svasta... tako da ovakve price su obicna glupost i bljuvotina...
da se vratim penalima.zvezda je u prvoj lukicevoj sezoni kad je trener bio pizon,i kad smo dugo bili prvi, imala dobro sudjenje i dosta laganih penala sviranih u nasu korist dok smo smatrani za neozbiljne.kad je vrag odneo salu, sudije su uzele stvar u svoje ruke pogurale partizan kad je trebalo,a u derbiju koji je dobrim delom odlucivao o tituli zvezdi bar jedan cist penal nije sviran,pa i dva cela... a kad se pogleda statistika koliko se secam zvezda imala vise penala od partizana. a kad je trebalo bila isecena.
da se razumemo tadasnja partiozanova kradja nista ne opravdava sadasnju...ali lepo je videti grobare kako pravdaju svoju kradju,setiti se tog perioda,i ne secam se da je ikada bilo koji grobar pricao ovako kao ja o namestanju zvezde sto pricam(i vecina drugih zvezdasi na ovom forumu).a pri tom se koliko mi se cini medju grobarima racunam kao nerealan i ostrascen zvezdas...